Προς το περιεχόμενο

Sony experia Z3.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. 3 Ερωτήσουλες θα ήθελα να κάνω.!

1)Γνωρίζει κανείς γιατί ενώ έχω κάνει download 10 τραγούδια μέσω κάποιας εφαρμογής δεν μου Εμφανίζει και τα 10 στην εφαρμογή Walkman ή στην εφαρμογή Μουσική play?

2)Επίσης έχω κατεβάσει το mp3 cuter ringtone maker αλλά κ εκεί δεν μου διαβάζει όλα τα τραγούδια!

3)Γνωρίζει κανείς γιατί ενώ κατεβάζω τραγούδια σε mp3 κάποια από αυτά μου τα αποθηκεύει από μόνο της η συσκευή στην Εφαρμογή Ταινίες του κινητού ?Η εφαρμογή αυτή είναι εργοστασιακα εγκατεστημενη .

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Νομιζω στις ρυθμησης εχει κατι που λεει ενημερωση η ανανεοση τραγουδιων κατι τετοιο.

Πας κληκαρης και σου βγαζει τα καινουρια τραγουδια που κατεβασες.

Τωρα οσο εκει που λες οτι αποθηκευωντε αν τα κατεβαζεις απο το νετ πηγενε στον browser στις ρυθμησεις,εκει θα βρεις καπου,που μπορεις αυτα που κατεβαζεις να αποθηκευωντε.

Δημοσ.

η εφαρμογη τα αποθηκευει αλλου.

οταν κοβεις για ringtone το εμφανιζει μονο στους ηχους ringtone.

δεν σου διαβαζει ολα τα τραγουδια;τι σου γραφει δλδ;

στο αποθηκευει στις ταινιες ε;μηπως ειναι mp4;

παντως επειδη και εγω παιδευομαι τα στελνω απο το pc και ξεμπερδευω...επικρατει ενας χαμος καθε εφαρμογη το αποθηκευει αλλου οποτε σπαω το κεφαλι μου καθε φορα που μπορει να ειναι.απο τις εφαρμογες λογικα μπορεις να αλλαξεις που να αποθηκευονται δεν το εχω ψαξει μιας βεβαια αλλα δεν χανεις κατι να το δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...