Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! Το Pc Καλα του καθουμένου μου έβγαλε τη μπλε οθόνη που φαίνεται στην εικόνα ενώ αφού ανοιξε μετά απο προσπάθειες μου δίνει σφάλμα των windows 116.Γενικά πριν crasharei , η οθόνη γέμιζε τετραγωνάκια και γραμμές , σαν να αλλοιώνεται.Έχουμε ιδέα τι μπορεί να ναι?Είναι πρόβλημα του hardware  Η software? Τωρα λειτουργεί κανονικά , αλλα ανα πάσα στιγμή μπορεί να το ξανακάνει...

post-224403-0-51240100-1425246377_thumb.jpg

post-224403-0-33461200-1425246469_thumb.jpg

Δημοσ.

H καρτα είναι nvidia geforce gtx470 .Μνήνη έχω 16Gb.Software windows 7 64 bit.Μπορώ κάπως να εξακριβώσω αν όντως έχει ψοφήσει η κάρτα?

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να εξακριβώσεις κάτι,τα τετραγωνακια μιλούν απο μόνα τους.

αν θες καθάρισε την κάρτα απο σκόνες,άλλαξε της θερμοαγώγιμη πάστα,ρίξε κ εναν καθαρισμό στους drivers με το DDU απο safe mode και δες αν θα αλλάξει κάτι

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά όντως μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών σου , άλλα εαν εχεις πολλές σκόνες μέσα καθάρισε τες βγάλε την κάρτα γραφικών καθαρισε την οπως ειπε και ο xristaras & φισες της pci θύρες κτλ . Ποιο τροφοδοτικό εχεις ;

Δημοσ.

κανε και ενα check στις ραμ καλου κακου, εμενα που ειχε χαλασει μια θυρα σε μια παλια μητρικη και μου πεταγε κατι τετοια

memtest

Δημοσ.

Απο τα artifacts φαίνεται για κάρτα γραφικών. Ανέβασε το Vcore της (είναι σε mV) με το msi afterburner. Ανεβασέ το 1 ή δυο "σκαλοπατάκια". Αν ευθύνεται ο πυρήνας της κάρτας, λογικά θα φτιάξει! ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Επισυνάπτω άλλες 2 φωτος μήπως βοηθήσουν.Για να είμαι ειλικρινής δεν το χω ιδιαίτερα με το πσ , οπότε καλύτερα να το πάω σε τεχνικό ε? Η αξίζει να το παλέψω μόνος μπάς και?

post-224403-0-68048600-1425831177_thumb.jpg

post-224403-0-93371900-1425831193_thumb.jpg

Δημοσ.

τόσο καιρό ακόμα έτσι το έχεις; λολ.

είτε δοκιμάζεις την παραπάνω λύση είτε αλλάζεις κάρτα.

Δεν νομίζω ότι θες να πληρώσεις τεχνικό για να σου πεί τα ίδια που λέμε εδώ

Δημοσ.

Κατέβασε το msi afterburner, χειρότερο απο τώρα δεν πρόκειτε να γίνει, χώρια ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτιάξει!

Ανέβασε το Core voltage κατα 5% (ένα δυο σκαλοπατάκια)! ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!VasKag τo Pdf που επισύναψες είναι πολύ ενδιαφέρουν γιατι στη μπλε οθόνη βγαζει το σφάλμα που αναφέρει !Θα δοκιμάσω και θα επαναποστάρω

Δημοσ.

H καρτα είναι nvidia geforce gtx470 .Μνήνη έχω 16Gb.Software windows 7 64 bit.Μπορώ κάπως να εξακριβώσω αν όντως έχει ψοφήσει η κάρτα?

Απ ότι φαίνεται αυτές οι κάρτες είναι προβληματικές: https://www.google.gr/search?q=gtx+470+artifacts

Μάλλον θα φτιάξει, τουλάχιστον προσωρινά, με ψήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...