Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Trine 3: The Artifacts of Power Announced, Gets Debut Trailer & Screenshots Η Frozenbyte μόλις ανακοίνωσε το τρίτο μέρος της σειράς ''Trine'' ονόματι Trine 3: The Artifacts Of Power.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2015.Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα, μου έχει λείψει ένα καλό platform παιχνίδι. Εικόνες: Announcement Trailer: 11
naruto14 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Φαίνεται πάρα πολύ όμορφο και άξιο sequel. αναμένουμε!
chek2fire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απλά το περιμένω πως και πως! Από τα αγαπημένα μου game.
Despotas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τα πρώτα 2 είναι πολύ καλά, ειδικά για co-op. Το μόνα αρνητικά ο overpowered μάγος και το χαμηλό επίπεδο δυσκολίας. Φαίνεται ωραίο από το trailer, η Frozenbyte έχει δώσει μόνο θετικά και έτσι ελπίζω να συνεχίσει.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ωραία η προσθήκη "3rd person" προοπτικής σε κάποια κομμάτια και όχι μόνο side platform όπως επίσης το boss στο video, ελπίζω να έχει περισσότερα και πιο challenging και ελπίζω να μην είναι τόσο coop όσο το 2, που σε κάποια κομμάτια σου έσπαγε τα νεύρα αν έπαιζες μόνος αναμένουμε!
Despotas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Gameplay video: http://www.ign.com/videos/2015/04/09/trine-3-the-artifact-of-power-exclusive-gameplay-video 2
InfinitySurfer Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Oddworld New'n'Tasty Ori and the Black Forest και τώρα Trine 3, με φοβερό περιβάλλον, και βελτιωμένο gameplay, απ'ότι φαίνεται. Απλά, η χαρά του platformer φετος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Έβαλα το 2 μιας και δεν το 'χα παίξει και έχω χαζέψει με τα γραφικά του, τρομερά χρώματα και σχεδιασμό. Το 3ο θα είναι χάρμα οφθαλμών στην κυριολεξία. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα