Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω το εξης επειδη 2 χρονια τωρα χρησιμοποιω στο 5 καποια λιγα δεδομενα 200 τον μηνα με cosmote και ληγει σε δυο μηνες το συμβολαιο μου εκει, βρηκα μια καλη προσφορα με δεδομενα στην wind, αυτο που θα θελα να ρωτησω οταν βαλω την νανοσιμ την νεα στο κινητο τα δεδομενα θα δουλευουν της wind η της vodafone η δουλευουν μονο της cosmote. μπορει να μου καποιος αν δουλευουν αυτα τα δεδομενα της wind σε iphone 5?

Δημοσ.

Η κάρτα SIM που βάζεις κάθε φορά στο iPhone θα είναι εκείνη που θα δίνει και internet μέσω κινητού δικτύου.

Δημοσ.

Η κάρτα SIM που βάζεις κάθε φορά στο iPhone θα είναι εκείνη που θα δίνει και internet μέσω κινητού δικτύου.

αρα δεν θα χω κανα προβλημα και με wind ε?

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω το εξης επειδη 2 χρονια τωρα χρησιμοποιω στο 5 καποια λιγα δεδομενα 200 τον μηνα με cosmote και ληγει σε δυο μηνες το συμβολαιο μου εκει, βρηκα μια καλη προσφορα με δεδομενα στην wind, αυτο που θα θελα να ρωτησω οταν βαλω την νανοσιμ την νεα στο κινητο τα δεδομενα θα δουλευουν της wind η της vodafone η δουλευουν μονο της cosmote. μπορει να μου καποιος αν δουλευουν αυτα τα δεδομενα της wind σε iphone 5?

Γιατί να μην δουλεύουν ? κλειδωμένο σε κάποια εταιρεία ειναι? αν δεν ειναι απλώς αλλάζεις το APN.

Δημοσ.

Αν αλλάξεις και πας σε wind, όταν βάλεις την καινούρια νανοσιμ που θα σου δώσει η wind θα έχεις δίκτυο wind. Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, τα δεδομένα εννοείται οτι θα δουλεύουν, αν είναι αγορασμένο από Ελλάδα το κινητό είναι ξεκλείδωτα για όλα τα δίκτυα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...