Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ψάξω για μεταχειρισμένο iphone ή να προτιμήσω καινούριο smartphone άλλης εταιρίας?
Επίσης κάπου είχα δει iphone 5 γύρω στα 150 ευρώ κλειδωμένο σε αμερικάνικη εταιρία,υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί?

Δημοσ.

Μην μπλέκεις με κλειδωμένα καλύτερα. iPhone με αυτά τα χρήματα μόνο 4s θα βρεις οπότε καλύτερα να πάρεις κάποιο καινούργιο άλλης εταιρείας. Τι περίπου χρήση και μέγεθος θέλεις;

Δημοσ.

προτιμω να μην ειναι πολυ μεγαλο.στο μεγεθος των 4,4s νομιζω οτι ειναι το ιδανικο.απλη καθημερινη χρηση κανω

Δημοσ.

απο αμερικη εχουν φτηνα iphones αλλα στα 150 ευρω θα βρεις μονο προβληματικα 5

Αν ψαχνεις απο ebay προτεινω καλυτερα να παρεις ανακατασκευασμενα που ειναι πιο αξιοπιστα αλλα παιζει γυρω στα 200 ευρω το 5

το προβλημα απο αμερικη ειναι οτι εχουν παλλα μεταφορικα και ισως και να εχεις προβλημα στο τελωνειο (να πρεπει να πληρωσεις) αλλα το δευτερο δεν το ξερω σιγουρα , καποιος που εχει απαρει απο εκει ας μας πει

Αλλα θα σου ελεγα αφου με 120 μπορεις να βρεις φοβερο android κινητο καινουριο απο κινα δεν αξιζει να παρεις μεταχ iphone εκτος αν  θελεις οπωσδηποτε iphone

Δημοσ.

Σε αυτές τις διαστάσεις δεν έχει και πολλές επιλογές δυστυχώς....σε android για να έχεις επιλογές κοιτάς σε 5" και πάνω

Δημοσ.

Παιδιά μη του προτείνετε του παιδιού android. Για i-OS σκεφτότανε οπότε οι απαιτήσεις του δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Το λέει και ο ίδιος έτσι και αλλιώς. 

Φίλος με βάση τις απαιτήσεις σου πας καρφί για windows phone. Αν θες κάτι πολύ μικρό πας για το Lumia 435 ή αν θες κάτι ποιο μεγάλο βλέπεις το lumia 535 το οποίο και σου προτείνω και θα είσαι και τέρμα ευχαριστημένος. Τα ρέστα φάτα σε σουβλάκια!  

Δημοσ.

Παιδιά μη του προτείνετε του παιδιού android. Για i-OS σκεφτότανε οπότε οι απαιτήσεις του δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Το λέει και ο ίδιος έτσι και αλλιώς. 

Φίλος με βάση τις απαιτήσεις σου πας καρφί για windows phone. Αν θες κάτι πολύ μικρό πας για το Lumia 435 ή αν θες κάτι ποιο μεγάλο βλέπεις το lumia 535 το οποίο και σου προτείνω και θα είσαι και τέρμα ευχαριστημένος. Τα ρέστα φάτα σε σουβλάκια!  

Σωστός, μου διέφυγε εντελώς! Ίσως είναι η καλύτερη λύση στα χρήματα που σκέφτεται να δώσει και θα του μείνουν κιόλας!

Δημοσ.

Ηρθα σε επαφη με καποια android και η αληθεια ειναι οτι πλεον στρεφω την ερευνα μου σε αυτα.δεν ηξερα οτι οι διαφορες ειναι τοσο μεγαλες.τι εχετε να προτεινετε;

Α επισης αν υπαρχει η δυνατοτητα να σταλει κινητο απο εξωτερικο να το ψαξω;πχ αμερικη που ειπες πριν για φτηνα iPhone.

Δημοσ.

Ηρθα σε επαφη με καποια android και η αληθεια ειναι οτι πλεον στρεφω την ερευνα μου σε αυτα.δεν ηξερα οτι οι διαφορες ειναι τοσο μεγαλες.τι εχετε να προτεινετε;

Α επισης αν υπαρχει η δυνατοτητα να σταλει κινητο απο εξωτερικο να το ψαξω;πχ αμερικη που ειπες πριν για φτηνα iPhone.

Iphone από USA πρέπει να είναι ξεκλείδωτα. Android κοιτάς είτε από εδώ, από κάποιο σκρουτζομάγαζο ή από Κίνα. Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

Δημοσ.

Οταν λετε για USA μιλατε για μεταχειρισμενα απο eBay να φανταστω;γιατι μην ξεχναμε το μπατζετ μου ειναι μεχρι 150 ευρω...

Επισης ποια ειναι τα κινεζικα μαγαζια που αναφερετε να ριξω μια ματια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομίζω από αυτά που βλέπω εδώ μέσα έχω καταλήξει σε XIAOMI REDMI HONGMI NOTE που όμως με σκαλώνει το μέγεθος του(όπως είπα δε θέλω τεράστια οθόνη ίσα ίσα)

οπότε σκέφτομαι και το ELEPHONE P6000 λίγο...
βοηθήστε λίγο για την τελική απόφαση ρε παίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...