Θεοτοκάτος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια! Εχω ενα iPhone 5 16 gb σε αριστη κατασταση και εδω και καμποσο καιρο σκεφτομαι να το ανταλλαξω με android smartphone πανω κατω ιδιας τιμης! Θα ηθελα την βοηθεια σας σαν πιο εμπειροι, με τι κινητο να το ανταλλαξω και αρχικα να το ανταλλαξω ή να περιμενω κατι καινουριο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
dieccast Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αλεξανδρε γιατι να το ανταλλαξεις? Δεν σου αρεσει πλεον? Δεν σε βολευει ή απλα για αλλαγη?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 lg g3 (αν βρεις κανα θυμα) αλλιως g2 η κανα One plus 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια! Εχω ενα iPhone 5 16 gb σε αριστη κατασταση και εδω και καμποσο καιρο σκεφτομαι να το ανταλλαξω με android smartphone πανω κατω ιδιας τιμης! Θα ηθελα την βοηθεια σας σαν πιο εμπειροι, με τι κινητο να το ανταλλαξω και αρχικα να το ανταλλαξω ή να περιμενω κατι καινουριο; Ευχαριστω εκ των προτερων! Το κινητο σου πιανει γυρω στα 250ευρω σαν μεταχειρισμενο οπως ξερεις.Στα χρηματα αυτα απο οσο ξερω μονο το LG G2 αξιζει ή αν τυχει για ανταλλαγη κανενα Nexus 5 . 1
Θεοτοκάτος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αλεξανδρε γιατι να το ανταλλαξεις? Δεν σου αρεσει πλεον? Δεν σε βολευει ή απλα για αλλαγη? Δεν με βολευει η οθονη του! Βεβαια ειναι το πιο smooth touch που εχω δει σε κινητο αλλα θα ηθελα περισσοτερες ιντσες Για lg g3 lg g3 (αν βρεις κανα θυμα) αλλιως g2 η κανα One plus 1 Ψηνομαι αγρια για το g3 αλλα φοβαμε το android σαν λογισμικο γιατι αν το παρω θα παω απο ενα αλαγκαριστο smooth και ασφαλες λογισμικο σε κατι πιο ριψοκινδυνο
dieccast Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν με βολευει η οθονη του! Βεβαια ειναι το πιο smooth touch που εχω δει σε κινητο αλλα θα ηθελα περισσοτερες ιντσες Για lg g3 Ψηνομαι αγρια για το g3 αλλα φοβαμε το android σαν λογισμικο γιατι αν το παρω θα παω απο ενα αλαγκαριστο smooth και ασφαλες λογισμικο σε κατι πιο ριψοκινδυνο οπου και να πας μετα το iphone δεν θα το νιωθεις τοσο smooth οσο το iphone! εγω θα ελεγα αμα πηγαινες σε android σε one plus 1 ή xperia z2 αφου λες για μεταχειρισμενα!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν με βολευει η οθονη του! Βεβαια ειναι το πιο smooth touch που εχω δει σε κινητο αλλα θα ηθελα περισσοτερες ιντσες Για lg g3 Ψηνομαι αγρια για το g3 αλλα φοβαμε το android σαν λογισμικο γιατι αν το παρω θα παω απο ενα αλαγκαριστο smooth και ασφαλες λογισμικο σε κατι πιο ριψοκινδυνο αμα φοβασαι τι μας λες για ανταλλαγες τοτε?μηπως ηλπιζες οτι θα ανταλλαξεις με κανα Iphone 6?εφοσον σκεφτεσαι την ανταλλαγη και εχει Iphone μαλλον σε android Θα πας αρα μηπως να το ξανασκεφτεις?γτ το κινητακι ακομα ουτε παλιο ειναι και μια χαρα ειναι με τα Update του και ολα του.Αν το βαρεθηκες ειναι αλλο θεμα αλλα σου ξαναλεω για να σκεφτεσαι ανταλλαγη παει να πει οτι θα πας σε android η wp...
StigmaX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν με βολευει η οθονη του! Βεβαια ειναι το πιο smooth touch που εχω δει σε κινητο αλλα θα ηθελα περισσοτερες ιντσες Για lg g3 Ψηνομαι αγρια για το g3 αλλα φοβαμε το android σαν λογισμικο γιατι αν το παρω θα παω απο ενα αλαγκαριστο smooth και ασφαλες λογισμικο σε κατι πιο ριψοκινδυνο Καταρχάς ποιός σου είπε οτι το iOS είναι ποιο ασφαλές απο το Android? H που το διάβασες να ενημερωθούμε και εμείς. Το smoothness του android είναι ενα παραμύθι το οποίο έχει τελείωσει εδώ και καιρό. Συσκευές νέξους, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο εμπειρία χρήσης. Σε κάποιους τομείς μάλιστα είναι μίλια μπροστά όπως στην ανάγνωση μεγάλων pdf αρχείων. Προσωπική δοκιμή με συνάδελφο, στις λίστες των εκλογών, iphon 6 με nexus 4... το σαραβαλάκι πήγαινε αλαγκάριστο, και το iphone ήθελε 3-4 sec να κάνει render τη σελίδα... Όπως σου είπαν και παραπάνω, το iphone 5 πιάνει περι τα 250€. Θα σου πρότεινα αν σε πέρνει, να το πουλίσεις και να βάλεις και κανενα κατοστάρικο να πας σε φετινή συσκευή όπως το Z3c το οποίο αποτελεί ουσιαστική αναβάθμηση της συσκευής σου.
Θεοτοκάτος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καταρχάς ποιός σου είπε οτι το iOS είναι ποιο ασφαλές απο το Android? H που το διάβασες να ενημερωθούμε και εμείς. Το smoothness του android είναι ενα παραμύθι το οποίο έχει τελείωσει εδώ και καιρό. Συσκευές νέξους, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο εμπειρία χρήσης. Σε κάποιους τομείς μάλιστα είναι μίλια μπροστά όπως στην ανάγνωση μεγάλων pdf αρχείων. Προσωπική δοκιμή με συνάδελφο, στις λίστες των εκλογών, iphon 6 με nexus 4... το σαραβαλάκι πήγαινε αλαγκάριστο, και το iphone ήθελε 3-4 sec να κάνει render τη σελίδα... Όπως σου είπαν και παραπάνω, το iphone 5 πιάνει περι τα 250€. Θα σου πρότεινα αν σε πέρνει, να το πουλίσεις και να βάλεις και κανενα κατοστάρικο να πας σε φετινή συσκευή όπως το Z3c το οποίο αποτελεί ουσιαστική αναβάθμηση της συσκευής σου. Σκεφτομαι κυριως για το g3 λογω της οθονης του
Θεοτοκάτος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 αμα φοβασαι τι μας λες για ανταλλαγες τοτε?μηπως ηλπιζες οτι θα ανταλλαξεις με κανα Iphone 6?εφοσον σκεφτεσαι την ανταλλαγη και εχει Iphone μαλλον σε android Θα πας αρα μηπως να το ξανασκεφτεις?γτ το κινητακι ακομα ουτε παλιο ειναι και μια χαρα ειναι με τα Update του και ολα του.Αν το βαρεθηκες ειναι αλλο θεμα αλλα σου ξαναλεω για να σκεφτεσαι ανταλλαγη παει να πει οτι θα πας σε android η wp...Λεω οτι ζηταω την γνωμη σας αν το ανταλλαξω ή οχι!
StigmaX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σκεφτομαι κυριως για το g3 λογω της οθονης του Άκου η προσωπική μου εμπειρία με το g3 2gb Ram είναι ότι είναι για τα μπάζα. Η συσκευή η οποία χειριστηκα δεν έχει πάρει βέβαια λολιποπ που λένε ότι βελτιώνει τα οποία θέματα υπάρχουν. Αλλά απλά σου μεταφέρω αυτό που έχω δει στην συναναστροφη μου με τη συσκευή από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. Η ανάλυση της οθόνης, δεν είναι κάτι τι οποίο θα μπορείς να διακρίνεις. Το μέγεθος, αποτελεί προφανώς προσωπική προτίμηση, οπότε κρίνεις μόνο εσύ το τι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα