Flavio9 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα. Εχω το εξής θεματάκι. Σε note 4 με android 4.4, στην default εφαρμογή mail έχω βάλει ένα λογαριασμό μου mail σε POP3, αλλά τα mails που μου εμφανίζει είναι μέχρι 26.02 (αν πάμε προς τα πίσω) παρά το γεγονός ότι έχω βάλει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού να εμφανίζονται όλα τα mails. Είχα και κάποια διαγραμμένα mails που τα διέγραψα εντελώς τώρα. Ξέρετε τι φταίει και δε μου εμφανίζει όλα τα εισερχόμενά μου ;; έχει ξανατύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να ανατρέξω σε ένα παλιό mail. 1
Bennito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τα email σου τα βλέπεις και στο outlook σε υπολογιστή; Τα τραβάς με κάποιον τρόπο από τον server;
Flavio9 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τα email σου τα βλέπεις και στο outlook σε υπολογιστή; Τα τραβάς με κάποιον τρόπο από τον server; Ναι, τα βλέπω και με outlook και έχω επιλογή να σβήνονται από το server μετά από 10 μέρες. Αλλά το θέμα είναι ότι έχουν κατεβεί λογικά στο κινητό κάποια στιγμή, αλλά δεν τα έχω διαθέσιμα προς προβολή/ανάγνωση...
Bennito Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η default εφαρμογή στο κινητό εμφανίζει μόνο αυτά που υπάρχουν στο server. Ψάξε για άλλες εφαρμογές email, (Κ9 κλπ) στο play.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα