vincecarter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ! Το Pc Καλα του καθουμένου μου έβγαλε τη μπλε οθόνη που φαίνεται στην εικόνα ενώ αφού ανοιξε μετά απο προσπάθειες μου δίνει σφάλμα των windows 116.Γενικά πριν crasharei , η οθόνη γέμιζε τετραγωνάκια και γραμμές , σαν να αλλοιώνεται.Έχουμε ιδέα τι μπορεί να ναι?Είναι πρόβλημα του hardware Η software? Τωρα λειτουργεί κανονικά , αλλα ανα πάσα στιγμή μπορεί να το ξανακάνει...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ισως καρτα γραφικων,πες μας απο τι αποτελειται το pc σου hardware και soft!
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αυτό που δείχνεις είναι 99% ψόφια κάρτα γραφικών.
vincecarter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 H καρτα είναι nvidia geforce gtx470 .Μνήνη έχω 16Gb.Software windows 7 64 bit.Μπορώ κάπως να εξακριβώσω αν όντως έχει ψοφήσει η κάρτα?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δεν χρειάζεται να εξακριβώσεις κάτι,τα τετραγωνακια μιλούν απο μόνα τους. αν θες καθάρισε την κάρτα απο σκόνες,άλλαξε της θερμοαγώγιμη πάστα,ρίξε κ εναν καθαρισμό στους drivers με το DDU απο safe mode και δες αν θα αλλάξει κάτι
rafail1994 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Με μια πρώτη ματιά όντως μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών σου , άλλα εαν εχεις πολλές σκόνες μέσα καθάρισε τες βγάλε την κάρτα γραφικών καθαρισε την οπως ειπε και ο xristaras & φισες της pci θύρες κτλ . Ποιο τροφοδοτικό εχεις ;
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 κανε και ενα check στις ραμ καλου κακου, εμενα που ειχε χαλασει μια θυρα σε μια παλια μητρικη και μου πεταγε κατι τετοια memtest
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Απο τα artifacts φαίνεται για κάρτα γραφικών. Ανέβασε το Vcore της (είναι σε mV) με το msi afterburner. Ανεβασέ το 1 ή δυο "σκαλοπατάκια". Αν ευθύνεται ο πυρήνας της κάρτας, λογικά θα φτιάξει!
vincecarter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Επισυνάπτω άλλες 2 φωτος μήπως βοηθήσουν.Για να είμαι ειλικρινής δεν το χω ιδιαίτερα με το πσ , οπότε καλύτερα να το πάω σε τεχνικό ε? Η αξίζει να το παλέψω μόνος μπάς και?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τόσο καιρό ακόμα έτσι το έχεις; λολ. είτε δοκιμάζεις την παραπάνω λύση είτε αλλάζεις κάρτα. Δεν νομίζω ότι θες να πληρώσεις τεχνικό για να σου πεί τα ίδια που λέμε εδώ
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το msi afterburner, χειρότερο απο τώρα δεν πρόκειτε να γίνει, χώρια ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτιάξει! Ανέβασε το Core voltage κατα 5% (ένα δυο σκαλοπατάκια)!
VasKag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κανε και αυτο εδω, αλλα μαλλον οπως ειπαν τα παιδια η καρτα υπολειτουργει. Δε χανεις τιποτα ομως. nvidia-nvlddmkm-sys-error-message-6210-mxnckh (1).pdf
vincecarter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!VasKag τo Pdf που επισύναψες είναι πολύ ενδιαφέρουν γιατι στη μπλε οθόνη βγαζει το σφάλμα που αναφέρει !Θα δοκιμάσω και θα επαναποστάρω
Fubar.gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 H καρτα είναι nvidia geforce gtx470 .Μνήνη έχω 16Gb.Software windows 7 64 bit.Μπορώ κάπως να εξακριβώσω αν όντως έχει ψοφήσει η κάρτα? Απ ότι φαίνεται αυτές οι κάρτες είναι προβληματικές: https://www.google.gr/search?q=gtx+470+artifacts Μάλλον θα φτιάξει, τουλάχιστον προσωρινά, με ψήσιμο.
vincecarter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδιά απο το msi afterburner το Core voltage είναι στη τιμή 975. Πόσο να το πάω 977?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα