Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ποιον αμδ τετραπυρηνο με προτεινετε μεχρι 80 ευρω για gaming?

ATHLON X4 860K

http://www.e-shop.gr/amd-athlon-x4-860k-370ghz-box-p-PER.559677

Αυτός  είναι καλύτερη περίπτωση από τον FX 4300 !

Εχει νεότερο πυρήνα STEAMROLLER  και μπαίνει σε φτηνότερες μητρικές FM2+ , καταναλώνει και λιγότερο, οπότε σου μένουν και περισσότερα χρήματα για να πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών !

Αν δεν πας στον ATHLON X4 860K  και δίνεις το κάτι παραπάνω, θα κοιτάξεις τον FX 6300  και όχι τον 4300!

• Like 2
Δημοσ.

Και για αυτον τον επεξεργαστή τι μητρική περνω?

H μητρική που θα πάρεις για τον ATHLON 860K είναι FM2+ SOCKET με chipset A88 ή A78 !

Ανάλογα με το αν θες να φτιάξεις MINI PC ή MICRO PC ή κανονικό pc κοιτάς και αντίστοιχα μοντέλα !

Προσωπικά σε τέτοια περίπτωση θα κοιτούσα σε miniITX μητρική με ITX κάρτα γραφικών και ITX κουτί ! :-D

px

msi-a88xi-acM-Z-423323-22.jpg

8979_big.jpg

FM2A88X-ITX(m).jpg

15055026335l.jpg

Taipeh_2014_-_2_094.JPG

1024.png

LL

Δημοσ.

Μαλισυα.. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα απο επεξεργαστές και μητρικές. Ενασ Φίλος μου μου δίνει τον ι5 750κ είναι καλύτερος απο τους παραπανω ?

Δημοσ.

Μαλισυα.. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα απο επεξεργαστές και μητρικές. Ενασ Φίλος μου μου δίνει τον ι5 750κ είναι καλύτερος απο τους παραπανω ?

Όχι δεν είναι.  Ο 750Κ είναι σε επίπεδα phenom x4 965 . 

Ο 860K ειναι ταχύτερος και πολύ λιγότερο ενεργοβόρος, ενώ θα έχεις και νέες εγγυήσεις αν προτιμήσεις το καινούριο, μητρική με USB III και SATA III, ενώ σε περίπτωση προβλήματος αργότερα, θα βρίσκεις ευκολότερα ανταλακτικά..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...