dimoiko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ, το πέτυχα!!! Απλά έβαλα στον ίδιο φάκελο την ταινία mp4 και τους υπότιτλους με ίδιο όνομα σε .srt απο το wordpad με unicod και παίζει κανονικά... Και ξεκούραστα... Σε ευχαριστώ, το πέτυχα!!! Απλά έβαλα στον ίδιο φάκελο την ταινία mp4 και τους υπότιτλους με ίδιο όνομα σε .srt απο το wordpad με unicod και παίζει κανονικά... Και ξεκούραστα...
Menelaos83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ, το πέτυχα!!! Απλά έβαλα στον ίδιο φάκελο την ταινία mp4 και τους υπότιτλους με ίδιο όνομα σε .srt απο το wordpad με unicod και παίζει κανονικά... Και ξεκούραστα...Σε ευχαριστώ, το πέτυχα!!! Απλά έβαλα στον ίδιο φάκελο την ταινία mp4 και τους υπότιτλους με ίδιο όνομα σε .srt απο το wordpad με unicod και παίζει κανονικά... Και ξεκούραστα... Ωραιος
zwaki28 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 καλησπέρα Έχω την LG50LB5800 και έχω τα εξής προβλήματα: 1) συνδέθηκα μεσω wifi αλλά το απίστευτο δε μπορώ να βρώ πως να κάνω αποσύνδεση!! η λύση φυσικά είναι να αλλάξω το κωδικό αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνω??? 2) Τις περισσότερες ταινίες που έχω περάσει σε στικακι κατεβασμένες σε full ανάλυση δεν τις παίζει σε όλη την οθόνη ενώ τα περισσότερα παιδικά τα παίζει!! αντεγραψα ταινία με το AVC Ultimate se mp4 μορφή και πάλεψα με όλες τις ρυθμίσεις για να παίζουν σε όλη την οθόνη αλλά τπτ!! Και τέλος ζουμ δεν υπάρχει πουθενά???????? και αν υπάρχει που βρίσκεται και θα με σκάσει!!!! Ευχαριστώ όποιος μπορεί βοηθάει!
Menelaos83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αν εχουμε το ιδιο μενου τοτε κανε το εξης(βεβαια εχεις magic control οποτε δεν μπορω να σου πω για κουμπια) Οταν λοιπον βλεπεις την ταινια πατας settings επιλεγεις εικονα και πας λογος διαστασεων και απο εκει ρυθμιζεις πως να στην δειχνειΕχει επιλογη για πληρη και για ζουμ.Τσεκαρε το και πες...
zwaki28 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Στις επιλογές εικόνας εχω πλήρης και αρχικό και στις ρυθμίσεις εικόνας μου βγάζει για το θόρυβο και κάτι τέτοια, Άλλες ρυθμίσεις που εχω είναι για συγκεκριμένο τρόπο ας πούμε μου έχει αθλητικά... σινεμά και κάτι άλλα πουθενά ζουμ και πουθενά ο λόγος διαστάσεων
Menelaos83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αν βαλεις πληρης πως σου εμφανιζει την εικονα?
zwaki28 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έτσι την εχω την εικόνα αν βάλω αρχική μου βγάζει ενα μικρό κουτάκι στη μέση της οθόνης... παίζει μήπως απο το αρχείο που κατεβάινει? αλλά τα παιδικά γιατι τα δείχνει σε όλη την οθόνη....
Menelaos83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Απο το αρχειο δεν νομιζω γτ θα ειχες το προβλημα σε μια οχι σε ολες.Και τα παιδικα σε φουλ αναλυση ειναι?Παντως οι full hd οταν τις βαζεις ποτε αρχικα δεν παιζουν σε ολη την οθονη λογω αναλυσης μιας και ετσι ειναι φιαγμενες.Αν την μεγαλωσεις εσυ χαλαει.Εγω προσωπικα την αφηνω και παιζει παντα ετσι.
Vaggosktm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδια ειμαι οκ σας ευχαριστω για τις συμβουλες και τον χρονο σας να ηστε καλα!!!
koularasss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/8839302/LG-49UH610V.html Εχω την παραπανω τηλεοραση και δεν μου αναγνωριζει τους υποτιτλους παρολο που τους εχω σε unicode, .srt στο τελος και το ιδιο ονομα με την ταινια. η ταινια ειναι σε mkv και ειναι σε κοινοχρηστο φακελο απο τον υπολογιστη με την τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα