Sc1FFeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα... Ο τίτλος τα λέει όλα...Πήγα να κλείσω το counter strike Cs:go και με το που βγήκε μου πέταξε μπλε οθόνη.Μετά το restart δεν λειτουργούσε κανένα απολύτως usb port αν και μόλις έβαζα κάτι έδειχνε να πάει να το διαβάσει. Να σημειώσω ότι στο Bios το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά. Χρειάζομαι βοήθεια γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.... Αν χρειάζεστε specs πείτε μου.
Sc1FFeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το έκανα και δεν έγινε τίποτα.Καμία διαφορά....
Sc1FFeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είμαι 90% σίγουρος ότι ούτε αυτό θα βοηθήσει....θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω..
CMD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 "πέταξε" τον usb controller και κάνε reboot να ξανά εγκατασταθεί (θα χρειαστείς ποντίκι ps2). ΥΓ. σε safe mode λειτουργούν;
Sc1FFeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) "πέταξε" τον usb controller και κάνε reboot να ξανά εγκατασταθεί (θα χρειαστείς ποντίκι ps2). ΥΓ. σε safe mode λειτουργούν; Τέτοιο ποντίκι δεν έχω ιδέα που θα βρω...Όσο για το safe mode Ούτε εκεί μπορώ... να σημειώσω ότι κάθε φορά που ανοίγει και μπαίνει στα windows προσπαθεί να βρει drivers για της usb συσκευές και δεν μπορεί. System restore δεν μπόρεσα να κάνω.Γιατί μπορεί να φταίει και το cd-rom που έχω...Θα περιμένω να βρω ποντίκι με ps2 για να ξανά προσπαθήσω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από Sc1FFeR
Sc1FFeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πήρα ποντίκι καινούργιο με θύρα Ps2 και ούτε αυτό το δέχτηκε...Αν δοκιμάσω να κάνω format με usb θα τα καταφέρω ή δεν θα το βλέπει πάλι; Update:Δοκίμασα και έβαλα usb με εγκατάσταση των windows και το έβαλα να είναι πρώτο από το Bios και στην εγκατάσταση των windows μπαίνει κανονικά και το ποντίκι δουλεύει και clickarei κανονικά.Αν του κάνω format θα καταφέρω να λύσω το θέμα μου;
stefant24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μπήκες στο Bios να κοιτάξεις τις θύρες σου εάν μετά το συμβάν τα αναγνωρίζει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα