Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα για το ανηψακι μου ενα λαπτοπ με επεξεργαστη  Intel Celeron Dual Core N2830 (2.16 GHz) με 1 MB L2 cache. θα μπορει να βλεπει ταινιες,σερφαρισμα,skype ανετα η θα εχει κολληματα?σε σχεση με τον i7 δευτερης γενιας που εχω εγω στο λαπτοπ ποσο πιο αδυνατος ειναι?

Δημοσ.

δεν το εχω στα χερια μου το λαπτοπ με τον celeron.τον εχω παραγγειλει.ρωταω εαν κολλαει στα απλα πραγματα η θα μπορει να κανει ανετα σερφαρισμα κ ταινιες.

Δημοσ.

η διαφορά είναι μεγάλη.

Αλλά σε αυτά που αναφέρεις πρόβλημα δεν θα έχει.

Τώρα αν θέλει να σερφάρει με 20 παράθυρα στον περιηγητή και 10 άτομα βιντεοκλήση skype και flash game δεν θα καταφέρει κάτι.

για ταινίες χαλαρά.

Η κάρτα γραφικών είναι ανάμεσα στην HD2000 και στην ΗD3000 και άρα πιθανότατα 1080p ταινίες με DXVA θα παίξουν νεράκι.

Δημοσ.

οκ.αυτο με ενδιεφερε.μην δωσω χρηματα και δεν μπορει να δει μια ταινια η ενα απλο σερφαρισμα,η κολλαει το youtube.

windows 7 η windows 8 ειναι καλυτερα για αυτο τον επεξεργαστη και 4GB μνημη?

Δημοσ.

προσωπικά θα έβαζα 8 που είναι πιο ελαφρά απο τα 7(και το λέω απο προσωπική πείρα στο σύστημα της υπογραφής)

απο κει και πέρα,περίμενε και άλλες γνώμες για το συγκεκριμένο λάπτοπ η καλύτερα ρώτα στο θέμα για βοήθεια αγοράς φορητού υπολογιστή(αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται)μη σε πάρω στο λαιμό μου και με κυνηγάς μετά :-D

4 γίγα μνήμη είναι μια χαρά.

θα περισσεύει κιόλας.

Δημοσ.

Εχω πάρει ένα laptop dell με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή,4 gb ram και windows 8.1.Το πήρα για να βλέπω καμιά ταινιούλα,απλό web serfing και κανένα τραγουδάκι και δεν με απογοήτευσε ποτέ.Τα καταφέρνει μια χαρά σε ταινίες,και απλό σερφάρισμα,youtube-facebook κτλπ και επίσης έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση που του δίνει πάνω απο 4 ώρες αυτονομία και εντελώς αθόρυβη λειτουργία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...