gizaha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έχω στα χέρια μου ένα iphone που είναι κλειδωμένο με passcode. Ο χρήστης δεν το θυμάται. Θέλω να του κάνω επαναφορά και δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα που έχει μέσα. Το πρόβλημα είναι πως ενώ θέλω να του κάνω factory restore, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γίνει update επειδή θέλω να το πουλήσω με την παλιά έκδοση. Το itunes σε αναγκάζει με τον στανιό να το αναβαθμίσεις πριν το restore. Έχω λοιπόν την εξής απορία αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος: Εάν πάρω backup από κάποιο iphone φίλου, το κάνω restore στο δικό μου iphone κι ύστερα μέσα από το μενού μου κάνω factory reset, θα πιάσει; Τι συμβαίνει εάν κουμπώσεις σε itunes ένα iphone σε recovery mode, το οποίο είναι κλειδωμένο με passcode? Μπορώ να του κάνω restore from file ή θα ζητήσει κωδικό με το ζόρι;
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Σε recovery mode μόνο επαναφορά και αναβάθμιση μπορείς να το κάνεις
gizaha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Επαναφορά προηγούμενης κατάστασης δεν μπορώ να κάνω; Πχ backup που κράτησα εγώ ο ίδιος προχθές, δίχως να κάνω αναβάθμιση.
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όχι δεν μπορείς, πρέπει πρώτα να το ξεκολλήσεις άρα θα γίνει και αναγκαστικά αναβάθμιση
basilis5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 πες στον χρηστη να επικοινωνήσει με apple να επαναφερει τον κωδικο του, 5 λεπτα θα παρει. και ετσι ξεμπερδεψες. Αυτο το κανει η apple γιατι υπαρχουν κατι κακοπροαιρετοι που βρισκουν με πλαγιους τροπους iphone που δεν τους ανηκουν. Ετσι προστατευεται ο κατοχος (κλοπες, το εχασε κλπ) αλλα και ο μελλοντικος αγοραστης (απο επιτηδειους). Οποτε ο κατοχος επικοινωνει με apple, μιλαει με ελληνα μαλιστα, μην εχει αγχος αν δεν το εχει με τα αγγλικα, και ξεμπερδευει. Να εχει και την αποδειξη αγορας κοντα πες του. 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 πες στον χρηστη να επικοινωνήσει με apple να επαναφερει τον κωδικο του, 5 λεπτα θα παρει. και ετσι ξεμπερδεψες. Αυτο το κανει η apple γιατι υπαρχουν κατι κακοπροαιρετοι που βρισκουν με πλαγιους τροπους iphone που δεν τους ανηκουν. Ετσι προστατευεται ο κατοχος (κλοπες, το εχασε κλπ) αλλα και ο μελλοντικος αγοραστης (απο επιτηδειους). Οποτε ο κατοχος επικοινωνει με apple, μιλαει με ελληνα μαλιστα, μην εχει αγχος αν δεν το εχει με τα αγγλικα, και ξεμπερδευει. Να εχει και την αποδειξη αγορας κοντα πες του. Επαναφέρει και passcode η apple; 1
gizaha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν είναι κλεμμένο, αν ήταν δεν θα κολλούσα σε passcode αλλά σε icloud lock, έτσι προστατεύει η apple τους κατόχους. Επίσης αν ήταν κλεμμένο, θα του έκανα αναβάθμιση και επαναφορά χωρίς να με νοιάζει, δεν θα έμπαινα σε forum να ρωτούσα δεξιά αριστερά. Ο χρήστης είναι λίγο ψιλοβλήμα, δεν γνωρίζει καν τον κωδικό στο κινητό το οποίο χρησιμοποιούσε πριν από λίγες μέρες, περιμένεις να βρει απόδειξη αγοράς κλπ;
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Που είναι το πρόβλημα να το κάνεις επαναφορά και αναβάθμιση;
gizaha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Θα ήθελα αν γινόταν να το αποφύγω για να διατηρήσω τυχόν 7 έκδοση που μπορεί να έχει. Αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε του κάνω επαναφορά και αναβάθμιση, δεν καίγομαι
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τι iPhone είναι; Ρωτάω γιατί σε περίπτωση που είναι κανένα 4άρι στην 7 θα μείνει έτσι κι αλλιώς
gizaha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 5αρι είναι. Με κούρασε και του έκανα αναβάθμιση σε 8.1.3 και επαναφορά. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό μου. Πόρισμα: δεν γίνεται να του επαναφέρεις προηγούμενο backup αν είναι κλειδωμένο με κωδικό. Με τον στανιό αναβάθμιση. 1
basilis5 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 γι αυτο ειπα να μιλησεις με apple, μηπως υπαρχει καποιος τροπος επαναφορας. λογικα μετα απο καποιες-αρκετες αποπειρες λανθασμενες, δεν κλειδωνει και ζηταει τον κωδικο icloud account?
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 γι αυτο ειπα να μιλησεις με apple, μηπως υπαρχει καποιος τροπος επαναφορας. λογικα μετα απο καποιες-αρκετες αποπειρες λανθασμενες, δεν κλειδωνει και ζηταει τον κωδικο icloud account? απ'ό,τι έχω δει μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες σου λέει να ξαναδοκιμάσεις σε κάποια ώρα και αν συνεχίσεις να βάζεις λάθος σου λέει ότι το iPhone απενεργοποιήθηκε, συνδέστε το με το iTunes (για επαναφορά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα