nick_gr2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα έχω μια UE48H5500 και θέλω να συνδέσω ηχεία υπολογιστή. Η τηλεόραση είναι κάπως έτσι: UE48H5500Οι μόνες δυνατές έξοδοι για ηχεία είναι αυτή των ακουστικών και η optical... Υποθέτω πως αν μπορούσες να συνδέσεις ηχεία στην έξοδο των ακουστικών θα έλετε απλά "audio out" ή κάτι τέτοιο και δε θα είχε το σηματάκι των ακουστικών... Επίσης απ'ότι διάβασα η έξοδος των ακουστικών γενικότερα δεν ενδείκνυται για σύνδεση ηχείων. Πόσο λογικό όμως είναι ολόκληρη τηλεόραση να έχει μόνο optical εξοδο για ηχεια; Με λίγα λόγια είμαι υποχρεωμένος να έχω DAC για να συνδέσω ένα συστηματάκι 2.1...; Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα δυο τελευταια(απο κατω) κοκκινο ασπρο ειναι right-left για τον ηχο,εκτος αν φταινε οι μπιρες που εχω πιει και δεν βλεπω καθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα δυο τελευταια(απο κατω) κοκκινο ασπρο ειναι right-left για τον ηχο,εκτος αν φταινε οι μπιρες που εχω πιει και δεν βλεπω καθαρα αυτα ειναι in και όχι out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το βλεπω οτι γραφει in στη φωτογραφια,αλλα θεωρω οτι εχουν κανει λαθος στο εργοστασιο και αντι για out λεει in.Δοκιμασες να βαλεις τα ηχεια εκει που σου ειπα,γιατι εχω την εντυπωση οτι στο βιβλιαρακι των οδηγιων τα αναφερει ως out τα συγκεκριμενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα δοκιμασα και ειναι in. Για τη samsung μιλαμε. Δυσκολο να έκανε τόσο χοντρό λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ιδεα:εχει πουθενα εξοδο για ακουστικα? αν ναι βαλε τα ηχεια εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Tα RCA ειναι είσοδοι, σαφως και δεν ειναι λαθος!!. Ειναι το audio in για το component η το composite (ειναι switchable). Για αυτο ειναι και στην ιδια διάταξη μαζί!! Ολες οι σύγχρονες tv εχουν εξοδο οπτικης ινας. Το analog rca out καταργήθηκε καθως ολα τα νεα home cinema εχουν κατα βαση ψηφιακες εισοδους. Το να βαλει καποιος ηχεια για υπολογιστή στην tv αποτελεί πατεντα. Οι εταιρίες πρατουν με την λογική της καθιερωμένης οδου και οχι της πλαγιας... Τα ηχεια για υπολογιστή μια χαρα θα παιξουν και απο την έξοδο ακουστικών. Αν μιλουσαμε για καποιο καλο ενισχυτη με αναλογκες εισοδους θα προτεινα τοτε καποιο optical (toslink) σε analog rca out. Απο εξω κοστιζει 8 με 10€. Τον ηχο της TV (των καναλιων μονο) μπορεις να τον παρεις και απο scart to rca adaptor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα