Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καταφερει κανεις με καποιο τροπο να βγαλει χρηματα απο το internet? Εχω ψαξει τα παντα απο adsense, adfly και ολου του ειδους διαφημισεων που πληρωνουν αναλογα με τα κλικ και διαφορα αλλα, αλλα ολα αυτα δινουν ελαχιστα χρηματα. Εννοω μπορει καποιος να βγαλει πχ 100 η και παραπανω ευρω το μηνα μεσω internet?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εχει καταφερει κανεις με καποιο τροπο να βγαλει χρηματα απο το internet?

Nαι, αλλα οχι απο clicks και λοιπες τραγικες "λυσεις".
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα μπορουσες να μου πεις με ποιους τροπους?

Δεν μιλαω για κατι πρωτοποριακο. Ενα απλο παραδειγμα ειναι η κατασκευη ιστοσελιδας για καποια επιχειρηση.

Η επιτομη του "χρηματα απο το internet".

Δημοσ.

Δεν μιλαω για κατι πρωτοποριακο. Ενα απλο παραδειγμα ειναι η κατασκευη ιστοσελιδας για καποια επιχειρηση.

Η επιτομη του "χρηματα απο το internet".

Φανταζομαι θα πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις στο θεμα. Εννοω προγραμματισμο και τετοια. Αλλιως φτιαχνεις με κανα Free website builder : P . Αν δεν εχεις τετοιες γνωσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι θα πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις στο θεμα. Εννοω προγραμματισμο και τετοια. Αλλιως φτιαχνεις με κανα Free website builder : P . Αν δεν εχεις τετοιες γνωσεις?

Οντως, καλα φανταζεσαι πως πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις επι του θεματος. Αρα λοιπον ο τιτλος του post θα επρεπε να ειναι "Χρηματα απο το internet χωρις κοπο και χωρις γνωσεις". Ελπιζω πως ειναι αρκετα προφανης η απαντηση: "Οχι, δεν γινεται¨.

• Like 5
Δημοσ.

@ts

όπως στα λεει ο gio.

Απο εκεί και πέρα τα adfly,adsence, κλπ λοιπα διαφημιστικά αποδίδουν μόνο οταν εχεις ήδη site με πολύ traffic.

Τα neobux,peobux,xazobux, κλπ ptc,ptv δεν βγάζουν ουτε το ρευμα του υπολογιστη που καις. Ομοιως και το bitcoin mining. 

Δημοσ.

Nαι, αλλα οχι απο clicks και λοιπες τραγικες "λυσεις".

+1 Οι περισσότεροι όταν λένε λεφτά μέσω ιντερνετ εννοούν αρπαχτές μέσω ιντερνετ. Πλέον πολλές εταιρείες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για full time υπαλλήλους οι οποίοι είναι outsourced σε όλο τον κόσμο (πχ η ελληνική ομάδα της Google αριθμει 30+ άτομα). Υπάρχουν λοιπόν τρόποι για να δουλεύεις μέσω ιντερνετ 8ωρο κανονικό και να έχεις κανονικό εισόδημα (και μάλιστα όχι ελληνικό). Χρυσός κανόνας να έχεις πραγματική όρεξη για δουλειά και να είσαι καλός/αγαπάς αυτο που κάνεις.  

PS: είμαι και εγώ outsourced και γνωρίζω τα παραπάνω από πρώτο χέρι. 

• Like 2
Δημοσ.

+1 Οι περισσότεροι όταν λένε λεφτά μέσω ιντερνετ εννοούν αρπαχτές μέσω ιντερνετ. Πλέον πολλές εταιρείες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για full time υπαλλήλους οι οποίοι είναι outsourced σε όλο τον κόσμο (πχ η ελληνική ομάδα της Google αριθμει 30+ άτομα). Υπάρχουν λοιπόν τρόποι για να δουλεύεις μέσω ιντερνετ 8ωρο κανονικό και να έχεις κανονικό εισόδημα (και μάλιστα όχι ελληνικό). Χρυσός κανόνας να έχεις πραγματική όρεξη για δουλειά και να είσαι καλός/αγαπάς αυτο που κάνεις.  

PS: είμαι και εγώ outsourced και γνωρίζω τα παραπάνω από πρώτο χέρι. 

Φιλε εσυ κανεις αυτη τη δουλεια? Μπορεις να δωσεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες?

Δημοσ.

Φιλε εσυ κανεις αυτη τη δουλεια? Μπορεις να δωσεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες?

Δεν πρόκειται ουσιαστικά για μια δουλεία αλλα για έναν τρόπο δουλείας. Κάνω ακριβώς ό,τι θα έκανε κάποιος που δουλεύει σε ένα γραφείο, απλώς αυτο το γραφείο τυχαίνει να είναι στο σπίτι μου. Αν θές γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι πληροφορείες θα ήθελες. 

Δημοσ.

Κάνω ακριβώς ό,τι θα έκανε κάποιος που δουλεύει σε ένα γραφείο,

Αντικείμενο εργασίας;

Εργασιακή σχέση; Υπάλληλος με τυπική πρόσληψη και μισθό, ή κάτι άλλο; 

Δημοσ.

Αντικείμενο εργασίας;

Εργασιακή σχέση; Υπάλληλος με τυπική πρόσληψη και μισθό, ή κάτι άλλο; 

Αρχικά odesk με αμοιβή ανά ώρα και πλέον είμαι project manager με σταθερό μισθό σε ένα αγγλικό digital marketing agency.  

Δημοσ.

Αρχικά odesk με αμοιβή ανά ώρα και πλέον είμαι project manager με σταθερό μισθό σε ένα αγγλικό digital marketing agency.  

Εντάξει, σ' ευχαριστώ. Μ' ενδιέφερε καθαρά πληροφοριακά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...