paulchro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εχω αυτο το λαπτοπ το οποιο κολλαει απιστευτα σε ΟΤΙδηποτε. Απ τη στιγμη που θα ξεκινησει που κανει 3 μερες μεχρι οτι και να πατησω κολλαει απιστευτα. I5 4200u 4GB 8670hd κτλ. Δεν επιτρεπεται να κολλαει ετσι. Εχω κ αλλο στο σπιτι το οποιο δεν κολλαει. Εχω κανει τα παντα. Το εχω στειλει και στην dell οι οποιοι μ λενε οτι λειτουργει κανονικα. Αν βαλω το cd τον w7 το οποιο χρησιμοποιω στο desktop, μπορω να κανω Install τα windows απο εκει? Αν το κανω θα διαγραφει το partition που περιεχει το Backup του Laptop?
Κomos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Για μόνιμη λύση βάλε έναν ssd οτι άλλο και να κανείς είναι ημίμετρο
paulchro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι ο ssd το θεμα. Μιλαμε οτι κολλαει στα παντα.
Rorsach Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Σίγουρα δεν είναι software το θέμα; Του χεις κάνει δηλαδή κάποιο tune-up (αφαίρεση malware, καθαρισμό registry κτλ) ή κάποιο clean install και συνεχίζει να κολλάει; Τα hardware specs του δεν το δικαιολογούν πάντως αυτό αν δεν υπάρχει βλάβη. Δοκίμασε να τρέξεις κανά memcheck / memtest (δεν ξέρω πώς γίνεται σε Windows)
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 κατέβασε το hard disk sentinel και δες την υγεία του δίσκου
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αν κολλάει οπως λές τοτε πιθανόν να εχεις κανενα trojan κτλπ αλλιως δεν εξηγείται , κάνε ενα scan με malwarebytes και adwcleaner
paulchro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απο τη στιγμη που το ανοιξα το κανει. 2 τεχνικοι εχουν ερθει σπιτι και λενε δεν εχει τιποτα. 20 τηλ τους εχω κανει παλι δεν βγαζω ακρη. Εχω κανει 10 φορες φορματ και ξανα εγκατασταση και χωρις να εχω περασει τιποτα τρεχει αργα. Εχω ενα ιδιο με i3 την μονη διαφορα κ τρεχει σφαιρα σε σχεση με αυτο.
paulchro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ναι. Μα ειναι δυνατον να κολλαει και στο farm hero saga?..
Rorsach Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τσέκαρε τις θερμοκρασίες αν είναι οκ. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις τους σκληρούς ανάμεσα στα 2 laptop. Αν δε δεις διαφορά άλλαξε και τις RAM. Προσπάθησε να απομονώσεις το πρόβλημα.
paulchro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν αλλαξω τους σκληρους δν θα εχω κανενα θεμα?
Rorsach Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν δεν είναι καινούριο όχι. Αλλιώς μπορεί να ακυρώσεις την εγγύηση αν το ανοίξεις οπότε πρόσεξέ το αυτό. Αλλά αν μου λες ότι η Dell σε γείωσε δε βλέπω κάτι καλύτερο εκτός από το να τους σπάσεις τα νεύρα μέχρι να βρουν αυτοί το πρόβλημα.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δεν χανεις την εγγυηση αν αλλαξεις μονος σου δισκο. εχω αλλαξει μνημη και δισκο σε 2 λαπτοπ. ηρθε σπιτι μου τεχνικος για μητρικη και καρτα γραφικων αντιστοιχα. Δεν ειχα κανενα θεμα.
acomaedo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δες από το control panel τι πόρους καταναλώνουν οι εφαρμογές, κοίταξε όπως είπαν και οι προηγούμενοι μπας και έχεις κανένα malware. Κάνε update τους drivers της κάρτας σου και κοίτα στα power options να είσαι στο balanced ή στο high performance.
Euclides Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εχω αυτο το λαπτοπ το οποιο κολλαει απιστευτα σε ΟΤΙδηποτε. Απ τη στιγμη που θα ξεκινησει που κανει 3 μερες μεχρι οτι και να πατησω κολλαει απιστευτα. I5 4200u 4GB 8670hd κτλ. Δεν επιτρεπεται να κολλαει ετσι. Εχω κ αλλο στο σπιτι το οποιο δεν κολλαει. Εχω κανει τα παντα. Το εχω στειλει και στην dell οι οποιοι μ λενε οτι λειτουργει κανονικα. Το hardware που έχεις είναι μια χαρά - δεν δικαιολογεί τα κολλήματα που περιγράφεις. Το πιθανότερο είναι να έχει γεμίσει σκουπίδια ο υπολογιστής σου. Κάνε τα εξής: 1. Τρέξε το Malwarebytes. 2, Τρέξε το AdwCleaner 3. Τρέξε το ESET Online Scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία: 4. Έλεγξε τι προγράμματα ξεκινάνε αυτόματα και διέγραψε ότι δεν είναι απαραίτητο. 5. Έλεγξε τι scheduled tasks ξεκινάνε με την έναρξη του υπολογιστή και διέγραψε ότι δεν είναι απαραίτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα