torq Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μια εικόνα - χίλιες λέξεις. προσπαθώ να φιξάρω τις IP γιατί μου το κάνει αυτό; εννοείται ότι έχω περάσει σωστά την mac.
POG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καθυστερημένη απάντηση αλλά μήπως πατάς κανένα Ο (όμικρον) αντί για 0 (μηδέν) Η MAC παίρνει μόνο “0-9” και “A-F” Και φυσικά μόνο λατινικά
torq Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καθόλου καθηστερημένη, αυτό προσπαθώ ακόμα. δε πατάω λάθος. copy paste κάνω. και το διπλοτσέκαρα. το θέμα είναι ότι την πρώτη IP την δέχτηκε. τώρα δοκίμασα άλλες 3, απο laptop, κινητό και πετάει το ίδιο μήνυμα. κάτι δε πάει καλά. όταν όμως φιξάρω την IP που μου δίνει το netfaster το δέχεται, αν κάνω edit για να την αλλάξω, πετάει το γνωστό μήνυμα. εγώ ομως θέλω πχ η IP 192.168.2.3 να αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη συσκευή. πρέπει να κάνω πατέντες, να κλείνω το router και να το ανοίγω έχοντας συνδεδεμένη μια συσκευή κάθε φορά ώστε να περαστούν σειριακά όπως το θέλω.. (δε το δοκίμασα, θεωρητικά το λέω) ελπίζω το εξήγησα καλά τι θέλω
POG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε να κλίσεις τη συσκευή που θέλεις να περάσεις κάθε φορά όχι το router μήπως και δεν μπορεί να αλλάξει την IP «ON THE FLY» ενώ είναι ανοιχτή η συσκευή Αν και πάλι δεν σε αφήνει κλίνεις το router “για να καθαρίσει το ip reserved table” κλίσε τις συσκευές «εννοώ αποσύνδεσε τες από το router” και μετά πέρνα τες μια μια 1
torq Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τελικά αυτό έκανα, έκλεισα το router και τις πέρασα μια μια. αφού έγινε, οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα