djboyster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε έτσι ώστε να συνδέσω την ip camera που έχω με το κινητό μου έτσι ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω internet.Καταρχάς θα ήθελα να σας ενημερώσω τι ήδη έχω κάνει.Αυτή τη στιγμή η ip camera(foscam) λειτουργεί κανονικά στο τοπικό δίκτυο.Δηλαδή της έχω δώσει μια static ip+port και μπορεί και λειτουργεί-καταγράφει.Το θέμα είναι να λειτουργεί και εκτός τοπικού δικτύου.Εχω κάνει ένα λογαριασμό στο no-ip.Πιστεύω ότι έχω κάνει σωστά όλα τα βήματα καθώς το προγραμματάκι που κατέβασα απο τη σελίδα λειτουργεί κανονικά(domain name-host name ).Επίσης έχω μπει στο router και στη καρτέλα Dynamic Dns Service έχω βάλει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται.Στο κινητό μου έχω την εφαρμογή ip cam viewer lite και το router είναι Thomson 585.Αν μπορεί κάποιος ας με καθοδηγήσει πως να λύσω το πρόβλημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
me3ikan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν το ρουτερ υποστηρίζει το noip σαν dns το πρόγραμμα στο pc δεν το χρειάζεσαι. Τώρα πρέπει να βρεις ποια πόρτα χρησιμοποιεί η κάμερα και να την κάνεις portforward. έπειτα στο κινητό σου στο ip cam viewer πατάς προσθηκη Νέας κάμερας και στην ip βάζεις το domain που έφτιαξες με το noip και στο port την θύρα στην οποία παίζει η κάμερα. Για να δεις αν λειτουργεί πρέπει το κινητό να είναι συνδεδεμένο σε άλλο δίκτυο γτ ίσως να μη λειτουργήσει από το ίδιο δίκτυο. Μπες μέσω 3G η σε κάποιο άλλο WiFi δίκτυο που έχεις πρόσβαση. 1
djboyster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Λύθηκε το πρόβλημα.Το λάθος ήταν πως έπρεπε να μπω μέσω 3G και όχι από το WiFi δίκτυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα