blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδια.εχω ενα λαπτοπ το οποιο ενω κουμπωνω το καλωδιο ethernet δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ.μεχρι το σημερα το πρωι λειτουργουσε κανονικα οπως παντα.και ξαφνικα επαψε να λειτουργει η ενσυρματη συνδεση.εκανα επανεκινηση το ρουτερ τιποτα.κοιταξα να δω αν λειπει καποιος driver αλλα δεν λειπει και οταν παω στους προσαρμογεις και παταω στις ιδιοτητες μου λεει οτι η συσκευη λειτουργει κανονικα.τι μπορει να φταει;;;;
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δειχνει το τετραγωνακι με το καλωδιο και ενα κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο.
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 netfaster wlan3εχω αλλους 2 υπολογιστες που συνδεωνται με καλωδιο και λειτουργουν κανονικα.μονο σε αυτον και αναγκαστικα τωρα μπαινω ασυρματα αλλα γιατι να μην λειτουργει.
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 κανε καταργηση τη συσκευη και μετα την επανεκινηση δοκιμασε παλι
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 κανε καταργηση τη συσκευη και μετα την επανεκινηση δοκιμασε παλι συσκευη εννοεις την καρτα δικτυου του λαπτοπ και μετα να κανω επανεκκινηση το ρουτερ και μετα να ξαναεγκαταστησω το driver της καρτας δικτυου στο λαπτοπ;;;;
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ναι ,την καρτα στο λαπτοπ, κανε καταργηση-απεγκατασταση-επανεκκινηση -περνα τους πιο προσφατους οδηγους. Το ρουτερ δε χρειαζεται επανεκκινηση
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δεν εχει σχεση, αλλα καλυτερα οχι. Επισης δοκιμασε και αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα στο ρουτερ just in case
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μισο να δοκιμασω και στελνω σε λιγο εκανα καταργηση και επανεκκινηση.απενεργοποιηση αφου το καταργησα δεν ειχε να κανω.αφου το κατηργησα,μετα την επανεκινηση εγκαταστηθηκε παλι ο οδηγος αυτοματα απο το windows update.εκανα παλι επανεκκινηση και συνδεσα το καλωδιο αλλα παλι δεν δουλευει.πατησα αντιμετωπιση προβληματων και μου ειπε να κανω επανεκκινηση και εκανα και παλι τα ιδια.ξαναπατησα την αντιμετωπιση προβληματων και μου ειπε οτι δεν βρεθηκε η προεπιλεγμενη πυλη.τι θελει να πει;;;;οποιον αλλον υπολογιστη εχω συνδεδεμενο στο ρουτερ λειτουργει κανονικα.
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δοκιμασες με αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα στο ρουτερ; εκει που δουλευουν τα υπολοιπα; πηγαινε εναρξη-εκτελεση-cmd ipconfig /all και επικολληση εδω τι σου γραφει
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 το εκανα και το αποτελεσμα της εντολης το εχω σε φωτογραφια αλλα εδω πως την ανεβαζω;;;;
tsakonas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Περισσοτερες επιλογες απαντησης-επισυναψη αρχειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα