Προς το περιεχόμενο

Thermal Paste!!!

Red Devil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια...
θελω να αλλαξω σε 2 pc παστα και στο ps3 μου (που εχει 2 επεξεργαστες) ποσοι ποσοτητα πρεπει να παρω (με φτανουν 3.5 gr ή παραπανω;;;) 
και φυσικα ποια παστα μου προτεινεται
εγω προσανατολίζομαι εδω http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ps3 ξέρεις ότι είναι σαν κρεμύδι? Είναι 20 λεπτά δουλειά να το διαλύσεις και άλλο τόσο για να το συναρμολογήσεις! Just saying...

Λογικά σε φτάνουν, εγώ θα έπαιρνα κανένα των 8γρ, απο ότι έχω δει έχει ελάχιστα ευρώ διαφορά και τρομερή ποσότητα προς τιμή! ;)

Προτείνω την Artic cooling MX-2, προσωπικά δοκιμασμένη, μαζί με την ACS5, και οι δυο πολυ καλές και VFM.

• Like 1

Εγω απο προσωπικη χρηση την coolermaster IC2 προτιμω, ευκολη στο απλωμα και καλη με απαγωγη θερμοτητας και η arctic πρεπει να ναι super,.Νομιζω τα 3,5 g σου φτανουν αρκει να μην παστωνεις πολυ...

Sent from my iPhone using Insomnia

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....

Το ps3 ξέρεις ότι είναι σαν κρεμύδι? Είναι 20 λεπτά δουλειά να το διαλύσεις και άλλο τόσο για να το συναρμολογήσεις! Just saying...

λες να μην το ξερω....ομως yellow light of death μου βγαζει και δεν ανοιγει αρα καταλαβαινεις....

εχουν διαφορα arctic silver 5 με MX-2;;;  γιατι η μια εχει 7.7 και η αλλη 5...

Εγώ είχα και τις δύο, είδα καλύτερες θερμοκρασίες με την ΜΧ-2 αλλά μπορεί να ευθύνεται και ο τρόπος που τις έβαλα πάνω, Στην ACS5 έβαζα πολύ ως noobας τότε :P

Οποια και να πάρεις δεν θα το μετανίωσεις. Πολλά τεστ δείχνουν την ΜΧ-2 μπροστά καθώς η ACS5 είναι αρκετά παλιά...

Τα 3.5 γραμμάρια φτάνουν για καμιά 20 αριά επεξεργαστές ίσως και περισσότερους πρόσεξε την ποσότητα θέλει ελάχιστη ένα λεπτό φιλμ αν βάλεις πολύ θα ξεχειλίσει πάνω στην μητρική 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...