xaniared Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Χρησιμοποιώ ακουστικά και ηχεία. Για περισσότερη ένταση είναι καλύτερα να πάρω κάρτα ή ενισχυτή? Προς το παρόν έχω την onboard ALC892
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η πιο μαζεμενη λυση ειναι μια αξιοπρεπης καρτα/dac που να εχει ενισχυτη ακουστικων. Εξαρταται το budget και τι ακουστικα εχεις...
Kazama88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Που θες την ένταση στα ακουστικά ή και στα 2? Τι ακουστικά εχεις? Γενικά μια κάρτα δεν θα σου δώσει πολύ παραπάνω ένταση με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σίγουρα με έναν ενισχυτή ακουστικών θα καλυφθείς όσο αφορά τα ακουστικά!
xaniared Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Θέλω ένταση στα ακουστικά πιο πολύ (Hyperx Cloud). Αυτή η κάρτα που έχει και ενισχυτή αξίζει? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39555&cat=14
Kazama88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όχι ιδιαίτερα, πολλά τα λεφτά, εκτός και αν είσαι κάγκουρας και θες κόκκινη καρτουλα μέσα στο pc σου. Μπορείς να βρείς ένα dac/amp με 60/70 ευρώ να κάνεις και καλύτερα την δουλειά σου. Κοίτα προς smsl, fiio, hifimediy... Θα κερδίσεις καλύτερο ήχο, μεγαλύτερη ένταση, δεν θα μπλέξεις με drivers.
xaniared Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όχι ιδιαίτερα, πολλά τα λεφτά, εκτός και αν είσαι κάγκουρας και θες κόκκινη καρτουλα μέσα στο pc σου. Μπορείς να βρείς ένα dac/amp με 60/70 ευρώ να κάνεις και καλύτερα την δουλειά σου. Κοίτα προς smsl, fiio, hifimediy... Θα κερδίσεις καλύτερο ήχο, μεγαλύτερη ένταση, δεν θα μπλέξεις με drivers. Δώσε μου μερικές προτάσεις αν θέλεις. Είμαι άσχετος υου θέματος
Kazama88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 1. Fiio e10k 2. Smsl M2 3. HifimeDIY Sable usb dac 2
Runner25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εγω που ειχα δοκιμασει dac και hi end κιολας μου εκοβε σε ενταση και επισης θολωνε τον ηχο, δεν θα το προτεινα
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν και φθηνες αξιολογες καρτες με ενισχυτη ακουστικών παντως,,, Οπως η http://www.skroutz.gr/s/1671776/Asus-Xonar-DGX.html?keyphrase=dgx Δεν φτανει τα επιπεδα ποιοτητας ενός ξεχωριστού dec/amp αλλα κανει καλή δουλιτσα και δεν χριαζεται να προσθέσεις και μια εξτρα συσκευή στο γραφείο! 1
Kazama88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εγω που ειχα δοκιμασει dac και hi end κιολας μου εκοβε σε ενταση και επισης θολωνε τον ηχο, δεν θα το προτεινα Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος? Τι dac? Τι setup? Σε σχέση με τι?
takis24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 1. Fiio e10k 2. Smsl M2 3. HifimeDIY Sable usb dac 2 ρε παιδια επειδη κι εγω ψαγνομαι ...εκτος απο τη Fiio e10k που υπαρχει μονο σε ενα μαγαζι στην ελλαδα (100 ευρω!) ολες οι αλλες γινεται μονο απο amazon με 20 ευρω εξοδα αποστολης? δεν υπαρχει αλλος τροπος? γιατι ενδιαφερομαι για την m2 και δεν μπορω να τη βρω εντος συνορων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα