miike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 κατάλαβα απλά μου κάνει εντύπωση τόσο μεγάλη διαφορά ρε παίδια ??? με τέσσερεις πυρύνες μόνο ? Δεν επρεπε να το ρωτήσεις αυτό
ADHD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 i5, καλύτερη απόδοση χαμηλοτερη καταναλωση κτλπ. Δεν χρειαζονται τα vs υπαρχουν benchmarks δεν μιλαμε για κονσολες που ειναι το προσωπικο γουστο πανω απο ολα.
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η θα πάρεις i5 4χχχ όχι κ η τον Xeon στα 350(?) που ειναι ανάλογος του i7. Αν θες να παίζεις κιόλας θα πάρεις τον i5 για να σου μείνουν και για καρτα γραφικών. Απο τους haswell και μετά η Intel δεν εχει ανταγωνισμό στους επεξεργαστές απο 120 ευρώ και πάνω.
raven21gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 με πείσατε νομίζω παιδια time to change ...... intel i5 4690k
miike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Να ξέρεις ότι οι "Κ" επεξεργαστές είναι για oc και αφού είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το oc σου αρκεί και ο απλός i5. Το λέω για να βάλεις αυτή την διαφορά στην κάρτα γραφικών.
8elwADSL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απο τους haswell και μετά η Intel δεν εχει ανταγωνισμό στους επεξεργαστές απο 120 ευρώ και πάνω. Μη σου πω από τους sandy bridge. 2
XMorsX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μη σου πω από τους sandy bridge. Για παιχνιδια σιγουρα. Ο επαγγελματιας που ηθελε πολλους πυρηνες αλλα δεν αγοραζε i7 θα προτιμουσε ενα FX στα αντιστοιχα χρηματα. Τωρα θα μου πεις αν ειναι επαγγελματιας δε θα κολλήσει στα 100 ευρω. Οποτε μας μενει ο ερασιτεχνης renderer. Ποσοι ειναι αυτοι? Βεβαια, ανα περιόδους και 120+ ευρω επεξεργαστες της ηταν πιο vfm απο τους αντιστοιχους της Intel. Και τωρα ο FX 6300 αποτελει καλη επιλογη για καποιον μη gamer που θελει να χτισει φθηνο συστημα χωρις προοπτικες αναβαθμισης. Γιατι να το κανει αυτο θα μου πεις, δε ξερω να σου απαντησω, αλλα οσον αφορα τις επιδόσεις στεκεται ισαξιος του αντιστοιχου i3.
raven21gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μία ακόμη άσχετη ερώτηση παιδία η σείρά i5 υποστιρίζει το hyper threating???
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Όχι δεν έχει ht κάτι που μπορείς να δεις και εύκολα από το ark της intel,βάζεις μοντέλο και σου λέει πόσους πυρήνες και πόσα νήματα έχει. http://ark.intel.com/
XMorsX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 με πείσατε νομίζω παιδια time to change ...... intel i5 4690k Aν δεν προκειται να κανεις πολυ ΟC, καλυτερα να παρεις τον Xeon E3-1231 v3http://www.t-support.gr/p.Intel-Xeon-E3-1231-v3-Box.1125858.html Πρακτικα ειναι ενας i7 2770 χωρις ενσωματομενο συστημα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα