zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πιστευεις οτι θα λυθει αυτο το προβλημα που μου κλεινουν εφαρμογες ξαφνικα και με βαζουν στην αρχικη οθονη? Το πιθανότερο είναι πως θα λυθεί. Απλά μετά ίσως χρειαστεί και αναβάθμιση για κάποιες εφαρμογές (αν δεν υποστηρίζουν την έκδοση που έχεις)
dexters Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το πιθανότερο είναι πως θα λυθεί. Απλά μετά ίσως χρειαστεί και αναβάθμιση για κάποιες εφαρμογές (αν δεν υποστηρίζουν την έκδοση που έχεις) ενα παραδειγμα?
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν έχω συγκεκριμένης εφαρμογής αλλά είναι πιθανό να σου τύχει (ειδικά αν είσαι αρκετές εκδόσεις πίσω). Να θέλει η εφαρμογή νεότερη έκδοση και να μην μπορείς να την κατεβάσεις. (Για κάποιες μπορείς να το παρακάμψεις αυτό κατεβάζοντας από το pc και μετά το ipad θα σου πει από μόνο του να κατεβάσει την τελευταία συμβατή έκδοση)
dexters Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν έχω συγκεκριμένης εφαρμογής αλλά είναι πιθανό να σου τύχει (ειδικά αν είσαι αρκετές εκδόσεις πίσω). Να θέλει η εφαρμογή νεότερη έκδοση και να μην μπορείς να την κατεβάσεις. (Για κάποιες μπορείς να το παρακάμψεις αυτό κατεβάζοντας από το pc και μετά το ipad θα σου πει από μόνο του να κατεβάσει την τελευταία συμβατή έκδοση) ωχ σοβαρα μιλας? αυτο ειναι κακο 1
george asik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γιατί θες να του το δείξεις σαν καινούριο ; Πάρε ένα πανί καθαρισμού με azax και πέρασε το μπρος -πίσω 2
dexters Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γιατί θες να του το δείξεις σαν καινούριο ; Πάρε ένα πανί καθαρισμού με azax και πέρασε το μπρος -πίσω στο εσωτερικο μεσα θα καταλαβει οτι το χω καιρο
george asik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 στο εσωτερικο μεσα θα καταλαβει οτι το χω καιρο Δεν καταλαβαίνω φίλε μου τι εννοείς και πάλι 2
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν καταλαβαίνω φίλε μου τι εννοείς και πάλι Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς... 2
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Για ποιο λογο να το κανεις να φαινεται σαν καινουργιο μεσα ? Θα κανεις δηλαδη factory restore με αποτελεσμα να σβηστουν τα παντα μεσα απο το ipad μονο και μονο για να το δειξεις στον φιλο σου και να του πεις, ''δες ειναι καινουργιο'' ???? :shock: 1
ioankav Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Βασικά θες να το πουλήσεις στο φίλο σου και ψάχνεις πως να φαίνεται σαν καινούργιο;
dexters Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Για ποιο λογο να το κανεις να φαινεται σαν καινουργιο μεσα ? Θα κανεις δηλαδη factory restore με αποτελεσμα να σβηστουν τα παντα μεσα απο το ipad μονο και μονο για να το δειξεις στον φιλο σου και να του πεις, ''δες ειναι καινουργιο'' ???? :shock: οχι παιδια αυτο που λεω ο φιλος εδω θελω να κανω
dexters Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οχι παιδια αυτο που λεω ο φιλος εδω θελω να κανω γ αυτο ακριβως θα εκανα επαναφορα τωρα αλλα με προβληματισε ο φιλος που ειπε οτι καποιες εφαρμογες δε θα αναβαθμιζονται....
georgeadams Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν κάποιες εφαρμογές είναι φτιαγμένες να τρέχουν μόνο σε iOS 8 και εσύ έχεις iOS 7, δεν σε αφήνει να τις κατεβάσεις. Αν μπεις στο iTunes Store μέσα από το iTunes στον υπολογιστή σου, δεν ελέγχει τί iOS έχεις στο iPad και σε αφήνει να τις κατεβάσεις στον υπολογιστή. Μετά, αν πας να κατεβάσεις τις συγκεκριμένες εφαρμογές στο iPad σου, θα δει πως τις έχεις "αγορασμένες" και θα σου προτείνει να κατεβάσεις παλαιότερες εκδόσεις, που δούλευαν σε iOS 7.
ramarg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν κάποιες εφαρμογές είναι φτιαγμένες να τρέχουν μόνο σε iOS 8 και εσύ έχεις iOS 7, δεν σε αφήνει να τις κατεβάσεις. Αν μπεις στο iTunes Store μέσα από το iTunes στον υπολογιστή σου, δεν ελέγχει τί iOS έχεις στο iPad και σε αφήνει να τις κατεβάσεις στον υπολογιστή. Μετά, αν πας να κατεβάσεις τις συγκεκριμένες εφαρμογές στο iPad σου, θα δει πως τις έχεις "αγορασμένες" και θα σου προτείνει να κατεβάσεις παλαιότερες εκδόσεις, που δούλευαν σε iOS 7. Είσαι σίγουρος ότι έχεις το air cellular 64 και σε πετάει από εφαρμογές ? Πολύ παράξενο μου ακούγεται.Εμένα το 3αρακι που έχω δεν μου κάνει τέτοια και τα κάνει σε σένα ? Το έχεις σπασμένο ? Εαν θες να φαίνεται καινούριο το πατάς ένα restore για να έχει μόνο τα pre-installed apps της apple,ούτε ένα παιχνίδι για ιδέα.
dexters Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι έχεις το air cellular 64 και σε πετάει από εφαρμογές ? Πολύ παράξενο μου ακούγεται.Εμένα το 3αρακι που έχω δεν μου κάνει τέτοια και τα κάνει σε σένα ? Το έχεις σπασμένο ? Εαν θες να φαίνεται καινούριο το πατάς ένα restore για να έχει μόνο τα pre-installed apps της apple,ούτε ένα παιχνίδι για ιδέα. ναι ρε φιλε οντως περιεργο δεν το κανει παντα βεβαια , restore εννοεις επαναφορα δεδομενων και ρυθμισεων ε? Αν κάποιες εφαρμογές είναι φτιαγμένες να τρέχουν μόνο σε iOS 8 και εσύ έχεις iOS 7, δεν σε αφήνει να τις κατεβάσεις. Αν μπεις στο iTunes Store μέσα από το iTunes στον υπολογιστή σου, δεν ελέγχει τί iOS έχεις στο iPad και σε αφήνει να τις κατεβάσεις στον υπολογιστή. Μετά, αν πας να κατεβάσεις τις συγκεκριμένες εφαρμογές στο iPad σου, θα δει πως τις έχεις "αγορασμένες" και θα σου προτείνει να κατεβάσεις παλαιότερες εκδόσεις, που δούλευαν σε iOS 7. τωρα εχω την πιο προσφατη εκδοση 8.1.3 νομιζω... μου εξηγεις αν σου ειναι ευκολο τον παραπανω συλλογισμο σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα