Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 Μαρτιου ανοιξε το thread, εχουμε φτασει

27 Μαιου.... Και ακομα δεν εχεις παρει....

Αυτοκινητο πηρα και το αποφασισα σε 5 μερες... :P

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Bρε μπούμπη δεν τα είπαμε? :P

Μπερδεύτηκε ο Μπούμπης, γιατί σε κάποιο σημείο λες πως δεν είσαι απόλυτα σίγουρη και είπα να κάνω ένα double check! :D

3 Μαρτιου ανοιξε το thread, εχουμε φτασει

27 Μαιου.... Και ακομα δεν εχεις παρει....

Αυτοκινητο πηρα και το αποφασισα σε 5 μερες... :P

Το ipad είναι σημαντικότερο. Κι αυτό εξηγείται πολύ απλά, αρκεί να σκεφτείς πόσες ώρες αφιερώνεις στο ένα και πόσες στο άλλο! :D  btw όμως για πες και τι αυτοκίνητο πήρες και θα δεις πώς θα στο επιχειρηματολογήσω αμέσως κι αυτό! :D

Δημοσ.

Μπερδεύτηκε ο Μπούμπης, γιατί σε κάποιο σημείο λες πως δεν είσαι απόλυτα σίγουρη και είπα να κάνω ένα double check! :D

Το ipad είναι σημαντικότερο. Κι αυτό εξηγείται πολύ απλά, αρκεί να σκεφτείς πόσες ώρες αφιερώνεις στο ένα και πόσες στο άλλο! :D  btw όμως για πες και τι αυτοκίνητο πήρες και θα δεις πώς θα στο επιχειρηματολογήσω αμέσως κι αυτό! :D

ενα Ford.  :-)

Δημοσ.

Επιχειρηματολογώ λοιπόν... ε φίλε λογικό σε 5 μέρες να πάρεις αμάξι, άμα έχει κανείς χρήμα δεν το πολυσκέφτεται το θέμα της αγοράς!!! :D

• Like 1
Δημοσ.

E ναι, στο λέω γιατί ξέρω. Όταν κι εγώ πήρα τη Bentley, την απόφαση για την παραγγελία την έδωσα σε 3 μέρες. Το αμάξι καθυστέρησα να το παραλάβω επειδή είχα ζητήσει να χρησιμοποιηθεί ελεφαντόδοντο, ελέφαντα albino, για τα χερούλια των πορτών!   :D

Δημοσ.

Πολύ κακό για το τίποτα τελικά, το πήρα το Air και όχι μόνο μου έδωσαν αντάπτορα universal στο κατάστημα αλλά τελικά όταν το άνοιξα μέσα είχει φισάκι ευρωπαϊκό ο φορτιστής! Κορυφαία εξέλιξη!

Δημοσ.

<p>Θέλω να πάρω ένα ipad (μπορεί και mini ipad) περισσότερο για χρήση του skype και λιγότερο για βιντεοκσόπηση ή φωτογράφηση. Ποιό ipad να προτιμήσω και γιατί;</p>

Γνώμη μου ... iPad ταμπλέτα παίρνεις όχι iPhone κηνιτο ,άρα μέγεθος θες ...το κανονικό .... Εγώ πχ για games browsing photos videos θα το έπαιρνα ...το κανονικό ... Κ για το κουβαλημα ; Τσαντάκι η θήκη φλιπ κοβερ... 9,7 ίντσες ειναι το κανονικό κ 7,9 το μίνι ...το μίνι δεν αξίζει ... Ειναι ένα μεγάλο iPhone ενώ το κανονικό ειναι ταμπλέτα ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...