SavvasMetallica Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια...εχω ενα προβλημα...μολις κλεινω τον υπολογιστη (Shut down), το πληκτρολογιο συνεχιζει και φωτιζει και ο εξωτερικος σκληρος δισκος οπως και το κινητο που ειχα συνδεδεμενο περνουν ρευμα!!!! τι γινεται μπορει καποιος να βοηθησει?
alex00a Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια...εχω ενα προβλημα...μολις κλεινω τον υπολογιστη (Shut down), το πληκτρολογιο συνεχιζει και φωτιζει και ο εξωτερικος σκληρος δισκος οπως και το κινητο που ειχα συνδεδεμενο περνουν ρευμα!!!! τι γινεται μπορει καποιος να βοηθησει? θα πρεπει να κοιταξεις στο BIOS για ρυθμιση σχετικα με τον usb controller
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Σταθερός ή λάπτοπ (και ποιο); Λειτουργικό; Τα σύγχρονα λάπτοπ και κάποιες καινούργιες μητρικές έχουν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να τροφοδοτούν τις usb συσκευές με ρεύμα. Υπάρχει ανάλογη ρύθμιση στο bios (το που και πως αναφέρεται σίγουρα στο manual). Αν είναι παλιά μητρική ή λάπτοπ, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή και στο έκανε ξαφνικά, τότε κάτι παίζει με την μητρική σου. EDIT: με πρόλαβε ο alex
SavvasMetallica Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 θα πρεπει να κοιταξεις στο BIOS για ρυθμιση σχετικα με τον usb controller εκανα μ...ια... μπηκα στο BIOS και εκει που ελεγε usb controller πατησα unable....τρ δεν μου διαβαζει τπτ απο usb και δεν μπορω να ξανα μπω στο BIOS για να αλλαξω τις ρυθμισεις!!!
alex00a Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) αμα ειναι πυργος,ανοιξε το πλαινο καπακι(να ειναι βγαλμενο το καλωδιο του τροφοδοτικου ),κοιταξε στην μιτρικη για μια στρογκιλη μπαταρια και βγαλτην αστην εξω για 5 λεπτα ,την ξαναβαζεις επανω,αναβεις και !!ΒΟΑΛΑ!! επιασε; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από alex00a
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γι΄αυτό εγώ έχω πάντα στην άκρη ένα παλιό πληκτρολόγιο με ps2 βύσμα. Κάνε μηδενισμό στο bios όπως είπε ο alex. Δεν χρειάζεται 5 λεπτά, 10-15 δευτερόλεπτα είναι αρκετά.
SavvasMetallica Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 αμα ειναι πυργος,ανοιξε το πλαινο καπακι(να ειναι βγαλμενο το καλωδιο του τροφοδοτικου ),κοιταξε στην μιτρικη για μια στρογκιλη μπαταρια και βγαλτην αστην εξω για 5 λεπτα ,την ξαναβαζεις επανω,αναβεις και !!ΒΟΑΛΑ!! επιασε; τελεια...δουλεψεε!!! ευχαριστω φιλε!!!! 1
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δηλαδή σταμάτησε να σου αφήνει ανοιχτό το πληκτρολόγιο ή απλά κατάφερες να δουλέψεις πληκτρολόγιο στο bios;
SavvasMetallica Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δηλαδή σταμάτησε να σου αφήνει ανοιχτό το πληκτρολόγιο ή απλά κατάφερες να δουλέψεις πληκτρολόγιο στο bios; απλα καταφερα να δουλεψει το πληκτρολογιο...για το αλλο θεμα τι γινεται?
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτά που σου είπαμε στο 2ο & 3ο μήνυμα τα είδες; Μην απενεργοποιείς τις usb ούτε το legacy. Απλά δες αν έχει αυτά που σου είπα πριν. Διάβασε το manual στην τελική για τις ρυθμίσεις στο bios, δεν μπορεί, κάπου θα το λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα