Προς το περιεχόμενο

Desk mount για monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω το συγκεκριμένο για dual monitors. ~4 χρόνια που το έχω, δεν έχει βγάλει πρόβλημα. Είναι εκτός budget απόσο βλέπω, αλλά δες μήπως το βρεις κάπου πιο οικονομικά.

Ελλάδα και γω τότε που κοιτούσα, δεν είχα βγάλει άκρη και αναγκάστηκα να πάρω από εξωτερικό. Δε ξέρω πλέον αν έχει αλλάξει κάπως το θέμα. Τότε έβρισκα ελάχιστα προϊόντα.

Δημοσ.

Οι τιμες απο Ελλαδα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Απο Amazon uk εχει μερικες καλες λυσεις αλλα τα μεταφορικα ειναι πολλα πλεον.

Ty για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Ειχα αγορασει απο skroutz εδω και κανα μηνα 35 ευρω. Πολυ δυνατη και γερη. Δεν θυμαμαι καν ομως πως την βρηκα. Οταν θαω σπιτι θα κοιταξω μηπως εχω το κουτι της και να σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

Την βρηκα! Μην την βλεπεις φτηνη,  ειναι πολυ καλη. Εχω πανω της το θηριο την Viewsonic 27'' vp2770. Προσεξε ομως! Για να δεσει καλα η βαση και να μη κουνιετε μπροστα πισω, το γραφειο πρεπει να εχει μασιφ ξυλο. Στο λεω γιατι στην αρχη προσπαθησα να την βαλω σε ενα ψευτο γραφειο απο ΙΚΕΑ και κουνιοτανε. Τωρα που την εχω σε μασιφ ξυλο ειναι φοβερη.

(αναφερομαι για την πρωτη στα 27,39€)

https://www.skroutz.gr/c/307/baseis-pc-perifereiakwn.html?keyphrase=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85

• Like 1
Δημοσ.

Την βρηκα! Μην την βλεπεις φτηνη,  ειναι πολυ καλη. Εχω πανω της το θηριο την Viewsonic 27'' vp2770. Προσεξε ομως! Για να δεσει καλα η βαση και να μη κουνιετε μπροστα πισω, το γραφειο πρεπει να εχει μασιφ ξυλο. Στο λεω γιατι στην αρχη προσπαθησα να την βαλω σε ενα ψευτο γραφειο απο ΙΚΕΑ και κουνιοτανε. Τωρα που την εχω σε μασιφ ξυλο ειναι φοβερη.

(αναφερομαι για την πρωτη στα 27,39€)

https://www.skroutz.gr/c/307/baseis-pc-perifereiakwn.html?keyphrase=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85

Νομίζω ότι ψάχνει σπαστή που είναι αρκετά πιο ακριβές

Δημοσ.

Ty για το ψαξιμο.

Ναι σωστα ψαχνω mount με βραχιονα, η ακρη του γραφειου ειναι αρκετα βαθια οποτε δεν βολευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...