Panagiotis32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οταν παίζω LoL και τύχει κάποιος να χρησιμοποιεί android smartphone ή tablet με wifi (πχ ενα βιντεο youtube ακόμα και σε 480p ή να κάνει update τις εφαρμογές apo to google play) ανεβάζω τρελό ping στο λολ (150-200φευγα) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Υπόψιν οτι αν ανοίξω 2-3 βίντεο απο το pc σε 720p δεν θα έχω πρόβλημα! Οπότε κάτι παίζει με το android. τι μπορώ να κάνω?
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 κατι παιζει με το ρουτερ σου μαλλον και οχι με το android. 2
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αν το μόντεμ μου είναι απο τα απλά που δίνουν οι πάροχοι(και κυρίως κανένα ΖΤΕ)τότε πιθανότατα δεν μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση των συνδέσεων και σου ανεβάζει το Ping για να μπορέσει να δώσει δεδομένα και στο wifi. μπές στο μενού του και δες αν έχει επιλογή γις QoS,ενεργοποιησε το και δες αν θα υπάρξει διαφορά.
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αν το μόντεμ μου είναι απο τα απλά που δίνουν οι πάροχοι(και κυρίως κανένα ΖΤΕ)τότε πιθανότατα δεν μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση των συνδέσεων και σου ανεβάζει το Ping για να μπορέσει να δώσει δεδομένα και στο wifi. μπές στο μενού του και δες αν έχει επιλογή γις QoS,ενεργοποιησε το και δες αν θα υπάρξει διαφορά. είναι sagem απο τον οτε. βρήκα το QoS που λες και έκανα enable to WMM οπως φαίνεται στο screenshot απο κάτω. Βέβαια έχει και κάτι add QoS entry το οποιο δεν εχω ιδεα τι κάνει. φωτο νο1: http://prntscr.com/6bk8jd φωτο νο2 (πατησα στο add QoS entry): http://prntscr.com/6bkahj να ενεργοποιήσω και το No Acknowledgement?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δυστυχώς δεν μπορώ να γνωρίζω τι κάνει η δεύτερη επιλογή,είτε περίμενε να σου απαντήσει κάνενας γνώστης είτε μπες παίξε και βάλε wifi συσκευές να δουλεύουν όπως πριν.
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Χρηστάρα να'σαι καλά! Τελικά έβαλα enabled τα δύο πρώτα (wmm και το no acknowledgement) και δεν ανεβάζει καθόλου ping ουτε με 1080 full hd ούτε με τίποτα! Το περίεργο είναι οτι με ανοιχτό το wmm και disabled το no acknoledgement ρίχνει το ping στα 44-45ms (απο τα 50-55 που έχω συνήθως) αλλά όταν ανοίγω wifi το πάει πάλι στο Θεό
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αυτή είναι η δουλειά του QoS βασικά να βλέπει την κίνηση του δικτύου και να "κοντρολλάρει" το ποιός έχει προτεραιότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα