qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Επίσης δεν έχουν νόημα, τρεχα καμιά ώρα Intel burn σε καμιά ζέστη μέρα και έχε HW monitor ανοικτό και εκεί θα δεις το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορεί να συμβεί στον υπολογιστη σου Αν ανταπεξελθει και οι μέγιστες θερμοκρασίες είναι καλές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθείς ξανά με έλεγχο θερμοκρασιών
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οκ ευχαριστω για το προγραμμα....οντως πολυ χρησιμο... Τωρα αν θελω να βλεπω τις ενδειξεις εξωτερικα απο το κουτι μου μεσω ενος σύστημα ελέγχου..??πχ.. http://www.e-shop.gr/aerocool-touch-2000-p-PER.809421 Να σου πω την αληθεια θεωρω το παραπανω ως ενα απο τα πιο αχρηστα πραγματα που μπορουσαν να βγαλουν οι εταιριες. Λες και ξερω εγω δεν μπορεις να κοιτας τις θερμοκρασιες απο καποιο αλλο προγραμμα αφου θα ειναι που θα ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης,οχι θα καθομαι να κοιταω εγω το κουτι του υπολογιστη για να δω θερμοκρασιες 1
kalidor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Οποτε πολυ ''ντορος'' για το τιποτα.... ηδη εβαλα το προγραμματακι και ειναι μια χαρα...θερμοκρασιες εχω.... CPU.....Temperature 35°C (94°F) GPU...Voltage 0 0.95 Volts [0x3B5] (VIN0) Temperature 0 27°C (80°F) [0x1B] (TMPIN0) Fan 0 1050 RPM [0x41A] (FANIN0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα