Προς το περιεχόμενο

Windows Update-Disk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και μερικές μέρες καθώς κλείνω τον υπολογιστή μου βγάζει κάτι για update.Βήματα από 1 μέχρι 250.Το θέμα είναι ότι δεν έχω γνήσια τα windows (δεν γνωρίζω αν αυτό είναι θέμα για το τοπικ μου) και αυτός που μου τα πέρασε είπε να μην κάνω κάποιο update.ΕΠειδή τα έχω καιρό,δεν καταλάβα γιατί το βγάζει τώρα,δεν πάτησα τίποτα.

Επίσης από εκεί που είχα 6 gb ελεύθερο χώρο,τώρα δεν έχω καθόλου και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα.Όπως για παράδειγμα να ανοίξω φωτογραφίες καθώς μου βγάζει σφάλμα για ελεύθερο χώρο.

Τι μπορώ να κάνω?

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ιος?

Ευχαριστώ πολύ :)

Α συγγνώμη...Μιλάω για τα windows 7.Επίσης δεν μπορώ να βρω τι αποθηκεύτηκε για να δω αυτά τα 6 gb.

Να είστε καλά .....

Δεν ξέρω αν έχει σημασία...Μόλις είδα έναν φάκελο αμέσως με το που μπαίνεις στο σκληρό που δημιουργήθηκε ο ένας σήμερα κι ο άλλος χθες.Ο ένας με ονομασία 772039f97434a09f00d1bf74d3e6b40d και ο άλλος με 16cf3b641f4f4f5ec9b5d83d1a5915

Δε μου επιτρέπει να τους ανοίξω αλλά βλέπω ότι είναι από 3 ΜΒ ο καθένας......

Τελικά μόλις ανοίγει έχει υποφακέλους με 1014...1022 και πολλούς άλλους που εκεί δεν αφήνει να τους ανοιξω

Δημοσ.

Να το βαλεις να κανει τα updates μεσα απο το windows update, μεσα απο τα ιδια τα windows δηλαδη, και να το αφησεις να κανει και τα 250. Για το χωρο δεν εχω να προτεινω κατι, αλλα κανε καλου κακου μια εκκαθαριση δισκου.

Δημοσ.

Για ν' αδειάσεις χώρο στον σκληρό σου κάνε τα παρακάτω:

1. Τρέξε το Disk Cleanup σαν Administrator.  Μόλις τελειώσει (μπορεί να σου φάει και πάνω από 1 ώρα), κάνεις restart.

2. Εφόσον δεν το χρησιμοποιείς, καταργείς το Hibernation: τρέχεις την εντολή powercfg -h off  σε ένα CMD που έχεις ανοίξει σαν Administrator.

3. Διαγράφεις τα περιεχόμενα των φακέλλων:

• C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
  • C:\Windows\winsxs\Backup  (για να μπορέσεις ν' αδειάσεις τον φάκελλο αυτό, θα πρέπει να πάρεις το ownership)
  • C:\Windows\Installer\$PatchCache$\Managed (για να δεις τον φάκελλο αυτό θα πρέπει να εμφανίσεις τα προστατευμένα αρχεία του συστήματος).

4. Μειώνεις το μέγεθος του pagefile.sys στο μισό του μεγέθους της RAM του υπολογιστή σου.

5. Καταργείς το system protection και διαγράφεις τα restore points, ή εναλλακτικά μειώνεις τον χώρο που διατίθεται για restore points στο απολύτως ελάχιστο (1% του μεγέθους του δίσκου σου).

6. Κατεβάζεις και τρέχεις το CCleaner.

7. Κατεβάζεις και τρέχεις το Temp Files Cleaner του Oldtimer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...