Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Την μια την είδα. Η δεύτερη ποια είναι ; http://www.skroutz.gr/s/4068630/Bosch-S3002-45AH-400A.html?from=drop Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2015 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καποτε ειχα κανει μια μινι ερευνα για μπαταριες και κατεληξα στο συμπερασμα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες σε λογικη τιμη http://www.skroutz.gr/c/1103/vehicle_batteries.html?keyphrase=bosch+silver+plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καποιες μπαταριες όμως δεν χωρανε εκει που είναι η βαση του αυτοκινητου για να μπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4068630/Bosch-S3002-45AH-400A.html?from=drop H μπλε bosch έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγαλύτερο ρεύμα εκκίνησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλημέρα ...Χθες αλλαξα στο Audi TT της κορης μου γιατι το εχει αγορασει μεταχειρισμενο πριν από 2,5 χρονια και δεν ξεραμε και ποσο καιρο πιο πριν την ειχε αλλαξει ο προηγούμενος κατοχος . Στην μετρηση εβγαλε 9.9 και ο ηλεκτρολόγος ειπε ότι κατω από 10 θελει αλλαγμα . Δεν ξερω αν ισχυει αλλα επειδή θα λειψει 20 μερες εκτος Αττικης δεν ηθελα να εχει απρόοπτα . Αν για καποιο λογο πχ ξεχασει φωτα αναμενα ή κατι άλλο με σβηστη μηχανη και πεσει η μπαταρια πως μπορει ο πωλητης να καταλαβει ότι εγινε από κακη χρηση και να μην την αλλαξει εντος εγγυησης ? Εβαλε μια τετοια http://www.soundstreet.gr/products/MF56077.html με δυο χρονια εγγυηση . Η Bosch ειχε 5 ευρω πιο φτηνα αλλα μου ειπε ότι εχει ένα χρονο εγγυηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν για καποιο λογο πχ ξεχασει φωτα αναμενα ή κατι άλλο με σβηστη μηχανη και πεσει η μπαταρια πως μπορει ο πωλητης να καταλαβει ότι εγινε από κακη χρηση και να μην την αλλαξει εντος εγγυησης ? Αν ξεχάσεις φώτα αναμμένα ή κάτι άλλο δεν θα πάθει βλάβη η μπαταρία, απλά θα αδειάσει. Και φυσικά δεν γίνεται αντικατάσταση εντός εγγύησης όταν η μπαταρία είναι άδεια. Η εγγύηση στις μπαταρίες αυτοκινήτων καλύπτει μόνο 2 συγκεκριμένες βλάβες, κομμένο στοιχείο και βραχυκυκλωμένο στοιχείο. Και τις 2 βλάβες αυτές ο πωλητής μπορεί να τις εντοπίσει πανεύκολα σε μηδέν χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 φυσικα και χαλαει η μπαταρια αν αδειασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 φυσικα και χαλαει η μπαταρια αν αδειασει... Όταν η τάση μιας 12v μπαταρίας πέσει κάτω από 10,6V, τότε ξεκινούν καταστρεπτικές και μη αναστρέψιμες χημικές αντιδράσεις. Αν μείνει μερικούς μήνες ξεφόρτιστη φυσικά και θα χαλάσει, αν όμως μείνει ξεφόρτιστη μικρό χρονικό διάστημα απλά τη φορτίζεις και είναι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν ξεχάσεις φώτα αναμμένα ή κάτι άλλο δεν θα πάθει βλάβη η μπαταρία, απλά θα αδειάσει. Και φυσικά δεν γίνεται αντικατάσταση εντός εγγύησης όταν η μπαταρία είναι άδεια. Η εγγύηση στις μπαταρίες αυτοκινήτων καλύπτει μόνο 2 συγκεκριμένες βλάβες, κομμένο στοιχείο και βραχυκυκλωμένο στοιχείο. Και τις 2 βλάβες αυτές ο πωλητής μπορεί να τις εντοπίσει πανεύκολα σε μηδέν χρόνο. Παντως πριν 3-4 χρονια με ένα Honda Civic που ειχα σταματημένος μιλαγα κανα 20λεπρο με χρηση bluetooth και δεν ξεκιναγε το αμαξι μετα , φωναξα οδικη βοηθεια και μου εδωσε ρευμα , πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της Honda και μου την αλλαξαν αμεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παντως πριν 3-4 χρονια με ένα Honda Civic που ειχα σταματημένος μιλαγα κανα 20λεπρο με χρηση bluetooth και δεν ξεκιναγε το αμαξι μετα , φωναξα οδικη βοηθεια και μου εδωσε ρευμα , πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της Honda και μου την αλλαξαν αμεσα . Προφανώς είχε κάποια βλάβη από αυτές που περιέγραψα παραπάνω, αν απλά ήταν ξεφόρτιστη.. απλά θα στη φόρτιζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Προφανώς είχε κάποια βλάβη από αυτές που περιέγραψα παραπάνω, αν απλά ήταν ξεφόρτιστη.. απλά θα στη φόρτιζαν. Ισως...Ισως και λογω καλου πελατου (εχω παρει 4 αυτοκίνητα από αυτους) δεν ηθελε να μου χαλασει χατηρι .Εβαλε το αμαξι μπροστα και αφησε αναμενα τα φωτα μεχρι το οργανο να του δειξει ότι εχει ξεφορτιστει για να δικαιολογησει την αλλαγη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα