Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα μια αναζήτηση στο φορουμ μήπως βρω απάντηση στο πρόβλημά μου αλλά δεν...

Το εν λόγω ρούτερ μου έμεινε από τη Forthnet που είχα συμβόλαιο και δούλευε απρόσκοπτα για τουλάχιστον 2 χρόνια... Είχε μείνει σε ντουλάπι για κανένα τρίμηνο και χθες αποφάσισα να το βάλω στη θέση ενός άθλιου ZTE ZXV10 H108L στο γραφείο, λόγω προβλημάτων με το wifi του. 

Από τη στιγμή που ανοίγει ανάβουν στιγμιαία τα 3 δεξιά λαμπάκια (όπως πάντα), μετα ανάβει μόνο το power πράσινο για περίπου 10 δεύτερα (επίσης νορμάλ). Μετά από αυτά τα 10'' κοκκινίζει και δε δουλεύει τίποτα. Βρήκα ένα βίδεο από πορτογαλία όπου το παλικάρι έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα και παρόλα αυτά συνδέεται μεσω browser και περνάει firmware (εδώ το βίντεο). 

Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με το ρούτερ μου, όπως στο βίντεο και στο pc φαίνεται σαν να είναι αποσυνδεδεμένο το καλώδιο του δικτύου. 

Any thoughts?

Δημοσ.

se technicolor δεν εχω δοκιμασει.σε thomson το ξεκινουσες με πατημενο το reset και εμπαινε σε tftp mode και μετα ανεβαζες απο εκει το firmware με wizard.σε tftp αναγνωριζε το καλωδιο ethernet κανονικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε thomson γιατι σε Technicolor δεν το εχω κανει οποτ δεν ξερω αν παιζει ξεκινας το router Με πατημενο το Reset.μετα τρεχεις το Wizard της Thomson και περνας το firmware απο εκει.

τοn wizard μπορεις να τον βρεις εδω.

http://www.forthnet.gr/media/texniki_ypostiriksi_new/data/firmwares/Thomson_TG_585_v8_FW_8278.zip

τον τρεχεις με το ρουτερ με ethernet.δεν το εχω δοκιμασει οπως εχω πει σε technicolor.ο wizard σιγουρα βλεπει το Technicolor αλλα δεν ξερω αν με πατημενο το Reset θα σε βαλει σε tftp server.δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.αλλιως καποια στιγμη το δοκιμαζω και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...