parlapipas25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ας πουμε οτι καποιος στο youtube εχει 100.000 subscribers.Ξερει κανεις ποσα λεφτα παιρνει περιπου;
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ας πουμε οτι καποιος στο youtube εχει 100.000 subscribers.Ξερει κανεις ποσα λεφτα παιρνει περιπου; Να συμπληρώσω κι εγώ την απορία μου, παίζει ρόλο ο αριθμός των subscribers; Εννοώ έχει κάποια σημασία αν δεν έχεις κανέναν κι έχεις εκατομμύρια views πχ;
me3ikan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στο YouTube σημασία έχουν τα views και φυσικά από ποια χώρα είναι. Έλληνες youtubers δεν βγάζουν λεφτά ούτε για τη ΔΕΗ τη στιγμή που ξένοι με πολύ λιγότερη δουλειά έχουν πολλαπλασια views και οι διαφημίσεις σε χώρες όπως οι ΗΠΑ κοστίζουν πολλά περισσότερα πολλές φορές ακόμα και x10 σε σχέση με ελληνικές!
dio25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ένας σχετικά "εύκολος" τρόπος να βγάλεις χρήματα από το internet, είναι να ασχοληθείς με PPD,CPA (Pay Per Download, Cost Per Action). Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα ppd-cpa networks για να γραφτείς και αρκετά ξένα forums(π.χ το blackhatworld) για να διαβάσεις πληροφορίες,μεθόδους κτλπ. Αν κάποιος έχει λίγο χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί, μπορεί να βγάζει σχετικά εύκολα 100-200 ευρώ το μήνα και αρκετά παραπάνω αν ασχοληθεί σοβαρά με αυτό.
me3ikan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ένας σχετικά "εύκολος" τρόπος να βγάλεις χρήματα από το internet, είναι να ασχοληθείς με PPD,CPA (Pay Per Download, Cost Per Action). Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα ppd-cpa networks για να γραφτείς και αρκετά ξένα forums(π.χ το blackhatworld) για να διαβάσεις πληροφορίες,μεθόδους κτλπ. Αν κάποιος έχει λίγο χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί, μπορεί να βγάζει σχετικά εύκολα 100-200 ευρώ το μήνα και αρκετά παραπάνω αν ασχοληθεί σοβαρά με αυτό. Έχω κάνει εγγραφή σε πολλά networks και forums για CPA αλλά δεν πολυαχοληθηκα γτ δεν ειμουν σίγουρος αν αξίζει. Πιστεύεις ότι μπορεί κανείς να βγάλει ικανοποιητικά χρήματα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά white hat μεθόδους;
dio25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχω κάνει εγγραφή σε πολλά networks και forums για CPA αλλά δεν πολυαχοληθηκα γτ δεν ειμουν σίγουρος αν αξίζει. Πιστεύεις ότι μπορεί κανείς να βγάλει ικανοποιητικά χρήματα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά white hat μεθόδους; Μπορείς να βγάλεις χρήματα με white hat μεθόδους φίλε μου, απλώς είναι σχετικά πιο δύσκολο με το να χρησιμοποιείς black και grey hat (hacks,cracks κτλπ). Αν βρεις το σωστό niche μπορείς να βγάλεις αρκετά χρήματα. Το πιο απλό είναι να ξεκινήσεις με κάτι εύκολο (π.χ βιντεάκια στο youtube για hacks, cracks, bug fixes) ώστε να έχεις ένα σχετικά γρήγορο κέρδος, για να σου δώσει κίνητρο να συνεχίσεις.
nats123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 στο neobux νομίζω άμα νοικιάσεις 300ρεφ θα έχεις 300*0,005(το ποσοστό τον ρεφ)* 4 κανονικές διαφημίσεις=6$την μέρα*30 μέρες=180$ μετά από έναν μηνά θα νοικιάσουμε 300 ρεφ ακόμα και θα έχουμε τα διπλά από τον πρώτο μήνα!!! μετά θα πάρουμε συνδρομή golden άρα θα έχουμε 600ρεφ(θα τους ανακυκλώνουμε εννοείτε) *0,01(στο golden πάει τόσο γεια τα κλικ ενοικιαζόμενων)*4=24$ την ημέρα * 30 μέρες = 720$ και το ίδιο στην συνέχεια να ενοικιάζουμε ρεφ και να τους ανακυκλώνουμε!!! φανταστείτε να έχετε 4000ρεφ * 0,01 * 4 =160$ ήμερα και * 30 μέρες = 4800$ και πιστεύω πως το neobux είναι η καλύτερη paid to click εταιρεία
Billator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 στο neobux νομίζω άμα νοικιάσεις 300ρεφ θα έχεις 300*0,005(το ποσοστό τον ρεφ)* 4 κανονικές διαφημίσεις=6$την μέρα*30 μέρες=180$ μετά από έναν μηνά θα νοικιάσουμε 300 ρεφ ακόμα και θα έχουμε τα διπλά από τον πρώτο μήνα!!! μετά θα πάρουμε συνδρομή golden άρα θα έχουμε 600ρεφ(θα τους ανακυκλώνουμε εννοείτε) *0,01(στο golden πάει τόσο γεια τα κλικ ενοικιαζόμενων)*4=24$ την ημέρα * 30 μέρες = 720$ και το ίδιο στην συνέχεια να ενοικιάζουμε ρεφ και να τους ανακυκλώνουμε!!! φανταστείτε να έχετε 4000ρεφ * 0,01 * 4 =160$ ήμερα και * 30 μέρες = 4800$ και πιστεύω πως το neobux είναι η καλύτερη paid to click εταιρεία Φιλικά πάντα τίποτα από αυτά δεν ισχύει Ασχολήθηκα σοβαρά με το Neobux και έβγαλα σε 4 μήνες 560$.. Οποίος δεν θέλει να βάλει λεφτά από την τσέπη του δεν πρόκειται να κάνει ποτέ έναν βιώσιμο λογαριασμό που να του επιφέρει κερδος με το σύστημα των ρεφ.. Το δοκιμασα και τσαμπα ο κόπος κ ο χρόνος. Αν κάποιος έχει ένα ποσό 1.000€ και πάνω αξίζει σίγουρα να το επενδύσει..(Προφανώς τώρα λόγο capital control δεν γίνεται) Δεν είναι ότι θα γίνει με το χιλιάρικο πλούσιος, απλά θα έχει ένα αρκετά μεγαλύτερο κέρδος σε σχέση με το αν το είχε στην τράπεζα. Και μέχρι να πάρεις την Ultimate συνδρομή ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνεις κάθε μέρα, γιατί καθε μέρα που δεν μπαίνεις χάνεις λεφτά. Πριν 5-6 χρόνια μπορουσες κ από το μηδέν να ξεκινήσεις για να βγαλεις ένα Α ποσό, τώρα αυτό δεν ισχύει. Όσο αφορά τους ref ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ 4 κλικ την ημέρα... Υπολογίζει για να είσαι καλά ότι ο καθένας πρέπει να κάνει 0.7-1.1 ανάλογα την συνδρομή που έχεις. Αν πατούσαν όλοι 4 φορές την ημέρα θα γινιμασταν όλοι πλούσιοι κάτι που προφανώς δεν ισχύει.. Βγάζει κάθε μήνα ένα 3%-10% κερδος σε σχέση με το ποσό που επενδύσες.(όσο αυξάνεται το ποσό που επενδύει κάποιος τόσο μειώνεται το καθαρός κέρδος σε ποσοστό, αλλά εκεί μετά έχεις κέρδος λόγο ποσότητας ρεφ που έχεις.) Και αναφορικά εγώ έβγαλα 560$ με την πραγματοποίηση διαφόρων task (μικρών δουλειών) με την ενασχόληση μου επί 4μηνες με 3-4 ώρες τν ημερα.. Λίγο καλύτερο μεροκάματο σε σχέση με το αν δουλευα γκαρσόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα