marksk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 γεια σας έχω έναν home server, με ubuntu server λογισμικό. από κονσόλα τρέχω subliminal και κατεβάζει υπότιτλους κανονικότατα, αλλά όταν προσπαθήσω να το βάλω σε cron job , μου κατεβάζει υπότιτλους για τον φάκελο με τις ταινίες, αλλά για τον φάκελο με τις σειρές μου βγάζει το παρακάτω Traceback (most recent call last):File "/usr/local/bin/subliminal", line 14, in <module>load_entry_point('subliminal==0.8.0-dev', 'console_scripts', 'subliminal')()File "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/cli.py", line 174, in subliminalFile "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/video.py", line 316, in scan_videosFile "/usr/lib/python2.7/os.py", line 294, in walkfor x in walk(new_path, topdown, onerror, followlinks):File "/usr/lib/python2.7/os.py", line 294, in walkfor x in walk(new_path, topdown, onerror, followlinks):File "/usr/lib/python2.7/os.py", line 284, in walkif isdir(join(top, name)):File "/usr/lib/python2.7/posixpath.py", line 80, in joinpath += '/' + b UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 23: ordinal not in range(128) καμία βοήθεια pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μηπως ο φακελος ή καποιος υποφακελος του εχει ειδικους χαρακτηρες, πχ . - ( ) κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Και τέτοιο και γω σκέφτηκα, αλλά με τόσες σειρές, σεζόν κτλ δεν τσέκαρα όλα τα αρχεία..Θα κάτσω να τα ελέγξω όλα.. edit Βασικά κάτι μήπως δεν κάνω καλά; από κονσόλα από άλλο υπολογιστή, αν γράψω πχ subliminal -l el -a 2w -- /mnt/wdstorage/PUBLIC/Videos/series μου βγάζει κανονικά αποτέλεσμα. αν το βάλω σε cron μου βγάζει Traceback (most recent call last):File "/usr/local/bin/subliminal", line 14, in <module>load_entry_point('subliminal==0.8.0-dev', 'console_scripts', 'subliminal')()File "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/cli.py", line 177, in subliminalFile "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/video.py", line 72, in fromnameFile "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/video.py", line 65, in fromguessFile "build/bdist.linux-x86_64/egg/subliminal/video.py", line 114, in fromguessValueError: Insufficient data to process the guess έχω αφαιρέσει μια σειρά που είχε πρόβλημα με τους χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν εχω να προτεινω καποια λυση, απλα να αναφερω πως εδω και μηνες εχω αυτο το alias για να κατεβαζω. alias dlsubs='subdownloader -cil el --rename-subs'Τρεχει το subdownloader σε command line mode (-c), φαχνει μονο για ελληνικους υποτιτλους (-l el), με ρωταει πριν κατεβασει κατι (-i) και τους κανει μετονομασια για να εχουν ιδιο ονομα με το βιντεο. 2 θεματακια εχει - κατεβαζει μονο απο opensubtitles.org - εδω και λιγο καιρο, δεν κανει σωστη μετονομασια των υποτιτλων, πχ για το βιντεο "The.Big.Bang.Theory.S08E16.HDTV.x264-LOL.mp4" μετονομαζει τον υποτιτλο σε "the.big.bang.theory.s08e16.hdtv.x264-lol.srt", ολα με μικρα δηλαδη, οποτε αρκετοι players δεν τον βρισκουν αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Σευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, τελικά κάτι έκανα.. πρόσθεσα αυτές τις γραμμές στο crontab SHELL=/bin/bash LANG=en_US.UTF-8LANGUAGE=enLC_CTYPE=en_US.UTF-8 άλλαξα τα προβληματικά ονόματα και όλα οκ edit Άκυρο ενώ αν δοκιμάσω το cron μέσα από webmin το τρέχει κανονικά όταν το τρέχει προγραμματισμένα στην ώρα του, βγάζει /bin/bash: subliminal: command not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 όταν το τρέχεις από την κονσόλα με ποια έκδοση της Python το τρέχεις; Γιατί από το traceback φαίνεται ότι με το cron τρέχει η 2.7. Αν στην κονσόλα το τρέχεις με 3 παίζει εκεί να είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 η κονσόλα μου δίνει python -V Python 2.7.6 στο cron πως να το δω ; να το βάλω σαν job; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οχι μην το βάλεις. Δεν είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ειναι αυτο που εχβ γραψει λαι στο αλλο θεμα με το cron μαλλον Το cron δεν εχει σεταρισμενο το PATH οποτε η πρεπει να γραψεις full path της λαθε εντολης η να σεταρεις το PATH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 και τι δεν έχω βάλει για path /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/bin/bash:/home/mark:usr/local/bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα