Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Air 2 32 δεν υπάρχει, 16, 64, 128.

Σωστό, sorry, για οικονομικούς λόγους 16GB αλλά με τακτικό export του Camera Roll.

Πολύ καλό αυτό με το hotspot, το μόνο κακό είναι πως εάν το iPad προορίζεται για κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν κατέχει τα περί hotspot κλπ. φοβάμαι πως θα του είναι δύσκολο να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα!

Αν ο ηλικιωμένος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει hotspot, πληρώνει για cellular ή βολεύεται με τα Wi-Fi
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Cellular έχει και GPS. Το απλό WiFi δεν έχει. Για κάποιον αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο/κρίσιμο.

Τώρα έγραψες!

Δημοσ.

Σωστό σωστό ξέχασα να αναφέρω το θέμα με το  gps..

βέβαια με δεδομένα ανοιχτά θα τα τρώει βροχή... θα θες όσα δίνεις βενζίνη για ίντερνετ 

Δημοσ.

Το GPS μόνο με internet μπορεί να δουλέψει; Στο κινητό μου (ένα  HTC) πάντως έχω πιάσει στίγμα GPS xωρίς internet!

Δημοσ.

<p>Το GPS μόνο με internet μπορεί να δουλέψει; Στο κινητό μου (ένα HTC) πάντως έχω πιάσει στίγμα GPS xωρίς internet!</p>

Ειναι αναλογα με το προγραμμα το οποιο εχεις περασει στη συσκευη.

Για παραδειγμα τα google maps ή οι χαρτες της apple δουλευουν με ιντερνετ ειτε αυτο θα ειναι wifi ειτε θα ειναι 3G . Τωρα αν εχεις βαλει για παραδειγμα το navigon ή το sigic δεν θελει να εχεις ιντερνετ ή wifi παρα μονο η συσκευη να εχει τους δορυφορους gps ..πραγμα που οι περισσοτερες συσκευες το εχουν και δεν νομιζω να μην το εχει και το ipad..

Δημοσ.

Το Cellular έχει και GPS. Το απλό WiFi δεν έχει. Για κάποιον αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο/κρίσιμο.

Χρήσιμο/κρίσιμο αν δεν έχεις smartphone (το οποίο δεν υφίσταται στο 99.9 τοις εκατό των περιπτώσεων η αλήθεια είναι). 

Δημοσ.

Τι εκνευριστικό πράγμα που είναι αυτό με το φορτιστή για τα ipad που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και προέρχονται από Αγγλία! Εννοώ που περιέχουν το μαμίσιο Αγγλικό 3pin φις και πρέπει κανείς να προσαρμόζει αντάπτορα για να το φορτίζει!

Άραγε με τον όρο αντάπτοα εννούν αυτόν την Apple που αλλάζει απλώς το ανταλλακτιό ή αντάπτορα τέτοιο;

Δημοσ.

Τέτοιο αντταπτορα θα σ δώσει αν σ δώσει μαγαζί.. Αν θες πάρε τον ορίτζιναλ φορτιστή η το ορίτζιναλ travel kit για τους φορτιστές και εκεί μέσα θα έχει και κανονικό βύσμα για εμάς ..

Ακριβές λύσεις βέβαια που δεν θα συνιστούσα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μπορεί κανείς να μου δείξει πως είναι ο μετασχηματιστής που φορτίζει το iPad Air? Εάν είναι ίδιος με αυτόν που έχουν τα laptop τότε πρέπει να βρω το συγκεκριμένο φυσάκι που επισυνάπτω... σωστά;

post-74587-0-97868300-1432354925_thumb.png

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Άρα αλλάζει το φισάκι του σε ότι μπρίζα του κόσμου θέλω, απλώς αλλάζοντάς το είμαι οκ! Σωστά;

Δημοσ.

Άρα αλλάζει το φισάκι του σε ότι μπρίζα του κόσμου θέλω, απλώς αλλάζοντάς το είμαι οκ! Σωστά;

Bρε μπούμπη δεν τα είπαμε? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...