SahiMontana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Ξέθαψα από την αποθήκη την μητρική στη ζελατινα της. http://www.asus.com/Motherboards/M3AHHDMI/ Δεν θυμάμαι πριν ποσά χρόνια κ τον λόγο που την πήρα κ έχω χάσει κάθε επαφή πλέον με το αντικείμενο. Με μια πρόχειρη ματιά επεξεργαστή κ μνήμες δύσκολα βρίσκεις. Κ επειδή είναι αρχαία η mobo πολλά λεφτά δεν αξίζει να ρίξεις . Εδώ θέλω τα φώτα σας... Βρήκα αυτά...: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/402940-amd-athlon-vga-ram-hdd/ Μόνο επεξεργαστή μνήμες κ κάρτα γραφικών θα δουλέψουν πάνω στη πλακέτα για πολύ ελαφρή gaming ? Αξίζει να ασχοληθώ ? Κουτί, τροφοδοτικά , σκληροί δίσκοι υπάρχουν ...
vdeseris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν ταιριάζει η μητρική σου με αυτά που δίνει το παλικάρι. Η δικιά σου παίρνει AM2+/AM2 επεξεργαστές και ddr2 μνήμες. Μόνο μεταχειρισμένα μπορείς να τα βρεις πλέον. Εδώ μια λίστα με τα cpu που υποστηρίζει η μητρική σου
SahiMontana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βέβαια μεταχειρισμένα.. Δεν θέλω να παει έτσι αδουλευτη η γριά mobo όμως. Στη λίστα τον έχει τον επεξεργαστή του. Η βλέπω λάθος? Έβλεπα λάθος τελικά..ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αν βλέπω καλά,η μητρικη λέει ότι δέχεται phenom 2 x4 955/960T και X6 επεξεργαστές. Αν βρείς μεταχειρισμένους κάποιους απ τους παραπάνω στήνεις αξιοπρεπές gaming σύστημα με μια κάρτα γραφικών ~150-200€ και δεν θα έχεις θέμα.
vdeseris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βέβαια μεταχειρισμένα.. Δεν θέλω να παει έτσι αδουλευτη η γριά mobo όμως. Στη λίστα τον έχει τον επεξεργαστή του. Η βλέπω λάθος? Έβλεπα λάθος τελικά..ευχαριστώ O ένας είναι Α64 4000+ socket 939 και ο άλλος Α64 Χ2 4000+ socket am2
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μια χαρα ταιριαζει o x2 4000 πανω σε am2 μητρικη , μην λεμε ασυναρτησιες.. (καλα κ εγω οτι νανε, δεν ειδα καλα την αγγελια.)
vdeseris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μια χαρα ταιριαζει o x2 4000 πανω σε am2 μητρικη , μην λεμε ασυναρτησιες.. Παίδες αν ταιριάζει συγχωρέστε με. Δεν ασχολούμαι με AMD από εποχής socket 754 και 939. Είδα ότι ο ένας είναι socket 939 και ο άλλος am2 (940 pins αν δεν κάνω λάθος) και υπέθεσα ότι δεν τον υποστηρίζει 1
SahiMontana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το googllάρα αν είναι συμβατά κ μόνο μήνυση δεν μου έκαναν από την asus...:-P Είναι φυσιολογικά κ ηλεκτρονικά διαφορετικά μεταξύ τους τελικά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα