Προς το περιεχόμενο

Επισκευή Wireless headset -Ψάχνω κάποιον ειδικό

Acex19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα,

Πρόσφατα μου χάλασε το wireless headset μου και έχω φάει τον κόσμο να βρώ έναν ηλεκτρονικό να μου το επισκευάσει και δεν το αναλαμβάνει κανείς. Έψαξα στο google για διάφορους ηλέκτρονικούς υπολογιστών αλλά κανείς δεν ξέρει να τα φτιάξει. Έχει χάλασει το mini-usb port που φορτίζει και δεν μπορώ να τα φορτίσω. Βασικά έχει ξεκολήσει το mi-usb port απο την πλακέτα και πρέπει να ξανακολληθεί πάνω. Ίσως να θέλει αλλαγή και το mini-usb port πριν ξανακοληθεί.

Μένω στην αθήνα κέντρο. Ξέρει κάποιος έναν καλό ειδικό? Ή είναι κάποιος ηλεκτρονικός εδώ μέσα και μένει αθήνα και μπορεί να το αναλάβει? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο δυσκολο ειναι να αγοραστει ενα usb port απο ebay και να το κολλησει καποιος που γνωριζει?Αυτο μαλλον το κομματι βαριουνται ολοι,να μπουν δηλαδη στην διαδικασια να παραγγειλουνε βυσμα και να περιμενουν.

Εκτος και αν το ειδε καποιος που ξερει ,και εχουν ξεκολλησει πιστες απο την πλακετα,πραγμα που το κανει ακομα πιο δυσκολο,οχι ομως ακατορθωτο καποιες φορες.

Είναι μανούρα Roger τα micro-usb. 

Έχω πετύχει 4-5 διαφορετικά micro-usb ώς προς το σχήμα/μέγεθος/στήριξη/πλευρά.

Εδώ έχω 4 διαφορετικά set και πάλι έχω πετύχει συσκευή να μην ταιριάζει κανένα.

Άντε και βρίσκεις το κατάλληλο, μετά θες φακούς, στήριξη, υγρή κόλληση και σταθμό θερμού αέρα ή φούρνο.

Και πόσο να τον χρεώσουν για τέτοια διαδικασία; Λογικό να μην το αναλαμβάνουν.

/sc

Nαι ,δεν εχεις αδικο,ειναι πολλοι οι τυποι των βυσματων.

Λιγο,οπως ειπες να πεσεις στο σωστο βυσμα,λιγο ο μεγενθυντικος φακος και λιγο ο θερμος αερας που χρειαζεται,κανουν ενα επαγγελματια ηλεκτρονικο να πει,ευχαριστω δεν θα παρω.

Ισως αμα πεσει σε κανεναν τρελαμενο φοιτητακο ο οποιος θα του αγορασει το σωστο βυσμα και θα το κολλησει με αερα.

Συνηθως ενας επαγγελματιας αν δεν ανοιξει το συρταρι του να βρει το ανταλλακτικο μεσα,αρχιζει και αγχωνεται.

Δυστηχως δεν εχεις αδικο, ετσι ειναι. Το ιδιο μοθ ειπε και ο κοτσοβολος. Αλλα οταν εχεισ ενα μαγαζακι και εισαι αραχτος και light η εισαι σπιτι σου, φτιαξτο ρε αδερφε! Το εχς πολυ αναγκη το headset και δεν το στελνω πισω στο ebay,εκανε 2 μηνες να ερθει, αμα το στειλω πισω τηα το περιμενω αλλους 4. Dafuq.

Anyway, μου έστειλε ενας χρηστης μηνυμα να προσπαθησει να το φτιαξει, οποτε ειμαι ευγνομων που εκανα το ποστ εδω! 

Ευχαριστω πολυ μαγκες!

• Like 1

Εγώ φτιάχνω κατά καιρούς τετια.

Εφόσον δεν είναι πολλές οι ενώσεις.

Το βύσμα θα κρέμεται με καλωδιακια...

Σε περίπτωση που είναι πολύ στενό για να μπει συμβατικό καλάι. Κανονικά θέλει reflow άλλα δεν έχω τετια εργαλεία.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας σφην ιστοσελίδα μου systemplay.eu

Sent from my GT-I9505 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...