Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και κάτι βδομάδες το σύστημα της υπογραφής μου και πριν μισή ώρα μου πέταξε μπλε οθόνη. Είναι πρώτη φόρα που το κάνει, αλλά στο παρελθόν ενώ έπαιζα LOL (παιχνίδι πολύ μικρών απαιτήσεων) μου κόλλησε η οθόνη, σε εκείνη την περίπτωση με ένα ctr+alt+dlt λύθηκε το πρόβλημα αλλά το αναφέρω μήπως έχει καμιά σχέση με την μπλε οθόνη. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι δεν πρόλαβα να τραβήξω κάποια φωτογραφία. Μπορώ να τον βρω κάπου μέσα στο PC σαν σφάλμα κάπως;

Δημοσ.

κατέβασε το bluescreenview και δώσε εικόνα απο εκεί.

το kernel-power είναι το κλασσικό όταν τα windows τερματίσουν απρόσμενα χωρίς τερματισμό και συναφή.

Δημοσ.

Ρε συ λυπήσου και εμας που διαβάζουμε το φορούν από φορητές συσκευές. Ανεβαζε τις φωτο με το tool φόρουμ. Δεν παλεύεται το imageshack

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά δεν ξέρω να χειρίζομαι καθόλου το φόρουμ και γενικά όλα τα φόρουμ. Αν ήξερα δεν θα είχα κάνει καν imageshack account. Υπάρχει κάποιος οδηγός;

Δημοσ.

το BSV μαρτυράει το kaspersky να είναι υπαίτιο του προβλήματος.

κtlf(κάτι).sys

Δοκίμασε είτε επανεγκατάσταση του είτε αφαίρεση του τελείως και βάλε άλλο αντιβιωτικό(εκτός κ αν το έχεις πληρώσει)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αναβάθμισε όλους τους drivers. Είτε είναι κάρτα ήχου είτε usb 3.0 κλπ.

Τι άλλες συσκευές συνδέεις στο pc? Πολλές φορές αυτές κάνουν τη ζημιά όπως π.χ. παλιό wireless usb.

Δημοσ.

έχω το "Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000", το "Microsoft Wired Keyboard 200", "Deathadder Chroma", "Kingstone HyperX Cloud II", και Link.png Site: αυτό

EDIT: και κάτι ηχεία της Logitech αλλά αυτά δεν είναι σε USB, από τα παραπάνω όλα είναι σε USB 3,0 εκτός το πληκτρολόγιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...