doctorized Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έχω ένα LG T385 και όταν τα hands free είναι συνδεδεμένα στη συσκευή και κάποιος με πάρει τηλέφωνο, ο ήχος κλήσης ακούγεται πολύ σιγά. Ο ήχος ακούγεται μεν από το ηχείο του αλλά είναι πολύ χαμηλός δε. Με τα πλευρικά πλήκτρα έχω διαπιστώσει ότι η ένταση είναι στο μέγιστο. Αν όμως τα ακουστικά δεν είναι συνδεδεμένα και με πάρουν τηλέφωνο τότε ακούγεται δυνατά ο ήχος κλήσης. Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως βρω κάποια ρύθμιση αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Gas74 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Υπαρχει καποιο προφιλ μεσα στο μενου,ειδικα για τα ακουστικα?Μηπως απο κει δυναμωνει κι'άλλο η ενταση?
doctorized Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Υπαρχει καποιο προφιλ μεσα στο μενου,ειδικα για τα ακουστικα?Μηπως απο κει δυναμωνει κι'άλλο η ενταση? Δεν υπάρχει τίποτε. Μόνο τα κλασικά προφίλ. Γενικά είναι ένα κινητό το οποίο έχει πολύ φτωχό μενού. Το Nokia C1-01 που είχα πριν είχε καλύτερο μενού.
Gas74 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ναι το γνωριζω το τηλεφωνο,το ειχα παρει δωρο στην μητερα μου αλλα ευτυχως το "επνιξε" στον νεροχυτη και πηρε αλλο.....ειναι λιγακι για πολυ λιγα πραγματα......
doctorized Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο συγκεκριμένο έριξαν ένα ποτήρι με νερό. Το πήγα σε μάστορα και μετά από 2-3 μέρες μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα, να το ξεχάσω. Το άφησα 2-3 μέρες σε ένα δοχείο με ρύζι και μετά άρχισε να δουλεύει κανονικά. Από τότε δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό το έχει από πριν το μπάνιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα