Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Υπέροχος o Dj!  :-D

Κατά τα άλλα, είδα το Note Edge (δεν έχω λεφτά, αλλιώς...) και παράλληλα είδα και το S6 Edge. Στο 1ο, το κυρτό κομμάτι της οθόνης έχει διάφορες ενδιαφέρουσες δευτερεύουσες λειτουργίες. Στο S6 Edge τί σκατά παραπάνω λειτουργίες δίνει το κυρτό τμήμα της οθόνης; Μή μου πείτε τίποτα...  :confused:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

^Υπέροχος o Dj!  :-D

Κατά τα άλλα, είδα το Note Edge (δεν έχω λεφτά, αλλιώς...) και παράλληλα είδα και το S6 Edge. Στο 1ο, το κυρτό κομμάτι της οθόνης έχει διάφορες ενδιαφέρουσες δευτερεύουσες λειτουργίες. Στο S6 Edge τί σκατά παραπάνω λειτουργίες δίνει το κυρτό τμήμα της οθόνης; Μή μου πείτε τίποτα...  :confused:

Show off :P

Δε συγκρίνεται το Note 4 Edge με το s6 edge, κατα πολυ ανώτερο το πρωτο imo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε μερικοί! Ειδικά όταν κατά το παρελθόν υιοθετούσατε "αβάδιστα" οποιαδήποτε αναφορά για προβλήματα στις συσκευές των ανταγωνιστών... 

Ας ελπίσουμε λοιπόν για την ώρα η samsung να αντικαθιστά γρήγορα τις προβληματικές συσκευές.

Δημοσ.

Προσέξτε τα Galaxy S6 και Edge που θα αγοράσετε να έχουν τους αισθητήρες κάμερας της Sony..... αλλιώς ταραμοσαλάτα by Samsung. Οι τύποι είναι ΑΠΙΘΑΝΟΙ και τραγικοί. Και επίσης ενημερωτικά να γνωρίζετε άλλες οι οθόνες που φοράνε τα Galaxy στα review units με το τέλειο καλιμπράρισμα και άλλες αυτές που φτάνουν στον καταναλωτή που είναι άστα να πάνε. 

Here’s the difference between Samsung and Sony camera sensors on the Galaxy S6 and S6 edge

Δημοσ.

Κάτι έγραψα τις προάλλες ότι άλλα κινητά στέλνει η Sammy στα Reviews καλιμπραρισμένα άριστα και άλλα φτάνουν στον τελικό καταναλωτή.... είναι που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες ο τεχνολογικός κολοσσός. Ειλικρινά έχω βαρεθεί κάθε μέρα να διαβάζω και από ένα πρόβλημα για τα Lagaxy.... το αστείο είναι ότι αν αφορούσαν την Apple καθένα από τα παραπάνω θα είχε τώρα το δικό του topic. Στην Samsung με τις απατεωνιές της αβαβαβαβα....

Από το sammobile:

Samsung Galaxy S6 edge has this strange 8-bit color display issue.

Δημοσ.

Ούτε μια θήκη δεν μπορούν να σχεδιάσουν σωστά. 

Samsung Clear View case scratched my screen

256ek2u.jpg

1 μήνα μετά και η  Samsung δεν έχει ανακοινώσει αποστολές των νέων Galaxy. Επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι θα είναι τα Galaxy με τις λιγότερες πωλήσεις. Πέρσι τέτοια περίοδο είχαν ανακοινώσει 11εκ αποστολές.

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...