mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Παιδιά έχω πρόβλημα με το online του Fifa. Τις περισσότερες φορές κολλάει και κάποιες μου βγάζει ότι πρέπει να γυρίσω το nat type σε open από moderate που είναι τώρα. Πήρα την wind τηλέφωνο και τους είπα να το γυρίσουν άλλα λέει open είναι... τι κάνω? εσάς γενικά κολλάει το online?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δεν έχει καμία σχέση η wind με το συγκεκριμένο θέμα. Θα πρέπει να βρεις ποια ports χρησιμοποιεί το fifa15 και μέσα απ το μόντεμ σου να κάνεις port forward τα συγκεκριμένα Ports στην ip του ps4 ώστε να φαίνεται open.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ps4 δεν έχω για να σου πω,πιθανότατα με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρείς ποια ports χρειάζονται. Για να μπείς στο μοντεμ θα βρείς ποιά είναι η προεπιλεγμένη πύλη ipv4 απο τις πληροφορίες της κάρτας δικτύου του υπολογιστή σου. το γράφεις πάνω στη μπάρα διευθύνσεων του περιηγητή σου. αφού βάλεις τα username/password που δίνει ο κατασκευαστής(συνήθως τα γράφουν στο κουτί του μόντεμ που έλαβες απ τον πάροχο) σε κάποια καρτέλα θα σου έχει περί port forwarding κλπ. Δυστυχώς δεν γνωρίζω που ακριβώς βρίσκονται οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις σε όλα τα μόντεμ ούτε ποιες είναι οι προεπιλεγμένες πύλες. Συνήθως παίζουν 192.168.1.254 είτε 192.168.1.1
mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση... Πολύπλοκη διαδικασία ρε παιδιά όμως... δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω... μας απογοήτευσαν αυτοί εκεί στην EA πάλι....
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν είναι θέμα ΕΑ,είναι σε όλα τα παιχνίδια που θες multiplayer. Χρειαζονται "πόρτες" για άμεση επικοινωνία ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση κλπ. Σε εναλλακτική περίπτωση μπορείς να βάλεις την Ip του ps4 σε DMZ αν έχει τέτοια επιλογή το μόντεμ σου. χοντρικά ανοίγει όλες τα ports για την συγκεκριμένη ip.
mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 οπότε με αυτό λες ότι θα δω βελτίωση σε όλα τα παιχνίδια που παίζω online? δεν γνωρίζω καθόλου τα ports μπορεί να με βοηθήσει η wind ώστε να τα ανοίξω?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 η wind όχι,δεν μπορεί να σου κάνει κάτι.Σου είπα ανσ ου φαίνετια βουνό,βρες την ip του ps4 και βάλτην σε DMZ μέσα απ το μόντεμ. βελτίωση δεν θα δεις με την έννοια θα έχεις χαμηλότερο Ping κλπ,απλά θα επικοινωνεί σωστά ο σέρβερ με την κονσόλα σου χωρίς περιορισμούς.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μέσα απ το ps4 προφανώς. στις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου ίσως; δεν έχω κονσόλες για να ξέρω. αν δεν το βρίσκεις ψάξτο λιγάκι στο ίντερνετ.
mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 τώρα εγώ θα φταίω αν κράξω αυτούς της Sony? τόσα λεφτά δίνουμε και συνδρομή και μας ταλαιπωρούν με τεχνικά θέματα... απαράδεκτο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το θέμα είναι καθαρά δικό σου απο τεχνικής άποψης. Αν δεν κατανοείς πως δουλέυει το ίντερνετ δεν είναι δικό τους θέμα αλλά δικό σου. Φιλικά πάντα. Δεν έχουν όλα ενα μαγικό κουμπάκι και γίνονται αυτόματα. Ιντερνετ υπάρχει και μπορούμε να βρίσκουμε πράγματα. Στο τεχνικό κομμάτι του να βάλεις τα ports κλπ,αν βάλεις screenshots απ το μενού του μόντεμ κλπ μπορώ να δώσω κλπ. Αν θες περισσότερη βοήθεια για την κονσόλα σου και που να τα βρείς υπάρχει θέμα στο forum για το ps4.Ρωτάς εκεί. Υπομονή χρειάζεται.Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα.
mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλώς, από ότι καταλαβαίνω για να παίξεις ένα παιχνίδι Online ακόμα και σε κονσόλα πρέπει να είσαι computer master. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του χρόνου αλλά και των γνώσεων για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου και για την βοήθεια σου γενικά. Θα προσπαθήσω και εγώ να εισβάλλω στις ρυθμίσεις του μόντεμ μου το απόγευμα ανοίγοντας όλα τα ports, ευελπιστώ να μην συναντήσω περαιτέρω προβλήματα με το νέο οικιακό σύστημα της Sony. Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο παιχνίδι... μάλλον θα φύγει για πώληση ακόμη που η τιμή του είναι σχετικά υψηλή προτιμώντας κάποιο offline παιχνίδι.
i_sinig Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αγορίνα άσε την γκρίνια και απόλαυσε το παιχνίδι ακόμα και ofline. Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πάντως. Το ip πρέπει να είναι σταθερό, το δικό σου είναι σταθερό ? πως θα ανοίξεις ports χωρίς σταθερό Ip κάνω λάθος xristaras12?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλώς, από ότι καταλαβαίνω για να παίξεις ένα παιχνίδι Online ακόμα και σε κονσόλα πρέπει να είσαι computer master. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του χρόνου αλλά και των γνώσεων για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου και για την βοήθεια σου γενικά. Θα προσπαθήσω και εγώ να εισβάλλω στις ρυθμίσεις του μόντεμ μου το απόγευμα ανοίγοντας όλα τα ports, ευελπιστώ να μην συναντήσω περαιτέρω προβλήματα με το νέο οικιακό σύστημα της Sony. Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο παιχνίδι... μάλλον θα φύγει για πώληση ακόμη που η τιμή του είναι σχετικά υψηλή προτιμώντας κάποιο offline παιχνίδι. δεν χρειάζεται καθόλου να είσαι computer master για 10 δευτερόλεπτα δουλειά.Πραγματικά θα ήθελα να σε βοηθήσω όσο δεν πάει αλλά μαγικά δεν μπορώ να κάνω αφού δεν μπορείς/θες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο θέμα πραγματικά.Και δεν είναι πράγμα που το έβαλε η σόνυ και η κάθε σόνυ στις νέες κονσόλες,έτσι δουλέυει το ίντερνετ,οι "πόρτες" στα μόντεμ ΟΛΑ είναι κλειστές για ευνόητους λόγους(κυρίως ασφάλεια)δική σου.Εφόσον το μόντεμ όμως είναι στο δικό σου μέρος και έχεις πρόσβαση σε αυτό,ούτε ο πάροχος ευθύνεται ούτε η σόνυ ούτε εσύ ούτε ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.Για την επικοινωνία του σέρβερ με την κονσόλα απαιτούνται κάποιες "πόρτες" και πρέπει να υπάρχει επικοινωνία.Με το άνοιγμα αυτό ουσιαστικά λες ΕΕΕΕΕ ΣΕΡΒΕΡ ΑΠΟ ΔΩ ΕΛΑ.Και εσένα σε βλέπουν οι αντίπαλοι και εσύ βλέπεις τους αντιπάλους(αναφέρομαι σε περίπτωση ps3 φίλου που στο Online του GT5)οι μισοί αντίπαλοι δεν του εμφανιζόντουτσαν και μετά έτρωγε κράξιμο ότι τους χτυπούσε κλπ-μέχρι που του άνοιξα τα ports και διορθώθηκε το θέμα. όπως έγραψα και πρίν η ευκολότερη λύση είναι το DMΖ.ούτε ports ψάχνεις ούτε τίποτα. Αν δεν έχεις κωδικούς για το μόντεμ κλπ στο λέει η wind εφόσον χρησιμοποιείς δικό της εξοπλισμό και υπάρχει πιθανότητα να σε καθοδηγήσουν για αυτό το κομμάτι όμως δεν μπορούν να γνωρίζουν τι ports χρειάζεται ο καθένας για το κάθε παιχνίδι κλπ. Αγορίνα άσε την γκρίνια και απόλαυσε το παιχνίδι ακόμα και ofline. Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πάντως. Το ip πρέπει να είναι σταθερό, το δικό σου είναι σταθερό ? πως θα ανοίξεις ports χωρίς σταθερό Ip κάνω λάθος xristaras12? Συνήθως,χωρίς να είναι γενικός κανόνας εφόσον έχεις ανοιχτή την αυτόματη διευθυνσιοδότηση στο μόντεμ,συνήθως αν μια συσκευή συνδεθεί στο μόντεμ σου,το μόντεμ συνεχίζει να δίνει την ίδια Ip μέχρι να την αλλάξεις εσύ. τουλάχιστον τα μόντεμ που έχω δουλέψει ακόμα και τα απλά των παρόχων(βλέπε ΖΤΕ)για ενα port forward σε μtorrent συνεχίζει να δίνει την ίδια ip στον συγκεκριμένο σταθερό υπολογιστή φίλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα