AggelosTz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 χρειάζομαι ένα τάμπλετ με 7-8" για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα για να βλέπω-δείχνω φωτογραφίες μου και να μπορώ να τις επεξεργάζομαι ευκολότερα με προγράμματα όπως το vscocam (άρα να είναι android) (καλή η 4" του κινητού αλλά μου φεύγουν τα μάτια), για να βλέπω φωτογραφίες από ιντερνετ και σαιτ όπως 500px κτλ. άρα θέλω καλή ανάλυση, δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και έχω καταλήξει στα lenovo ideatab a5500 8"samsung galaxy tab 4 7" lg g pad v400 7" 'ολα μέχρι 150euro βαριά από e-shop. Ποιο από αυτά τα τρία είναι καλύτερο στην απεικόνηση φωογραφιών? υπάρχει κάποιο άλλο που μπορώ να κοιτάξω από skroutzoμαγαζο? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TRILOBYTER Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 εχουμε ενα ταμπλετ samsung galaxy tab 3 8" 16gb, καταπληκτικη οθονη και δεν εχει κολλησει ποτε απο τοτε που το αγορασαμε, εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα η συζυγος διαβαζει πανω σε αυτο. Μπαταρια κραταει παρα πολυ καλα επισης. Το αγορασαμε 129 ευρω.
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καταρχήν να πάρεις 8'' και οχι 7''. Το γιατί δεν αξίζει καν συζήτησης. Εχω δουλέψει και το samsung και το lenovo a8-50 (a5500-f). Μου άρεσε ελάχιστα καλύτερα το samsung από θέμα οθόνης, αλλά η οθόνη του lenovo για άψογη για τα χρήματα που ζητούσε. Απο θέμα υπολοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών ψηφίζω lenovo. Lg δεν εχω δουλέψει.
AggelosTz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά . οπότε πάμε για 8" και όποιο βρεθεί σε καλύτερη προσφορά
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αν δεν βιάζεσαι, ναι αξίζει να περιμενεις προσφορα. Την εποχή που πήρε ο trilobyter το sammy, το ζαχαρωνε και μια ξαδέρφη μου. Της έλεγα να το πάρει (τοτε οντως ειχε φτάσει στα 130-140 ευρω) γιατί είτε ξεστοκάρουν ή πάει για κατάργηση. Βέβαια εκείνη την εβδομάδα δεν ήταν ακομα σίγουρη τι ήθελε, σκέφτονταν τα χρήματα, το καθυστέρησε και μετά άρχισε η αποτομη άνοδος μέχρι τα 200 ευρω. Τελικά πήρε άλλη μάρκα.
AggelosTz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δεν βιάζομαι και κοιτάω τις προσφορές. υποψιάζομαι ότι οι υπερβολική άνοδος τιμών στα samsung έχει να κάνει και με το πρόγραμμα της αλληλεγγύης ώστε να είναι παραπάνω από την επιταγή αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. απλά μου φαίνεται παράλογο lenovo,asus να πέφτουν συνεχώς και samsung να ανεβαίνει η τιμή σε παλαιότερα μοντέλα.
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η άνοδος τιμών της sammy (σε σχέση με τότε) δεν είχε σχέση με το e-inclusion, γιατί ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Απλώς τότε ήταν πολύ χαμηλά η τιμή (για τα φυσιολογικά επίπεδα) και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Κάποια αποθήκη ειχε βρει πολύ καλή τιμή εισαγωγής και έσπρωξε σε πολλά μαγαζια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα