dexters Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εχω παρει ενα ipad εδω και καιρο αλλα θελω να το δει ενας φιλος ο οποιος δε θελω να καταλαβει οτι ειναι παλιο... τι μπορω να κανω για να φανει καινουργιο το εσωτερικο του? restore?
peterpantou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, αρχικά απενεργοποιείς τη εύρεση ipad αν είναι ενεργή και στη συνέχεια πας ρυθμίσεις, γενικά, επαναφορά, περιεχόμενο και ρυθμίσεις και πατάς οκ. Έτσι θα σβήσει όλο το περιεχόμενο και θα ανοίξει όπως όταν βγήκε απο το κουτί του πρώτη φορά. Sent from my iPad using Insomnia 1
ioankav Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δες τον παρακάτω οδηγό από την Apple:https://support.apple.com/en-us/HT201351
dexters Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 αν κανω επαναφορα περιεχομενου και ρυθμισεων θα επεηρεαστει καπου το ipad? επισης θα λυθει το προβλημα που κλεινουν καποιες εφαρμογες μονες τους και με βγαζει στην αρχικη οθονη?
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 αν κανω επαναφορα περιεχομενου και ρυθμισεων θα επεηρεαστει καπου το ipad? επισης θα λυθει το προβλημα που κλεινουν καποιες εφαρμογες μονες τους και με βγαζει στην αρχικη οθονη? Θα σβηστούν τα πάντα από μέσα και θα μείνει στην έκδοση που είναι. Για το αν θα λυθεί το θέμα με τις εφαρμογές θέλει δοκιμή
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 δοκιμη λεγοντας να το κανω επαναφορα ε? Από το itunes η επαναφορά σημαίνει και αναβάθμιση, από το ίδιο το μηχάνημα μένεις στην ίδια έκδοση
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ποιο ipad έχεις και που ακριβώς θέλεις να δεις βελτίωση ?
dexters Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Από το itunes η επαναφορά σημαίνει και αναβάθμιση, από το ίδιο το μηχάνημα μένεις στην ίδια έκδοση εσυ τι προτεινεις? δεν ειναι πιο ευκολο μεσα απ το ipad πατωντας επαναφορα δεδομενων και ρυθμισεων? Ποιο ipad έχεις και που ακριβώς θέλεις να δεις βελτίωση ? εχω το ipad air cellular 64gb δεν εχω βαλει ποτε sim το χω σε airplane mode και θελω να μην κλεινουν οι εφαρμογες μονες του οπως το κανουν μερικες.... επισης θελω να δει και ενας φιλος σα καινουργιο το εσωτερικο... 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εσυ τι προτεινεις? δεν ειναι πιο ευκολο μεσα απ το ipad πατωντας επαναφορα δεδομενων και ρυθμισεων? εχω το ipad air cellular 64gb δεν εχω βαλει ποτε sim το χω σε airplane mode και θελω να μην κλεινουν οι εφαρμογες μονες του οπως το κανουν μερικες.... επισης θελω να δει και ενας φιλος σα καινουργιο το εσωτερικο... Κάντο από τη συσκευή απευθείας ναι κι αν θέλει το αναβαθμίζει αυτός (πρόσεχε να έχεις αρκετή μπαταρία ή να το έχεις στην πρίζα και μην το κάνεις σε περίπτωση που είναι jailbroken, θα κολλήσει)
dexters Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κάντο από τη συσκευή απευθείας ναι κι αν θέλει το αναβαθμίζει αυτός (πρόσεχε να έχεις αρκετή μπαταρία ή να το έχεις στην πρίζα και μην το κάνεις σε περίπτωση που είναι jailbroken, θα κολλήσει) ποιος το αναβαθμιζει? θα εχει γενικοτερα καποια επιπτωση στο ipad μετα την επαναφορα?
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ποιος το αναβαθμιζει? θα εχει γενικοτερα καποια επιπτωση στο ipad μετα την επαναφορα? Όχι καμία επίπτωση απλά θα γίνει σαν καινούργιο. Εννοώ ότι αν θέλει το αναβαθμίζει αυτός που θα το πάρει. (κατάλαβα ότι θα το δώσεις σε κάποιον, δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος)
dexters Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Όχι καμία επίπτωση απλά θα γίνει σαν καινούργιο. Εννοώ ότι αν θέλει το αναβαθμίζει αυτός που θα το πάρει. (κατάλαβα ότι θα το δώσεις σε κάποιον, δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος) βασικα δε θα το δωσω αλλα θελω να φαινεται σαν καινουργιο εν πασει περιπτωσει οταν κανω επαναφορα ποια εκδοση θα χει μεσα?
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 βασικα δε θα το δωσω αλλα θελω να φαινεται σαν καινουργιο εν πασει περιπτωσει οταν κανω επαναφορα ποια εκδοση θα χει μεσα? Αυτή που έχει και τώρα, δεν αλλάζει
dexters Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πιστευεις οτι θα λυθει αυτο το προβλημα που μου κλεινουν εφαρμογες ξαφνικα και με βαζουν στην αρχικη οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα