Gg7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγο το pc μου βγαζει το μηνημα CPU Fan Error και να πατησω το F1 για συνεχεια. Ανοιξα το case και ειδα οτι δεν λειτουργει το ανεμιστηρακι. Μπηκα σε μερικα site και διαβαζα διαφορα πανω στο θεμα μου. Καπιοι λενε για Ignore επανεσυνδεση κλπ. Αλλα σε ολους λειτουργει το ανεμιστηρακι. Πριν 2 χρονια το αγορασα το CPU Cooler . Για να μην σας κουραζο και πολυ. Το καλοδιο του ειναι εδω και 2 χρονια στο CPU_FAN βαλμενο. Εχθες το εβγαλα και το ξανα συνδεσα και λειτουργισε.. Σημερα παλι τα ιδια.. Δεν λειτουργει καθολου. Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι δυνατον να αγορασο μονο το ανεμηστιρακι για την ψυκτρα? Η ψυκτρα μου μαζι με το ανεμηστηρακι ειναι αυτη http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186134&cm_sp=Cat-Fans-PC-Cooling_1-_-Pillars-_-Freezer7_4 και η motherboard ειναι P5Q PRO της ASUS. Γενικα το pc ειναι 6 χρονων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αν η ψύκτρα έχει εγγύηση την πας για αντικατάσταση. Δοκίμασε σε άλλη υποδοχή να δεις αν δουλεύει ο ανεμιστήρας αρχικά.Αν δεν δουλέυει πήγαινε για αντικατάσταση. Αν θυμάμαι καλά απο την δική μου freezer η arctic δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gg7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δεν υπαρχει αλλη αποδοχη για το cpu fan. Μονο μια ειναι που τεριαζει. Αγοραζω αμα ειναι ενα καινουργιο φθηνο και μηπως μας βγαλει ενα χρονο... μετα παμε για νεο pc. Δεν βρισκω την αποδηξει απο το Freezer Artic για να εχω και την εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 κάτω απο την κάρτα ήχου βλέπω 2 υποδοχές ακόμα.Δεν είναι αναγκη να είναι για το cpu. Αν δουλέψει ο ανεμιστήρας εκεί έχει πρόβλημα η υποδοχή αν δεν δουλέψει έχει θέμα ο ανεμιστήρας. αν είχες κάνει την παραγγελία ονομαστικά η ηλεκτρονικά(πχ eshop.gr)ζήτα επανεκτύπωση θα την έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gg7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δεν λειτουργει το ανεμιστηρας. Υπαρχη να τον αγορασω ξεχωριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ποσα εκατοστα ειναι?μπορεις να αγορασεις εναν ιδιων διαστασεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gg7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 αυτη ειναι η ψυκτρα... δεν μπορω να καταλαβω ποσα εκατοστα δες εδω http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186134&cm_sp=Cat-Fans-PC-Cooling_1-_-Pillars-_-Freezer7_4και αν εχεις ιδεεα πες μου..ευχαριστω 92mm λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 fan cm 92mm οποτε κοιτας εναν τετοιο ανεμιστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τo 4ο pin είναι για έλεγχο στροφών, οπότε μπορείς να το συνδέσεις σε οποιοδήποτε άλλο header για fan της μητρικής και ας έχει μόνο 3pin ή να πάρεις έναν 3pin to 4pin αντάπτορα και να το συνδέσεις απ ευθείας στο τροφοδοτικό. Μπαίνεις στο bioς , λογικά στο "health" μενού θα έχει επιλογή "cpu fan speed" ή κάτι τέτοιο και το βάζεις στο ignore για να μην σου βγάζει μήνυμα στο άνοιγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν είναι χαλασμένο τελικά πάρε αυτό εδώ και κούμπωσε το επάνω με κάποια πατέντα http://www.e-shop.gr/enermax-uctb9-tbsilence-fixed-rpm-series-92mm-fan-p-PER.663569 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gg7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 πειρα ενα... θα γραψω οταν θα φτασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gg7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 λειτουργει αλλα δεν φευγει το μηνυμα CPU_Fan Error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα