SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα Έχω το εν λόγω κολλητήρι weller SP80NEU (http://www.tatsis-electronics.gr/2013/06/21/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9-weller-sp80neu/) , που μπορώ να βρώ μύτες για το συγκεκριμένο μπορώ να βάλω οτι μύτη θέλω η μονο συγκεκριμένες ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τι "συρματόσχοινα" κολλάς με το 80άρι ωρέ; Παίρνει συγκεκριμένες βιδωτές μύτες αυτή η σειρά, που θα βρείς στα ηλεκτρονικάδικα. Για Αθήνα π.χ. : Βασιλειάδης / Παπαθέου στην Καλλιθέα. Μπέσκας στην Ηλιούπολη. Καραχρήστος στον Αγ. Δημήτριο. Φανός στο κέντρο, Εξάρχεια. Σίγουρα υπάρχουν κ άλλα. Πολλά ηλεκτρονικάδικα συνεργάζονται με Weller. Σιγουρέψου πόσα watt είναι αυτό που έχεις, πριν πάρεις μύτες. Βγαίνει σε 15/25/40/80W και το καθένα παίρνει τις δικές του. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Είναι αυτό της εικόνας; Μου μοιάζει μικρό για 80 watt. Με μια αναζήτηση στο μοντέλο μου έβγαλε ένα άλλο ποιο ογκώδες με μύτη την MTG20. Υπάρχει το ebay η συγκεκριμένη. Για Weller κυκλοφορούν πολλές μύτες από τρίτους. Απλά δεν έχουν την ίδια αντοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Σε όλα τα κολλητήρια της σειράς με τα 3 led, έχει την ίδια ενδεικτική photo το συγκεκριμένο site. Αν δεν ζητήσεις συγκεκριμένα watt κολλητήρι σε μαγαζί, συνήθως δίνουν 25άρι.To 80άρι είναι για βαριές δουλειές. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Βασικά ήθελα ενα καλό κολλητήρι και μιας και έκατσε η φάση πήρα και ενα δυνατό να έχω γιατι ποτε δεν ξέρεις , ωραία οποτε θα πάω σε ενα απο τα παραπάνω μαγαζιά να πάρω, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα