Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

haHa τότε που παρήγγειλα το δικό μου δεν υπήρχε η συγκεκριμένη τιμή για το Air2, ξέρεις αυτά στο skroutz εμφανίζονται σε χρόνο dt! Δεν πειράζει, το βασικότερό μου θέμα βέβαια ήταν το δακτυλικό αποτύπωμα!

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

haHa τότε που παρήγγειλα το δικό μου δεν υπήρχε η συγκεκριμένη τιμή για το Air2, ξέρεις αυτά στο skroutz εμφανίζονται σε χρόνο dt! Δεν πειράζει, το βασικότερό μου θέμα βέβαια ήταν το δακτυλικό αποτύπωμα!

Καλε ξεκόλλα εσύ με το δαχτυλικο αποτύπωμα λες και θα εχεις μεσα τα blueprints για το Apollo 14. Σιγά μη σου κλέψει η NASA το Angry Birds high score. :P

Δημοσ.

Σκεφτείτε το δακτυλικό αποτύπωμα σε μερικά χρόνια από τώρα όμως να γίνει το νέο standard στις συναλλαγές μας και κάποιος να το έχει ήδη! Λέω γω τώρα ε! :D

• Like 1
Δημοσ.

Τα στοιχεία του δακτυλικού αποτυπώματος κρατούνται κρυπτογραφημένα σε ειδικό τμήμα (secure enclave) του επεξεργαστή του iPad και στο οποίο δεν έχει access ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε οι εφαρμογές ούτε η ίδια η Apple.

Μετά από δύο χρόνια (από το iPhone 5S) και συζητάτε ακόμα για την ασφάλεια του αποτυπώματος? Έλεος.

• Like 1
Δημοσ.

Τα στοιχεία του δακτυλικού αποτυπώματος κρατούνται κρυπτογραφημένα σε ειδικό τμήμα (secure enclave) του επεξεργαστή του iPad και στο οποίο δεν έχει access ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε οι εφαρμογές ούτε η ίδια η Apple.

Μετά από δύο χρόνια (από το iPhone 5S) και συζητάτε ακόμα για την ασφάλεια του αποτυπώματος? Έλεος.

Ακριβως.

Αν καποιος ειναι παρανοικος με αυτο το θεμα, απορω πως μπορει να εχει συσκευη πανω του με καμερα και μικροφωνο.... Το δακτυλικο αποτυπωμα θα επρεπε να ειναι η τελευταια του ανησυχια ...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.. Αρχικά είναι ένα feature που άμα δεν το θες δεν το χρησιμοποιείς άλλα την εποχή που έχουμε διπλές κάμερες μικρόφωνα κλιπ σε κινητά λάπτοπ τηλεοράσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά από επάνω.. Το τελευταίο που θα έπρεπε να μας τρομάζει  είναι ..

Δημοσ.

Τι να πω, μπορεί να έχετε δίκιο παιδιά, απλώς τη δεδομένηχ ρονική στιγμή εγώ έτσι τα είδα τα πράγματα! thanx για την ενημέρωση πάντως

Δημοσ.

Φορτωνει πιο γρήγορα τις σελιδες, δεν κανει refresh(λογω ram) τοσο συχνα κλπ.Φορτωνει πιο γρήγορα τις εφαρμογές.

Με την ιδια λογικη κ το ipad 4, έκανε την ιδια δουλειά.

Μαλιστα η διαφορα επιδοσεων απο το air σε air 2 ειναι ισως η μεγαλύτερη που εχει δει απο γενια σε γενια το ipad. Ειναι επισης απο τις λιγες φορες που το ipad ειναι αισθητα πιο γρήγορο απο το αντιστοιχης γενιας iphone (λογω ram κ περισσοτερων πυρηνων). Τις προηγουμενες φορες ειχαν ιδια ram κ πυρηνες, διεφεραν κυριως μονο στην gpu.

Και με την χθεσινη ανακοινωση και την ελευση του iOS 9, το απλο ipad air εκτος απο πιο αργο οπως ειπωθηκε σε σχεση με το ipad air 2  θα υστερει και σε μια σημαντικη δυνατοτητα μιας και δεν θα μπορει να εχει split-view multitasking.

Δημοσ.

Και με την χθεσινη ανακοινωση και την ελευση του iOS 9, το απλο ipad air εκτος απο πιο αργο οπως ειπωθηκε σε σχεση με το ipad air 2  θα υστερει και σε μια σημαντικη δυνατοτητα μιας και δεν θα μπορει να εχει split-view multitasking.

Moυ φαινεται οτι το ψιλοπηρες λιγο βαρια. ^_^

Οταν ενα λειτουργικο που πριν ενα χρονο ηταν απλο και με λιγα proccess στο core του λογικο ειναι να θελει 1 ραμ.

Aπο την στιγμη που το λειτουργικο αρχιζει να ενσωματωνει περισσοτερες λειτουργιες θελει και περισσοτερη μνημη.Λογικο.

Σε 2 χρονια η Apple και ολες οι συσκευες της θα εχουν 3 ραμ.

Eαν επαιρνα σημερα ενα ipad ή iphone θα πηγαινα οπωσδηποτε σε 2 ραμ.Mε οτι συνεπαγεται αυτο.Αυτο παει και στον ts.

Εκτος κι αν καποιος τα αλλαζει καθε χρονο.

Προσωπικα για να εχω και μια εμπειρια(εχω μεινει χωρις tablet λογω του οτι το δωρησα) με ios θα περιμενω το ipad 3 που λογικα θα εχει 3 ραμ και θα ειμαι εξασφαλισμενος μελλοντικα αρκετα σε πολλα.

Δημοσ.

Moυ φαινεται οτι το ψιλοπηρες λιγο βαρια. ^_^

Γιατί το λες αυτό? Επειδή έχει γράψει το ίδιο κείμενο σε όλα τα topic που ασχολούνται με το iPad Air 2? :-D

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό? Επειδή έχει γράψει το ίδιο κείμενο σε όλα τα topic που ασχολούνται με το iPad Air 2? :-D

Προφανως... :D

Κατσε να βγει Νοεμβριο και το ipad air 3 με 3 ram.

Εκει να δεις πονο απο τους φιλους της apple που δεν εχει αναγκη απο την ram το ios...

Δημοσ.

Τώρα γίνεσαι εσύ υπερβολικός.

Προφανως... :D

Κατσε να βγει Νοεμβριο και το ipad air 3 με 3 ram.

Εκει να δεις πονο απο τους φιλους της apple που δεν εχει αναγκη απο την ram το ios...

Μέχρι και το iOS 8, δεν είχε ανάγκη τόση RAM. Με το iOS 9, έχει. So What? Όταν βγήκε πχ το iPad 4, το iOS δεν χρειαζόταν 2GB RAM.

Δηλαδή δεν πρέπει ποτέ να βγαίνουν καλύτερα μοντέλα, με περισσότερα features, για να μη δυσαρεστούνται όσοι έχουν τα προηγούμενα;

Δημοσ.

Τώρα γίνεσαι εσύ υπερβολικός.

Μέχρι και το iOS 8, δεν είχε ανάγκη τόση RAM. Με το iOS 9, έχει. So What? Όταν βγήκε πχ το iPad 4, το iOS δεν χρειαζόταν 2GB RAM.

Δηλαδή δεν πρέπει ποτέ να βγαίνουν καλύτερα μοντέλα, με περισσότερα features, για να μη δυσαρεστούνται όσοι έχουν τα προηγούμενα;

Ελα...αφου καταλαβαινεις οτι θελω να τους πειραξω λιγο παραπανω. :-D

Αυτο που λες εχει βαση...αλλα ως apple Η ΛΟΓΙΚΗ επειδη τωρα δεν χρειαζεται 2 ραμ βαζω 1 και μεσα σε ενα χρονο μετα βαζω αλλο 1 ειναι ο λογος που δεν την "γουσταρω" την apple.

Θα σε ρωτησω κατι πολυ απλο και θελω μια επισης απλη απαντηση.

Τα παιδια που αγοραζουν κινητο τελευταιο iphone και δινουν 800 ευρω(σε μια mind συσκευη hardware)δινουν που δινουν 800 ευρω αν π.χ περυσι εβαζε η apple(που ουτως ή αλλως το πληρωνουν τα παιδια)2 ραμ ΠΕΣ ΜΟΥ...

Ποσα ΠΑΙΔΙΑ σημερα θα ηταν καλυμενα και θα ειχαν ολα τα features του ios 9 ακομη και του 10;;;

Δεν θα χρειαζοταν για αλλα 2 χρονια καμια αναβαθμιση.

Αλλα πως θα αναγκασει η apple τα παιδια να πανε και να παρουν το 6s;

Οταν καποιοι τα λενε οτι η apple θα γινει android σε ολα δεν ακουνε...οι αναγκες και οι απαιτησεις την οδηγουνε αλλιως θα μεινει πισω.

Τωρα που το ειδανε...ειναι αργα.Ας δωσουν τωρα το 6αρι για πουλημα οσο θα'χει ακομη αξια και την επομενη φορα να απαιτουνε απο την εταιρεια τους specs που απο την στιγμη που τα πληρωνουν να τους τα δινει.Αν ειχε το 6 τωρα 2 ραμ θα πειραζε κανεναν;;;

Ειλικρινα.Θα πειραζε;

Η Samsung εχει που βαζει 3 ram εδω απο το Note 3 ΚΑΙ συντομα ακομη και να μην χρειαζεται θα παει σε 4.

Δημοσ.

Κάθε εταιρία έχει τις πολιτικές της. Ο καθένας μας "ψηφίζει" με την τσέπη του. Αν αρκετοί πάψουν να αγοράζουν τα προϊόντα μιας εταιρίας εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθεί, οι πτώση στις πωλήσεις της θα την οδηγήσουν να τις αναθεωρήσει.

Κατά τα άλλα, απλώς σταμάτα το trolling. Δε χρειάζεται να μετατρέψουμε το θέμα σε iPhone vs Android.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...