Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω windows 8 και εχω προφυλαξη οθονης στα 3 λεπτα λεμε...μπαινει στα 3 λεπτα και μετα απο λιγη ωρα μπαινει σε mode "mode" υπνος ....ολα καλα μεχρι εδω...αλλα μετα απο καποια ωρα που ειναι σε υπνο ξαφνικα ανοιγει μονο του και με βγαζει στην οθόνη με τους users για να βάλω κωδικο...πως γινεται αυτο και πως μπορω να το βγαλω???
ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπες στο bios και εκεί που έχει τα power options απενεργοποίησε ότι έχει σχέση με wake (on lan, on ring κτλ). Λογικά πρέπει να φτιάξει έτσι.

Δημοσ.

Μπες στο bios και εκεί που έχει τα power options απενεργοποίησε ότι έχει σχέση με wake (on lan, on ring κτλ). Λογικά πρέπει να φτιάξει έτσικαι

και πως μπaινω στο bios ???γιατι το πληκτρολογιο ανοιγει μετα που τρεχουν τα windows!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω windows 8 και εχω προφυλαξη οθονης στα 3 λεπτα λεμε...μπαινει στα 3 λεπτα και μετα απο λιγη ωρα μπαινει σε mode "mode" υπνος ....ολα καλα μεχρι εδω...αλλα μετα απο καποια ωρα που ειναι σε υπνο ξαφνικα ανοιγει μονο του και με βγαζει στην οθόνη με τους users για να βάλω κωδικο...πως γινεται αυτο και πως μπορω να το βγαλω???

ευχαριστώ

Σου τα δίνω με εικόνες είναι στα Ολλανδικά πιστεύω να καταλάβεις.

post-97453-0-20043100-1425417031_thumb.png

post-97453-0-63873800-1425417043_thumb.png

post-97453-0-28964500-1425417062_thumb.png

Δημοσ.

και πως μπaινω στο bios ???γιατι το πληκτρολογιο ανοιγει μετα που τρεχουν τα windows!!!

Πρέπει να μπεις στο bios. Δεν πιάνει το delete στην εκκίνηση; Κανένα ps2 πληκτρολόγιο δεν μπορείς να δανειστείς;

Υπάρχουν και κάτι adapters από usb σε ps2. Ξέρω ότι δουλεύουν με ποντίκι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πληκτρολόγιο. Λογικά θα δουλεύουν. Αν θα πάρεις κάτι τέτοιο πήγαινε στο μωβ (για πληκτρολόγιο) και όχι στο πράσινο (για ποντίκι).

Δημοσ.

Σου τα δίνω με εικόνες είναι στα Ολλανδικά πιστεύω να καταλάβεις

θα τα κανω οπως ειναι στην εικονα η επιλογη και θα φτιαξει...??

micos καποια στιγμη θα δοκιμασω και με αλλο πληκρτολογιο..!!!τι παταω για να μπει στο bios??

Δημοσ.

Σίγουρα θα φτιάξει το έχω κάνει πολλές φορές αυτός είναι ο τρόπος για να μην σου ζητάει κωδικό μετά το ξύπνημα,αν σκαλώσεις κάπου ρώτα.

Δημοσ.

θα τα κανω οπως ειναι στην εικονα η επιλογη και θα φτιαξει...??

micos καποια στιγμη θα δοκιμασω και με αλλο πληκρτολογιο..!!!τι παταω για να μπει στο bios??

Συνήθως με το DELETE ή F1 ή F2. Ίσως το γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης όταν ξεκινάει ο υπολογιστής.

Βασικά δεν είπες ακόμα αν είναι σταθερός ή λάπτοπ.

Σίγουρα θα φτιάξει το έχω κάνει πολλές φορές αυτός είναι ο τρόπος για να μην σου ζητάει κωδικό μετά το ξύπνημα,αν σκαλώσεις κάπου ρώτα.

Κάτσε, εσύ λες για το πως να μην ζητάει κωδικό μετά την επαναφορά.

Εγώ από το παρακάτω:

αλλα μετα απο καποια ωρα που ειναι σε υπνο ξαφνικα ανοιγει μονο του

καταλαβαίνω ότι δεν θέλει ο Νίκος να ανοίγει μόνο του, όχι να μη ζητάει κωδικό.

Εκτός αν κατάλαβα λάθος.

Νίκο;;;

Δημοσ.

Για να μπεις στο bios (ή το uefi αν δεν ξέρεις τι) κράτα πατημένο το shift και με το ποντίκι πάτα στο κλείσιμο- επανεκκίνηση. Θα σε πάει στο μενού και θα το διαλέξεις από εκεί. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνήθως με το DELETE ή F1 ή F2. Ίσως το γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης όταν ξεκινάει ο υπολογιστής.

Βασικά δεν είπες ακόμα αν είναι σταθερός ή λάπτοπ.

Κάτσε, εσύ λες για το πως να μην ζητάει κωδικό μετά την επαναφορά.

Εγώ από το παρακάτω:

καταλαβαίνω ότι δεν θέλει ο Νίκος να ανοίγει μόνο του, όχι να μη ζητάει κωδικό.

Εκτός αν κατάλαβα λάθος.

Νίκο;;

ναι αυτο ενοω...οταν μπενει σε υπνο μετα την προφιλαξη οθονης να μην ανοιγει μονο του μετα απο λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...