zoranb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν με άφησε το budget, οι θεωρίες συνομωσίας περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων δακτυλικού αποτυπώματος και από την άλλη ε πόση διαφορά να κάνει το extra 1GB Ram και η λίγο καλύτερη κάμερα ώστε να πρέπει να πλερώσω ακόμα τουλάχιστον 100 ευρώ; (λέω γω τώρα)
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν με άφησε το budget, οι θεωρίες συνομωσίας περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων δακτυλικού αποτυπώματος και από την άλλη ε πόση διαφορά να κάνει το extra 1GB Ram και η λίγο καλύτερη κάμερα ώστε να πρέπει να πλερώσω ακόμα τουλάχιστον 100 ευρώ; (λέω γω τώρα) Μεγάλη διαφορά κανει κ το 1gb κ ο αισθητα πιο γρηγορος επεξεργαστής. Ο αισθητηρας δακτυλικου αποτυπωματος ειναι προαιρετικος.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μια χαρά διαφορά κάνει και η μνήμη ram και ο επεξεργαστής που είναι ένα διαμάντι .. Καλορίζικο φίλε να το χαρείς όπως του πρέπει !
zoranb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μεγάλη διαφορά κανει κ το 1gb κ ο αισθητα πιο γρηγορος επεξεργαστής. Ο αισθητηρας δακτυλικου αποτυπωματος ειναι προαιρετικος. Πες μου επι του πρακτέου ποιά η διαφορά λόγω μνήμης αλλά και επεξεργαστή. Όσον αφορά τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, τι εννοείς είναι προαιρετικός; Υπάρχει, αλλά δεν είναι ανάγκη να ενεργοποιηθεί φαντάζομαι να εννοείς, σωστά;
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πες μου επι του πρακτέου ποιά η διαφορά λόγω μνήμης αλλά και επεξεργαστή. Όσον αφορά τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, τι εννοείς είναι προαιρετικός; Υπάρχει, αλλά δεν είναι ανάγκη να ενεργοποιηθεί φαντάζομαι να εννοείς, σωστά; Φορτωνει πιο γρήγορα τις σελιδες, δεν κανει refresh(λογω ram) τοσο συχνα κλπ.Φορτωνει πιο γρήγορα τις εφαρμογές. Με την ιδια λογικη κ το ipad 4, έκανε την ιδια δουλειά. Μαλιστα η διαφορα επιδοσεων απο το air σε air 2 ειναι ισως η μεγαλύτερη που εχει δει απο γενια σε γενια το ipad. Ειναι επισης απο τις λιγες φορες που το ipad ειναι αισθητα πιο γρήγορο απο το αντιστοιχης γενιας iphone (λογω ram κ περισσοτερων πυρηνων). Τις προηγουμενες φορες ειχαν ιδια ram κ πυρηνες, διεφεραν κυριως μονο στην gpu. Ναι, αυτο εννοω για τον αισθητήρα.Δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιεις. Όπως κ να εχει, με γεια! Καλοριζικο!
mork Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 40% πιο γρήγορος ο Α8x από τον Α7 και 2.5 φορές καλύτερη απόδοση στα γραφικά. Ενώ ταυτόχρονα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Τώρα σε πραγματικές συνθήκες, γιατί τα πιο πάνω είναι απλά αριθμοί, όπως και στα αντίστοιχα benchmarks που το Air2 έχει διπλάσιες βαθμολογίες από το Air, έχω παρατηρήσει λίγο πιο γρήγορο response στη χρήση ενός Ipad Air 2. Εννοώ ότι οι εφαρμογές ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα, η εναλλαγή μεταξύ τους, κλπ. Επίσης, αν και δεν είμαι gamer οπότε δεν το έχω τσεκάρει από πρώτο χέρι, σε διάφορα συγκριτικά έχω παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορά, κυρίως σε βαριά παιχνίδια από το Air 2. Αναφέρομαι σε στιγμίαια κολλήματα της εικόνας, κλπ. Για χαλαρή χρήση, μάλλον οι διαφορές θα είναι αμελητέες. Με γεια πάντως! Καλή επιλογή!
zoranb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Thanx παιδιά, εντάξει εάν οι διαφορές είναι αμελητέες για χαλαρή χρήση, πιστεύω πως για τα λεφτά που το πήρα (550euros) ήταν καλή επιλογή!
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Με 480 εύρο βέβαια έπαιρνες το air 2 64 gb .. και σου έμεναν και 70 εύρο.. η έβαζες άλλα 60 και έπαιρνες 128 γίγα air 2 ..
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Thanx παιδιά, εντάξει εάν οι διαφορές είναι αμελητέες για χαλαρή χρήση, πιστεύω πως για τα λεφτά που το πήρα (550euros) ήταν καλή επιλογή!Οι διαφορές είναι οι μεγαλύτερες που υπήρξαν απο γενιά σε γενια ipad.
Papakaliati Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 οι θεωρίες συνομωσίας περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων δακτυλικού αποτυπώματος Τις θεωριες ποιος τις λεει, ο Λιακοπουλος; Χρησιμοποιεις μηπως πουθενα αλλου το δακτυλικο σου αποτυπωμα και φοβασαι μην στο κλεψουν φαση;
zoranb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Με 480 εύρο βέβαια έπαιρνες το air 2 64 gb .. και σου έμεναν και 70 εύρο.. η έβαζες άλλα 60 και έπαιρνες 128 γίγα air 2 .. Από πού το έπαιρνα το Air2 64gb cellular με 480?
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) 35€ ακριβότερο(593€) ειναι το αισθητα γρηγορότερο air 2 64gb cellular απο το αργότερο air 64gb cellular.https://www.skroutz.gr/s/5617285/Apple-iPad-Air-2-Wifi-and-Cellular-64GB.htmlΕπισης εχει λιγο πιο γρηγορο cellular/4g modem, καλυτερη καμερα , ηχεια κ λιγο καλυτερη οθονη(που καθρεπτιζει/αντανακλα μαλιστα λιγοτερο).Τελος, είναι πιο φορητο:Ειναι ελαφρύτερο και αισθητα λεπτοτερο. Για μολις 6% παραπανω χρηματα(35€), αξιζει το αισθητα γρηγοροτερο(συν τα υπολοιπα εξτρα) ipad air 2. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις