Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ναι, από τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Πανευκολο.

2. Εκτός του TouchID, το 2ο και το 3ο iPad mini είναι ουσιαστικά τα ίδια.

3. Η μνήμη δεν αναβαθμίζεται. Έχεις να διαλέξεις από τις εξής χωρητικότητες: 16, 32 ή 64 GB. Το iPad mini 2 είναι επίσης διαθέσιμο και στα 32 GB.

4. Φυσικά μπορείς, και σε υπολογιστή και σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης.

1. O φόβος μου ε το touchID είναι το γεγονός πως μπορεί να κατέχει κάποιος (ναι ακόμα και η αγαπημένη Apple) κάτι πολύ μοναδικό και προσωπικό, όπως το δακτυλικό αποτύπωμά μας!

2. Ούτε π.χ. Retina, ούτε κάτι άλλο διαφορετικό έχει;

4. Οπότε ποιός ο καίριος λόγος για μεγάλη μνήμη, να υποθέσω η ευκολία ώστε να μην χρειάζεται συνέχεια να το αδιάζεις όταν γεμίζει;

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1. O φόβος μου ε το touchID είναι το γεγονός πως μπορεί να κατέχει κάποιος (ναι ακόμα και η αγαπημένη Apple) κάτι πολύ μοναδικό και προσωπικό, όπως το δακτυλικό αποτύπωμά μας!

2. Ούτε π.χ. Retina, ούτε κάτι άλλο διαφορετικό έχει;

4. Οπότε ποιός ο καίριος λόγος για μεγάλη μνήμη, να υποθέσω η ευκολία ώστε να μην χρειάζεται συνέχεια να το αδιάζεις όταν γεμίζει;

Νομίζω πως το δακτυλικό αποτύπωμα αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή και η apple δεν έχει πρόσβαση σε αυτό (έτσι έχουν πει).

Για τη μνήμη αυτός είναι ο βασικός λόγος ναι. Είναι ανάλογα τη χρήση που κάνεις, σε κάποιους φτάνουν και τα 8 πχ! Αν το θες κυρίως για σερφάρισμα και μικρά αρχεία (νομίζω είπες για pdf) τότε δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω χρήματα για μεγάλη μνήμη

Δημοσ.

Ψάχνοντας για Ipad mini στο skroutz δεν μου αναφέρει εάν πρόκειται για το 2 ή το 3. Πως μπορώ να καταλάβω ποιό είναι ποιό από τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Δημοσ.

Στο skroutz το ipad mini 2 συνήθως αναφέρεται ως ipad mini Retina Display (αυτή ήταν η αρχική του ονομασία, μετά την κυκλοφορία του mini 3 άλλαξε και αυτό σε mini 2).

Πχ για το ipad mini 2 Wifi 16 GB είναι τα παρακάτω
https://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html

Αντίστοιχα για το mini 3 Wifi 16GB είναι
https://www.skroutz.gr/s/5591030/Apple-iPad-mini-3-Wifi-16GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θέματα έχουν οι χρήστες iPhone και γενικά iOS συσκευών. Αν ψάξεις νομίζω θα βρεις κάποιον γύρω σου που θα έχει μια τέτοια συσκευή ώστε να σου πει και να δεις ο ίδιος.

Αν δεν έχεις την δυνατότητα να βρεις κάποιον και περιμένεις να βρεις στο forum απαντήσεις , τότε καλό ειναι να ψάξεις στην ενότητα tablets http://www.insomnia.gr/forum/66-tablets/ για απαντήσεις.

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει άλλο tablet και θες το συγκεκριμένο, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις οτι υπάρχει και η δυνατότητα του jailbreak που δύσκολα θα εξηγηθεί στο συγκεκριμένο forum γιατί χρησιμοποιεί πειρατικό υλικό.

Ούτε αυτό είδες? Ειλικρινά εύχομαι να μην το πάρεις,γιατί αν είναι να κάνεις τόσες ερωτήσεις πριν το πάρεις, περιμένοντας απαντήσεις χωρίς να ψάξεις μόνος σου,τότε φαντάσου τι ερωτήσεις έχουμε  να ακούσουμε όταν ποτέ, το πάρεις... :mad:  :wacko:

Δημοσ.

Sorry guys το είχα δεί αρχικά, αλλά η απορία μου για τη μνήμη εμφανίστηκε μετά και το ξέχασα για να ανατρέξω!

Δημοσ.

Φίλε για τη χρήση που το θες, το μόνο ipad που αξίζει και είναι και αρκετά οικονομικό τώρα είναι το ipad air. Έχει όλη την ταχύτητα και τη δύναμη του επεξεργαστή για τις κλήσεις Skype και η ανάλυση της οθόνης του είναι εξαιρετική !!!

Δημοσ.

Έχει όλη την ταχύτητα και τη δύναμη του επεξεργαστή για τις κλήσεις Skype και η ανάλυση της οθόνης του είναι εξαιρετική !!!

Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να μην μπορούν τα υπόλοιπα ipad να κάνουν αντίστοιχες κλήσεις στο skype κλπ. Ισχύει; Θα δω κάποια διαφορά ακόμα και στις κλήσεις του skype? Mε μπέρδεψες τώρα!

Δημοσ.

Έχει όλη την ταχύτητα και τη δύναμη του επεξεργαστή για τις κλήσεις Skype και η ανάλυση της οθόνης του είναι εξαιρετική !!!

Τι εννοείς george?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κανένα site που να κάνει σύγκριση έχοντάς τα το ένα δίπλα στο άλλο; Γιατί στο www.gsmarena.com, ενώ έχει πολλά και τα specs τους, δεν είναι εύχρηστο γιατί παρουσιάζει το καθένα σε διαφορετική σελίδα!

Το iPad4 να υποθέσω πως έχει σταματήσει η παραγωγή του; Σε σχέση με το Air2 θα το επέλεγε κανείς και εάν όχι γιατί;

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα site που να κάνει σύγκριση έχοντάς τα το ένα δίπλα στο άλλο; Γιατί στο www.gsmarena.com, ενώ έχει πολλά και τα specs τους, δεν είναι εύχρηστο γιατί παρουσιάζει το καθένα σε διαφορετική σελίδα!

Το iPad4 να υποθέσω πως έχει σταματήσει η παραγωγή του; Σε σχέση με το Air2 θα το επέλεγε κανείς και εάν όχι γιατί;

http://ipad.about.com/od/Tablet_Computers_eReaders/a/The-iPad-Comparison-Chart.htm

Πανω πινακας τα καινουργια, κατω τα παλαιοτερα μοντελα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...