Red Devil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια...θελω να αλλαξω σε 2 pc παστα και στο ps3 μου (που εχει 2 επεξεργαστες) ποσοι ποσοτητα πρεπει να παρω (με φτανουν 3.5 gr ή παραπανω;; και φυσικα ποια παστα μου προτεινεταιεγω προσανατολίζομαι εδω http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το ps3 ξέρεις ότι είναι σαν κρεμύδι? Είναι 20 λεπτά δουλειά να το διαλύσεις και άλλο τόσο για να το συναρμολογήσεις! Just saying... Λογικά σε φτάνουν, εγώ θα έπαιρνα κανένα των 8γρ, απο ότι έχω δει έχει ελάχιστα ευρώ διαφορά και τρομερή ποσότητα προς τιμή! Προτείνω την Artic cooling MX-2, προσωπικά δοκιμασμένη, μαζί με την ACS5, και οι δυο πολυ καλές και VFM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα! φτανουν 3.5g arctic silver 5 απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγω απο προσωπικη χρηση την coolermaster IC2 προτιμω, ευκολη στο απλωμα και καλη με απαγωγη θερμοτητας και η arctic πρεπει να ναι super,.Νομιζω τα 3,5 g σου φτανουν αρκει να μην παστωνεις πολυ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.... Το ps3 ξέρεις ότι είναι σαν κρεμύδι? Είναι 20 λεπτά δουλειά να το διαλύσεις και άλλο τόσο για να το συναρμολογήσεις! Just saying... λες να μην το ξερω....ομως yellow light of death μου βγαζει και δεν ανοιγει αρα καταλαβαινεις....εχουν διαφορα arctic silver 5 με MX-2;;; γιατι η μια εχει 7.7 και η αλλη 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγώ είχα και τις δύο, είδα καλύτερες θερμοκρασίες με την ΜΧ-2 αλλά μπορεί να ευθύνεται και ο τρόπος που τις έβαλα πάνω, Στην ACS5 έβαζα πολύ ως noobας τότε Οποια και να πάρεις δεν θα το μετανίωσεις. Πολλά τεστ δείχνουν την ΜΧ-2 μπροστά καθώς η ACS5 είναι αρκετά παλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου....θα σε προτιμησω και θα δοκιμασω την MX-2.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγώ θα πρότεινα την MX-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_a_a Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τα 3.5 γραμμάρια φτάνουν για καμιά 20 αριά επεξεργαστές ίσως και περισσότερους πρόσεξε την ποσότητα θέλει ελάχιστη ένα λεπτό φιλμ αν βάλεις πολύ θα ξεχειλίσει πάνω στην μητρική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 arctic silver 5 και απο μενα! μεγαλη διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα