Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εχω ενα Honda CRV του 8/2008 και τον 9/2009 αλλαξα την πρωτη μπαταρια .Δεν μου ειχε κανει προβλημα και σημερε πηγα και γυρισα στην δουλεια κανονικα . Μετα κατεβηκα στο αυτοκινητο και "ψαχουλευα" κατι προγραμματα πλοηγησης στην 7αρα οθονη αφης Kenwood με σβηστη μηχανη και μετα απο κανα 15λεπτα εσβησαν τα παντα . Φωναξα οδικη βοηθεια μου εδωσε ρευμα το αφησα κανα 20λεπτο και δουλεψε και μετα το εσβησα . Πριν λιγο δηλαδη μετα 2+ ωρες καεβηκα και πηρε μερος κανονικα ... Μαλλον αυριο πρωι που ειναι και πολυ πολυ πρωι θα δειξει αν ξαναπαρει μπροστα . Τυχαιο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έλεγξε σε έναν ηλεκτρολόγο την τάση,άμα είναι κάτω του ορίου αλλαγή αμέσως. Λογικά 5 χρονών τα έφτυσε. Τα ηλεκτρονικά από τα σημερινά αμάξια είναι ευαίσθητα με πεσμένη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλημέρα ...Η μπαταρια είναι 2,5 ετων και όχι 5 Κατεβηκα σημερα το πρωι στις 6 και μετα από 9 ωρες ακινησίας πηρε αμμεσως μπροστα το αμαξι . Δεν ξερω τι θα γινει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλημέρα ...Η μπαταρια είναι 2,5 ετων και όχι 5 Κατεβηκα σημερα το πρωι στις 6 και μετα από 9 ωρες ακινησίας πηρε αμμεσως μπροστα το αμαξι . Δεν ξερω τι θα γινει ... Αφού κατάφερε και κράτησε αρκετό ρεύμα ώστε να πάρει κανονικά μπροστά μετά από 9 ώρες, μάλλον αντέχει ακόμα. Να έχεις υπόψιν όμως πως η πλήρη εκφόρτιση μιας μπαταρίας εκκίνησης της κάνει μεγάλη ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω...Αλλες 9 ωρες παρκαρισμενο αλλα οχι νυχτα και πηρε εμπρος σημερα μεσημερι χωρις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μηπως κ. Γιαννη εχει καποιο συστημα ασφαλείας αποφόρτισης το αμαξι κ εκοψε τα ρευματα αυτόματα κ προληπτικα; το εχω δει σε γερμανικα μετα απο 1 ωρα να σβηνει το ραδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Στο δικό μου (BMW) έχει τον IBS αισθητήρα πάνω στην μπαταρία.Σαν μια πλακέτα φαίνεται.Και σε προειδοποιεί αν πέσει η τάση και παράλληλα μπαίνει σε εξοικονόμηση μπαταρίας Το ράδιο και όλοι οι φωτισμοί αυτόματα σβήνουν μετά από 20 λεπτά αν δεν δουλεύει το αμάξι και είναι οκ η μπαταρία. Το φθινόπωρο που πέρασε λόγω βλακείας μου δεν έδωσα σημασία σε προειδοποιήσεις για την χάλια τάση της μπαταρίας και με αποτέλεσμα κάηκε το Navigation. 100 για μπαταρία,120 η BMW για τις διαγνώσεις,450 η επισκευή του navi σε ηλεκτρονικό.Πόσο ήθελε η BMW δεν ρώτησα για να αποφύγω το έμφραγμα. Χάλασε ο επεξεργαστής λόγω ασταθής τάσης. Ξανακάνε τέτοια μαλακία. -Αν το αμάξι έχει αισθητήρα μπαταρίας από όσω γνωρίζω με την αλλαγή θέλει και προγραμματισμό με διαγνωστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα .Δεν νομιζω να εχει τετοιο συστημα το αμαξι να τα σβηνει ολα μονο του μετα απο Χ λεπτα Και σημερα μετα απο 9 ωρες υπνο ξυπνησε καλα.!!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πάρε BMW τότε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σιγουρα θα εχει, εδώ η ενσωματωμενη πηγη σε ενα Fiat του 1990 που οδηγουσα, εκλεινε μονη της μετα απο 1 ωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Στο δικό μου (BMW) έχει τον IBS αισθητήρα πάνω στην μπαταρία.Σαν μια πλακέτα φαίνεται.Και σε προειδοποιεί αν πέσει η τάση και παράλληλα μπαίνει σε εξοικονόμηση μπαταρίας Το ράδιο και όλοι οι φωτισμοί αυτόματα σβήνουν μετά από 20 λεπτά αν δεν δουλεύει το αμάξι και είναι οκ η μπαταρία. Το φθινόπωρο που πέρασε λόγω βλακείας μου δεν έδωσα σημασία σε προειδοποιήσεις για την χάλια τάση της μπαταρίας και με αποτέλεσμα κάηκε το Navigation. 100 για μπαταρία,120 η BMW για τις διαγνώσεις,450 η επισκευή του navi σε ηλεκτρονικό.Πόσο ήθελε η BMW δεν ρώτησα για να αποφύγω το έμφραγμα. Χάλασε ο επεξεργαστής λόγω ασταθής τάσης. Ξανακάνε τέτοια μαλακία. -Αν το αμάξι έχει αισθητήρα μπαταρίας από όσω γνωρίζω με την αλλαγή θέλει και προγραμματισμό με διαγνωστικό. μμμ εμενα νομιζω στη δικια μου μπεμπα ειναι στην ώρα... Ισως εξαρταται και απο την κατασταση της μπαταρίας... δεν εχει τύχει ποτε να το δω το εχω δει σε mercedes και ford... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αυτή η μαύρη πλακέτα στον κύκλο είναι. Έχει και τα καλά αλλά μια αλλαγή μπαταρίας στην BMW εδώ Γερμανία κοστίζει κανα 400άρι. AGM μπαταρία,περαστικά + προγραμματισμός. Αλλιώς τσιμπάς μια κινεζιά από το ebay με κανα 90άρι,την δηλώνεις με το INPA και τέλιωσες Εγώ τέτοια μαλακία έκανα όταν την άλλαξα. Δεν την δήλωσα και σε 3 χρόνια την έφαγε με ένα καμμένο navi. Μαθαίνω με τις βλακείες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτή η μαύρη πλακέτα στον κύκλο είναι. Έχει και τα καλά αλλά μια αλλαγή μπαταρίας στην BMW εδώ Γερμανία κοστίζει κανα 400άρι. AGM μπαταρία,περαστικά + προγραμματισμός. Αλλιώς τσιμπάς μια κινεζιά από το ebay με κανα 90άρι,την δηλώνεις με το INPA και τέλιωσες Εγώ τέτοια μαλακία έκανα όταν την άλλαξα. Δεν την δήλωσα και σε 3 χρόνια την έφαγε με ένα καμμένο navi. Μαθαίνω με τις βλακείες μου. ναι το ιδιο ειναι και μενα αλλα εχει απο διπλα και ενα αντιστοιχο κοκκινο κουτι αν θυμαμαι καλα... Η μπαταρία τσούζει αλλα μονο Bosch Silver μεσα απο αντιπροσωπεία και πακετάκι προγραμματισμός (καπου 140-150 λόγω και του start-stop...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου ξαναεκανε παλι χθες το ιδιο προβλημα με 10 λεπτα ραδιοφωνο και πηγα σημερα και εβαλα αυτη http://www.skroutz.gr/s/4068567/Bosch-S4002-52AH-470A.html Η προηγουμενη ηταν 45αρα Τι διαφορα μπορει να εχουν αυτες οι δυο ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2015 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μου ξαναεκανε παλι χθες το ιδιο προβλημα με 10 λεπτα ραδιοφωνο και πηγα σημερα και εβαλα αυτη http://www.skroutz.gr/s/4068567/Bosch-S4002-52AH-470A.html Η προηγουμενη ηταν 45αρα Τι διαφορα μπορει να εχουν αυτες οι δυο ? Την μια την είδα. Η δεύτερη ποια είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα