alambi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Έχω την Gopro Hero3 black. Κουνιέται το σύμπαν. Ένα καλό βίντεο δεν έχω τραβήξει. Αν το ήξερα θα έπερνα Sony που το έχει standard. Σε ποια Sony (μοντέλο) αναφέρεσαι ;;;;; Κόστος ;;;; Κανένα link για να την δούμε ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εχει βρει κανενας link για αγορα?Την εχω αγορασει χθες.. εεεεεε τι..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Έχω την Gopro Hero3 black. Κουνιέται το σύμπαν. Ένα καλό βίντεο δεν έχω τραβήξει. Αν το ήξερα θα έπερνα Sony που το έχει standard. Εγώ είχα την 2 και κάνω και Parkour να φανταστείς και όλα οκ...Σε τι ακτιβώς την χρησιμοποιείς και δεν μπορείς να βγάζεις βίντεο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 πάρτε εδώ να δείτε τι θα πει κούνημα με κάμερα των 25 ευρώ στιλ μπρελόκ (και καλά spy camera) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Την λιγουρεύομαι αλλά μια απορία. Οθόνη δεν έχει, πως την ρυθμίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythos6910 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εεεεεε τι..? http://www.xiaomishop.com/234-original-xiaomi-yi-sports-camera-.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 http://www.xiaomishop.com/234-original-xiaomi-yi-sports-camera-.html το "εεεε τι" το εγραψα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πει...πρωτα ζηταει λινκ απο καπου να μπορει να το παραγγειλει και μετα λεει το αγορασε χθες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το "εεεε τι" το εγραψα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πει...πρωτα ζηταει λινκ απο καπου να μπορει να το παραγγειλει και μετα λεει το αγορασε χθες... Ειναι εκφραση.Εννοει οτι θα την παρει ASAP. Σκεψου το λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ειναι εκφραση.Εννοει οτι θα την παρει ASAP. Σκεψου το λιγο.. εχει βρει κανενας link για αγορα?Την εχω αγορασει χθες.. Το σκέφτηκα και δεν έχω ξανακούσει ποτέ μου τέτοια έκφραση σε αυτή τη χώρα.Να έλεγε ¨την αγόρασα κιόλας ή ήδη να πω βγάζει νόημα....anyway.peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και ροζουλί να είναι σε αυτά τα λεφτά θα την πάρω χθές..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και ροζουλί να είναι σε αυτά τα λεφτά θα την πάρω χθές..... εγώ την πήρα αύριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εγώ είχα την 2 και κάνω και Parkour να φανταστείς και όλα οκ...Σε τι ακτιβώς την χρησιμοποιείς και δεν μπορείς να βγάζεις βίντεο.? Στερεωμένη στο στήθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Στερεωμένη στο στήθος Περίεργο φίλε μου.Έχεις δίκιο πάντως.Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατό τόσο πολύ.Ειδικά στο 2:20 που πας ευθεία δεν θα έπρεπε να κουνάει καν,και έιχες και mount στήθους...Δεν ξέρω τι να πω μου κάνει εντύπωση πάντως.Δοκίμασε να τραβάς σε 60fps τουλάχιστον θα φανεί πιο smooth το τράταγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voolcatrom Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 οτι πουλησε η gopro πουλησε τελος........................................................................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgreece Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 παρήγγειλα χθες την GOPRO HERO !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα