tolaros96 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια απορια.. Το κινητο μου ειναι το lg g3 16gb το οποιο το αγορασα 2 βδομαδες πριν και μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημερωση συστηματος την 4.4.2 ενω εχει κυκλοφορησει η 5.0 . Εχω κανει ελεγχο μη τυχον μου πει για ενημερωση συστηματος αλλα τιποτα. σας εχει τυχει? ξερετε κατι?
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το οτι εχει βγει δεν σημαινει οτι θα την παρεις και αμεσως.Κανε υπομονη αργα η γρηγορα θα αναβαθμιστει και σενα.
GianniSM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το LG PC suite και λογικά θα μπει μέσω αυτού. 1
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το LG PC suite και λογικά θα μπει μέσω αυτού. Οχι απαραιτητα
kataramenos32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οχι απαραιτητα Δεν ειπε σιγουρα,ειπε λογικα πραγμα το οποιο αφηνει πιθανοτητα και για το να μην μπει.Οπως και να εχει δεν εχει κατι να χασει το παιδι με το να δοκιμασει και με το PC Suite
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δεν ειπε σιγουρα,ειπε λογικα πραγμα το οποιο αφηνει πιθανοτητα και για το να μην μπει.Οπως και να εχει δεν εχει κατι να χασει το παιδι με το να δοκιμασει και με το PC Suite Μα δεν ειπα οτι εχει να χασει κατι.Μακαρι να μπει με αυτον τον τροπο.
tolaros96 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δν βιαζομαι να την παρω απλα φοβαμαι μην τυχον και δν τη παρω.
Meraklis56 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πριν 1 μήνα, ούτε εμένα μου το βγαζε στο κινητό ενώ μέσω του LG PC Suite μου το βγαζε. Τώρα που το δοκιμάζω, μου βγάζει και στο κινητό την αναβάθμιση. Εν τω μεταξύ, μου βγάζει την V20e, του Δεκεμβρίου ενώ από ότι έχω δει, έχει βγει και 20h.
GianniSM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Λοιπόν το lollipop το πήρα μέσω OTA όπως και την Ε. Την Η μέσω του suite. Είναι ΒΕΒΑΙΟ πως lollipop βγήκε για όλα, όπως και η Ε, άρα 99% θα μπει μέσω καλωδίου. Κατέβασε το LG phone from από το store και θα σου πει την τελευταία έκδοση android για το κινητό σου. Αν σου βγάζει νεώτερη από αυτήν που έχεις τότε βάλε την μέσω καλωδίου.
tolaros96 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 οκ.. κατεβασα lg pc suite και μου την εμφανισε.. ευχαριστω ρε παιδες..
Meraklis56 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στο μέλλον, αν δεν σε ενοχλεί η χειρότερη ποιότητα στην κάμερα, σκέψου για cyanogen. Έβαλα την CM 11, και η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα στα πάντα. Μετάνιωσα που δε το χα κάνει πιο πριν.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στο μέλλον, αν δεν σε ενοχλεί η χειρότερη ποιότητα στην κάμερα, σκέψου για cyanogen. Έβαλα την CM 11, και η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα στα πάντα. Μετάνιωσα που δε το χα κάνει πιο πριν. Σιγά μην πετάξει το υπέροχο UI της LG για να βάλει την ασχήμια της cm και των άλλων στοκ
Meraklis56 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σιγά μην πετάξει το υπέροχο UI της LG για να βάλει την ασχήμια της cm και των άλλων στοκ Αλήθεια πιστεύεις οτι είναι όμορφο το UI της LG? Ακόμα και το touchwiz pre-s5 πιο ωραίο ήταν. Πέρα από αυτό υπάρχει θέμα για CM11 που να το φέρνει σε LG UI. Προσωπικά, θεωρώ το stock KitKat UI το πιο όμορφο για το Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα